Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Vineri 25 August 2017 09:30
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi şi o să putem atrage şi în continuare tot ce considerăm că ne-ar face bine. Vibraţia zilei este 7 şi gândul bun o să ne fie călăuză.

 

FECIOARA
Aţi putea pleca într-o excursie şi să petreceţi câteva zile minunate departe de casă, şi-o să va placă atmosfera. Sunteţi pe punctul de a va lansa într-o afacere care promite să va aducă succes şi e de insistat pe detalii, în perioada asta, că să iasă totul perfect.

BALANŢă
Va invită cineva să petreceţi câteva zile într-o staţiune de agrement şi o să daţi curs ofertei, că aveţi nevoie de odihnă. E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să faceţi aprovizionarea, să rezolvaţi anumite lucruri pentru familie şi să-i implicaţi şi pe ceilalţi membri, să fie un efort colectiv.

SCORPION
Se poate să intraţi la cheltuiala pentru că veţi găsi la magazine acele lucruri de care sunteţi interesaţi de multă vreme şi acum aveţi şi banii. Se poate să legalizaţi o situaţie, ceva care trenează de multă vreme şi o să va faceţi un rost, începeţi o viaţă nouă, poate va schimbaţi profilul sau va mutaţi în alt oraş, altă ţară.

SĂGETĂTOR
E posibil să încasaţi o suma de bani şi să aveţi grijă să nu-i cheltuiţi pe toţi, să va rămână la bugetul secret. Poate va duceţi la un eveniment festiv în altă localitate şi o să reînnodaţi pe-acolo nişte relaţii, o prietenie care îşi pierduse consistentă şi o să umpleţi un gol sufletesc.

CAPRICORN
Poate va daţi întâlnire cu nişte oameni care practică acelaşi sport că şi voi, sau alt gen de activitate recreativă să va revigorati. O să mai amânaţi semnarea unui contract că să va interesaţi de seriozitatea acestor angajatori, sau poate aveţi şi alte oferte şi o să puneţi în balanţă, să vedeţi ce e de ales.

VĂRSĂTOR
Or să va deranjeze poate nişte comentarii mai puţin plăcute la adresa voastră, dar o să ieşiţi basma curată din orice cancan. Se poate să vi se dea un proiect îndrăzneţ pe mâna, şi să scoateţi tot ce se poate din el, să fie şansă voastră de a mai face un progres în plan profesional.

PEŞTI
Poate aveţi mai multe acte de dus la semnat că să va înscrieţi la o şcoală sau că să obţineţi o dispensa, nişte reduceri, să faceţi o economie. Se poate să intraţi în posesia unor bunuri, poate pentru că s-a încheiat un proces, ori v-aţi înţeles să vi se plătească daune materiale, cumva o să se aplaneze un conflict.

BERBEC
Noutăţi în sfera sentimentală, poate are loc o cerere în căsătorie sau alt moment încărcat de emoţii şi o să fie frumos de tot. Vi se propune o nouă postura la serviciu şi o să ştiţi să faceţi din asta o rampă de lansare, că aveţi resurse de tot felul pe care nu le-aţi exploatat la maximum.

TAUR
Va pregătiţi de ziua cuiva de naştere sau e vreo petrecere mâine şi aveţi multe de făcut şi de cumpărat, dar o să va mai ajute cineva. Aţi putea da o fugă până la prietenii sau rudele care va invită la ei acasă pentru o zi, două, în altă localitate şi o să va faceţi timp şi pentru un astfel de respiro.

GEMENI
Va curtează nişte angajatori să lucraţi împreună şi o să luaţi mai mulţi bani, dacă o să va daţi acordul, mai puteţi amână răspunsul o săptămâna, două. O să primiţi un răspuns favorabil de la o comisie şi o să va puteţi angaja la un alt serviciu, sau să va înscrieţi la o şcoală că să va perfecţionaţi, să luaţi o diplomă.

RAC
Se poate să aibă loc o reuniune de grup că să-l felicitaţi pe unul dintre prieteni care se va căsători sau va deveni părinte. Poate e ziua cea mare în care va mutaţi sau s-a încheiat zugrăvitul, reamenajarea, ori se întâmplă altceva care să va facă fericiţi şi or să se bucure şi bunii voştri prieteni.

LEU
Poate va asociaţi cu nişte oameni să rezolvaţi o problema de interes comun, şi-o să fie un succes din toamna. Se poate să primiţi undă verde la o plecare în străinătate, chiar dacă e pe linie de serviciu şi o să va bucuraţi de drum şi de peisaje, o să va şi relaxaţi.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne pregatesc astrele in vacanta

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne pregatesc astrele in vacanta

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop 2018

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

horoscop

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac

Horoscop 8 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot întâlni persoana cu care se vor căsători

Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea

Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu