Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi

Ultimul update: Luni 28 August 2017 19:39
Data publicarii: Vineri 25 August 2017 09:30
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi şi o să putem atrage şi în continuare tot ce considerăm că ne-ar face bine. Vibraţia zilei este 7 şi gândul bun o să ne fie călăuză.

 

FECIOARA
Aţi putea pleca într-o excursie şi să petreceţi câteva zile minunate departe de casă, şi-o să va placă atmosfera. Sunteţi pe punctul de a va lansa într-o afacere care promite să va aducă succes şi e de insistat pe detalii, în perioada asta, că să iasă totul perfect.

BALANŢă
Va invită cineva să petreceţi câteva zile într-o staţiune de agrement şi o să daţi curs ofertei, că aveţi nevoie de odihnă. E posibil să luaţi nişte bani de la serviciu şi să faceţi aprovizionarea, să rezolvaţi anumite lucruri pentru familie şi să-i implicaţi şi pe ceilalţi membri, să fie un efort colectiv.

SCORPION
Se poate să intraţi la cheltuiala pentru că veţi găsi la magazine acele lucruri de care sunteţi interesaţi de multă vreme şi acum aveţi şi banii. Se poate să legalizaţi o situaţie, ceva care trenează de multă vreme şi o să va faceţi un rost, începeţi o viaţă nouă, poate va schimbaţi profilul sau va mutaţi în alt oraş, altă ţară.

SĂGETĂTOR
E posibil să încasaţi o suma de bani şi să aveţi grijă să nu-i cheltuiţi pe toţi, să va rămână la bugetul secret. Poate va duceţi la un eveniment festiv în altă localitate şi o să reînnodaţi pe-acolo nişte relaţii, o prietenie care îşi pierduse consistentă şi o să umpleţi un gol sufletesc.

CAPRICORN
Poate va daţi întâlnire cu nişte oameni care practică acelaşi sport că şi voi, sau alt gen de activitate recreativă să va revigorati. O să mai amânaţi semnarea unui contract că să va interesaţi de seriozitatea acestor angajatori, sau poate aveţi şi alte oferte şi o să puneţi în balanţă, să vedeţi ce e de ales.

VĂRSĂTOR
Or să va deranjeze poate nişte comentarii mai puţin plăcute la adresa voastră, dar o să ieşiţi basma curată din orice cancan. Se poate să vi se dea un proiect îndrăzneţ pe mâna, şi să scoateţi tot ce se poate din el, să fie şansă voastră de a mai face un progres în plan profesional.

PEŞTI
Poate aveţi mai multe acte de dus la semnat că să va înscrieţi la o şcoală sau că să obţineţi o dispensa, nişte reduceri, să faceţi o economie. Se poate să intraţi în posesia unor bunuri, poate pentru că s-a încheiat un proces, ori v-aţi înţeles să vi se plătească daune materiale, cumva o să se aplaneze un conflict.

BERBEC
Noutăţi în sfera sentimentală, poate are loc o cerere în căsătorie sau alt moment încărcat de emoţii şi o să fie frumos de tot. Vi se propune o nouă postura la serviciu şi o să ştiţi să faceţi din asta o rampă de lansare, că aveţi resurse de tot felul pe care nu le-aţi exploatat la maximum.

TAUR
Va pregătiţi de ziua cuiva de naştere sau e vreo petrecere mâine şi aveţi multe de făcut şi de cumpărat, dar o să va mai ajute cineva. Aţi putea da o fugă până la prietenii sau rudele care va invită la ei acasă pentru o zi, două, în altă localitate şi o să va faceţi timp şi pentru un astfel de respiro.

GEMENI
Va curtează nişte angajatori să lucraţi împreună şi o să luaţi mai mulţi bani, dacă o să va daţi acordul, mai puteţi amână răspunsul o săptămâna, două. O să primiţi un răspuns favorabil de la o comisie şi o să va puteţi angaja la un alt serviciu, sau să va înscrieţi la o şcoală că să va perfecţionaţi, să luaţi o diplomă.

RAC
Se poate să aibă loc o reuniune de grup că să-l felicitaţi pe unul dintre prieteni care se va căsători sau va deveni părinte. Poate e ziua cea mare în care va mutaţi sau s-a încheiat zugrăvitul, reamenajarea, ori se întâmplă altceva care să va facă fericiţi şi or să se bucure şi bunii voştri prieteni.

LEU
Poate va asociaţi cu nişte oameni să rezolvaţi o problema de interes comun, şi-o să fie un succes din toamna. Se poate să primiţi undă verde la o plecare în străinătate, chiar dacă e pe linie de serviciu şi o să va bucuraţi de drum şi de peisaje, o să va şi relaxaţi.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne pregatesc astrele in vacanta
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne pregatesc astrele in vacanta
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă