Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 08:05
Categorie: Horoscop

Ies la iveală secretele, lucrurile ascunse şi cu şi fără intenţie şi o s-avem tot felul de revelaţii, o să-nţelegem exact ce trebuie. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai chibzuiţi cu banii, mai economi.

FECIOARA: O să primiţi cadouri, vă invită cineva la plimbare, să luaţi masă în oraş, apar surprize de tot felul. E o cermonie la care o să vă duceţi, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o altă petrecere care-o să vă pună la cheltuială, dar o să vă descurcaţi cu banii.

BALANŢĂ: Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva că să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să vă faceţi ordine în gânduri, în sentimente. Întâlnire cu cineva care vrea să luaţi şi mai în serios relaţia sentimentală şi să petreceţi timpul liber împreună ca să descoperiţi punctele comune.

SCORPION: Oamenii dragi vă caută, vor să petreceţi pe la nunţi, să vă sudaţi relaţiile. Poate plecaţi într-o excursie, vă duceţi într-un parc de distracţii, la bungee-jumping, să-ncercați tiroliana, sau la mare să vă daţi cu skijet-ul.

SĂGETĂTOR: E posibil să vi se mulţumească în vreun fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, un titlu, aplauze la scenă deschisă. O să vă ia prin surprindere invitaţia la malul mării sau pe cine ştie ce creste de munte şi poate fi începutul unei relaţii sentimentale, care să vă umple frumos viaţa.

CAPRICORN: Poate aveţi şansa de a atrage atenţia unor oameni influenţi care să vă dea de lucru, să vă propulseze în carieră şi să vă relansaţi în societate. Poate mai scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi pe la mare sau o să fiți invitaţi la nuntă unor prieteni şi o să vă descurcaţi cu banii pe care-i aveţi.

VĂRSĂTOR: O să luaţi parte la o manifestare cu public şi veţi schimba idei, pe care le veţi pune şi în practică. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi care vă caută să petreceţi un timp împreună, să faceţi mişcare, să mergeţi pe la diverse evenimente, zilele - astea.

PEŞTI: Poate-ar fi bine să luaţi o decizie pe termen scurt, cu privire la relaţia de cuplu, pentru că după 7 septembrie lucrurile vor sta altfel. Poate aveţi un motiv special să primiţi musafiri, e o reușită în familie şi care se cere sărbătorită - iar cei dragi nu vor lipsi de la masa festivă.

BERBEC: E pobabil să vă simţiţi atraşi de cineva pe care-l vedeţi pentru prima oară şi să fie o emoţie reciprocă. Au loc marile întâlniri și viaţa voastră amoroasă poate cunoaşte un tsunami, nu alta, c-o să vă îndrăgostiți până peste cap şi o să puteţi fi şi fericiţi! Culmea!

TAUR: ÎI scoteti pe ai voştri la plimbare, la distracţie, o să  aveţi o agenda încărcată, cu vizite, plimbări, să mulţumiţi pe toată lumea. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă conecteze la o sursă de afaceri, de pe urma cărora v-aţi alege cu bani frumoşi dacă picaţi de acord cu partenerii din povestea asta.

GEMENI: Se poate să vă caute cineva cu cele mai serioase intenţii de a fi împreună şi e şansa voastră de a fi fericiţi. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate e ziua cuiva de naştere sau vă face cinste pentru că şi-a găsit de lucru sau că a făcut cunoştinţă cu cineva de care se simte atras.

RAC: Prieteni cu care n-aţi mai vorbit de ceva timp vă sună şi poate plecaţi împreună într-o vilegiatură, ajungeţi şi pe la mare, şi pe la munte. Poate o să le acordaţi un plus de atenţie părinţilor, bunicilor, rudelor mai în vârstă, le faceţi o vizită şi le duceţi şi tot ce au nevoie, îi transportaţi acolo unde-şi doresc.

LEU: Foarte posibil rendez-vous şi cine ştie ce noutăţi bulversante o să aflaţi, dar care să vă determine să luaţi o decizie mai repede decât credeaţi. O stare de bine, vă bucuraţi de orice lucru mărunt care vi se întâmplă şi daţi dovadă de generozitate, că toată lumea e a voastră. Nimic nu vă stă în cale ca să reuşiţi orice.

Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Alexandra Ojog, cea mai in forma femeie din Romania
Cea mai fit mamica de la Ninja Warrior. Alexandra Ojog arata senzational

10:20
LA MARUTA
Cascadorul Ștefan Costache, provocarea ”Ninja Warrior”
Află cum a fost pentru el experiența Ninja Warrior, câte sporturi face și care au fost adevărații susținători ai cascadorului.

07:11
LA MARUTA
Saveta Bogdan, provocarea branzei fermentate
Provocare culinara pentru Emil Regle. Ce specialitati a gustat, legat la ochi?

05:27
LA MARUTA
Andrei Aradis, Intre actorie si asociatia de locatari
Andrei Aradis, protagonistul serialului VLAD, care va incepe in curand pe PRO TV, a vorbit in exlusivitate pentru emisiunea La Maruta

09:56
LA MARUTA
Corina Caragea, calatorie fascinanta in Japonia
A calatorit pana in Japonia! Simona Caragea ne-a povestit cum a fost experienta

05:53
LA MARUTA
Magicianul Robert Tudor, sezantie in Bali
Salutari pentru Maruta, chiar din Bali! Magicianul Robert Tudor nu s-a lasat si a facut spectacol pe o plaja.

04:54
VISURI LA CHEIE
Un nou vis, o noua viata!

00:30
VORBESTE LUMEA
Speak si Stefania dau testul iubirii
Speak și Ștefania sunt împreună de un an și cinci luni

10:01
VORBESTE LUMEA
Personalitatea femeii in functie de zodie
Nicoleta Svârlefus a vorbit despre fiecare zodie și de modul în care acționează personalitatea asupra comportamentelor

15:05
LAS FIERBINTI
Dorel, prima comanda la firma Giani Per Pedes
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:21
Horoscop 2018
Horoscop 25 septembrie 2018. Zodia care întâmpină probleme financiare
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
horoscop
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani