Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 08:05
Categorie: Horoscop

Ies la iveală secretele, lucrurile ascunse şi cu şi fără intenţie şi o s-avem tot felul de revelaţii, o să-nţelegem exact ce trebuie. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai chibzuiţi cu banii, mai economi.

FECIOARA: O să primiţi cadouri, vă invită cineva la plimbare, să luaţi masă în oraş, apar surprize de tot felul. E o cermonie la care o să vă duceţi, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o altă petrecere care-o să vă pună la cheltuială, dar o să vă descurcaţi cu banii.

BALANŢĂ: Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva că să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să vă faceţi ordine în gânduri, în sentimente. Întâlnire cu cineva care vrea să luaţi şi mai în serios relaţia sentimentală şi să petreceţi timpul liber împreună ca să descoperiţi punctele comune.

SCORPION: Oamenii dragi vă caută, vor să petreceţi pe la nunţi, să vă sudaţi relaţiile. Poate plecaţi într-o excursie, vă duceţi într-un parc de distracţii, la bungee-jumping, să-ncercați tiroliana, sau la mare să vă daţi cu skijet-ul.

SĂGETĂTOR: E posibil să vi se mulţumească în vreun fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, un titlu, aplauze la scenă deschisă. O să vă ia prin surprindere invitaţia la malul mării sau pe cine ştie ce creste de munte şi poate fi începutul unei relaţii sentimentale, care să vă umple frumos viaţa.

CAPRICORN: Poate aveţi şansa de a atrage atenţia unor oameni influenţi care să vă dea de lucru, să vă propulseze în carieră şi să vă relansaţi în societate. Poate mai scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi pe la mare sau o să fiți invitaţi la nuntă unor prieteni şi o să vă descurcaţi cu banii pe care-i aveţi.

VĂRSĂTOR: O să luaţi parte la o manifestare cu public şi veţi schimba idei, pe care le veţi pune şi în practică. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi care vă caută să petreceţi un timp împreună, să faceţi mişcare, să mergeţi pe la diverse evenimente, zilele - astea.

PEŞTI: Poate-ar fi bine să luaţi o decizie pe termen scurt, cu privire la relaţia de cuplu, pentru că după 7 septembrie lucrurile vor sta altfel. Poate aveţi un motiv special să primiţi musafiri, e o reușită în familie şi care se cere sărbătorită - iar cei dragi nu vor lipsi de la masa festivă.

BERBEC: E pobabil să vă simţiţi atraşi de cineva pe care-l vedeţi pentru prima oară şi să fie o emoţie reciprocă. Au loc marile întâlniri și viaţa voastră amoroasă poate cunoaşte un tsunami, nu alta, c-o să vă îndrăgostiți până peste cap şi o să puteţi fi şi fericiţi! Culmea!

TAUR: ÎI scoteti pe ai voştri la plimbare, la distracţie, o să  aveţi o agenda încărcată, cu vizite, plimbări, să mulţumiţi pe toată lumea. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă conecteze la o sursă de afaceri, de pe urma cărora v-aţi alege cu bani frumoşi dacă picaţi de acord cu partenerii din povestea asta.

GEMENI: Se poate să vă caute cineva cu cele mai serioase intenţii de a fi împreună şi e şansa voastră de a fi fericiţi. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate e ziua cuiva de naştere sau vă face cinste pentru că şi-a găsit de lucru sau că a făcut cunoştinţă cu cineva de care se simte atras.

RAC: Prieteni cu care n-aţi mai vorbit de ceva timp vă sună şi poate plecaţi împreună într-o vilegiatură, ajungeţi şi pe la mare, şi pe la munte. Poate o să le acordaţi un plus de atenţie părinţilor, bunicilor, rudelor mai în vârstă, le faceţi o vizită şi le duceţi şi tot ce au nevoie, îi transportaţi acolo unde-şi doresc.

LEU: Foarte posibil rendez-vous şi cine ştie ce noutăţi bulversante o să aflaţi, dar care să vă determine să luaţi o decizie mai repede decât credeaţi. O stare de bine, vă bucuraţi de orice lucru mărunt care vi se întâmplă şi daţi dovadă de generozitate, că toată lumea e a voastră. Nimic nu vă stă în cale ca să reuşiţi orice.

Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
VIDEO PROTVPLUS.RO
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Cosmin Savu
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

02:31
ROMANIA, TE IUBESC!
Lansare "Romania, te iubesc!" - interviu Paula Herlo
Aprope două decenii de jurnalism de investigație, într-o carte ca un carusel al emoțiilor. Te vei înduioșa, vei râde și te vei înfuria, (re)descoperind lumea în care trăim. O radiografie sinceră a României noastre cea de toate zilele, scrisă de elita investigației jurnalistice de televiziune - echipa ”România, te iubesc!”, se lansează duminică, 18 nopiembrie la Târgul Gaudeamus, standul editurii Humanitas.

03:06
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LAS FIERBINTI
Dedicaţia e gratis
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

07:59
Horoscop
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
horoscop
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată