Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

×
Codul embed a fost copiat

Ies la iveală secretele, lucrurile ascunse şi cu şi fără intenţie şi o s-avem tot felul de revelaţii, o să-nţelegem exact ce trebuie. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai chibzuiţi cu banii, mai economi.

FECIOARA: O să primiţi cadouri, vă invită cineva la plimbare, să luaţi masă în oraş, apar surprize de tot felul. E o cermonie la care o să vă duceţi, poate fi şi ziua voastră de naştere sau o altă petrecere care-o să vă pună la cheltuială, dar o să vă descurcaţi cu banii.

BALANŢĂ: Poate plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva că să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să vă faceţi ordine în gânduri, în sentimente. Întâlnire cu cineva care vrea să luaţi şi mai în serios relaţia sentimentală şi să petreceţi timpul liber împreună ca să descoperiţi punctele comune.

SCORPION: Oamenii dragi vă caută, vor să petreceţi pe la nunţi, să vă sudaţi relaţiile. Poate plecaţi într-o excursie, vă duceţi într-un parc de distracţii, la bungee-jumping, să-ncercați tiroliana, sau la mare să vă daţi cu skijet-ul.

SĂGETĂTOR: E posibil să vi se mulţumească în vreun fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, un titlu, aplauze la scenă deschisă. O să vă ia prin surprindere invitaţia la malul mării sau pe cine ştie ce creste de munte şi poate fi începutul unei relaţii sentimentale, care să vă umple frumos viaţa.

Citește și
zodiac
Horoscop 24 august 2017. Cine face un salt în carieră
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

CAPRICORN: Poate aveţi şansa de a atrage atenţia unor oameni influenţi care să vă dea de lucru, să vă propulseze în carieră şi să vă relansaţi în societate. Poate mai scoateţi din banii de la ciorap ca să vă duceţi pe la mare sau o să fiți invitaţi la nuntă unor prieteni şi o să vă descurcaţi cu banii pe care-i aveţi.

VĂRSĂTOR: O să luaţi parte la o manifestare cu public şi veţi schimba idei, pe care le veţi pune şi în practică. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult şi care vă caută să petreceţi un timp împreună, să faceţi mişcare, să mergeţi pe la diverse evenimente, zilele - astea.

PEŞTI: Poate-ar fi bine să luaţi o decizie pe termen scurt, cu privire la relaţia de cuplu, pentru că după 7 septembrie lucrurile vor sta altfel. Poate aveţi un motiv special să primiţi musafiri, e o reușită în familie şi care se cere sărbătorită - iar cei dragi nu vor lipsi de la masa festivă.

BERBEC: E pobabil să vă simţiţi atraşi de cineva pe care-l vedeţi pentru prima oară şi să fie o emoţie reciprocă. Au loc marile întâlniri și viaţa voastră amoroasă poate cunoaşte un tsunami, nu alta, c-o să vă îndrăgostiți până peste cap şi o să puteţi fi şi fericiţi! Culmea!

TAUR: ÎI scoteti pe ai voştri la plimbare, la distracţie, o să  aveţi o agenda încărcată, cu vizite, plimbări, să mulţumiţi pe toată lumea. Apar noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă conecteze la o sursă de afaceri, de pe urma cărora v-aţi alege cu bani frumoşi dacă picaţi de acord cu partenerii din povestea asta.

GEMENI: Se poate să vă caute cineva cu cele mai serioase intenţii de a fi împreună şi e şansa voastră de a fi fericiţi. Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate e ziua cuiva de naştere sau vă face cinste pentru că şi-a găsit de lucru sau că a făcut cunoştinţă cu cineva de care se simte atras.

RAC: Prieteni cu care n-aţi mai vorbit de ceva timp vă sună şi poate plecaţi împreună într-o vilegiatură, ajungeţi şi pe la mare, şi pe la munte. Poate o să le acordaţi un plus de atenţie părinţilor, bunicilor, rudelor mai în vârstă, le faceţi o vizită şi le duceţi şi tot ce au nevoie, îi transportaţi acolo unde-şi doresc.

LEU: Foarte posibil rendez-vous şi cine ştie ce noutăţi bulversante o să aflaţi, dar care să vă determine să luaţi o decizie mai repede decât credeaţi. O stare de bine, vă bucuraţi de orice lucru mărunt care vi se întâmplă şi daţi dovadă de generozitate, că toată lumea e a voastră. Nimic nu vă stă în cale ca să reuşiţi orice.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi şi o să putem atrage şi în continuare tot ce considerăm că ne-ar face bine. Vibraţia zilei este 7 şi gândul bun o să ne fie călăuză.

Horoscop 24 august 2017. Cine face un salt în carieră
Horoscop 24 august 2017. Cine face un salt în carieră

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să facem faţă provocărilor, care pot fi şi de ordin profesional, dar şi afectiv şi o să devenim mai puternici, mai stăpâni pe noi, încrezători în fortele proprii.

Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală
Horoscop 23 august 2017. Zodiile care azi îşi refac viaţa sentimentală

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să putem remedia nişte lucruri pe care le-am scăpat din vedere, pe altele nu le-am putut stăpâni. Vibraţia zilei este 5 şi o să facem faţă, cu succes, provocărilor.

Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile
Horoscop 22 august 2017. Schimbările prin care trec toate zodiile

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa aflam unde am gresit, cum, cat, de ce si asa mai departe si o sa se iveasca ocazia sa ne reparam greselile. Vibratia zilei este 22, numar maestru si o sa aflam cum trebuie sa ne raportam la cei din jur.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.