Horoscop 25 septembrie, cu Neti Sandu. Scorpionii încep o relație

Ultima actualizare: 25-09-2021 09:33

O zi frumoasă. O să ne dăm voie să ne simțim bine că e un cer armonios și ne putem alimenta direct, fără intermediari.

Vibrația zilei este 7 și o să dăm dovadă de înțelepciune dac-avem de făcut alegeri.

 

Horoscop 25 septembrie BALANȚĂ

 

Se căsătorește cineva, își botează copilul și o să petreceți frumos, că par să fie câteva evenimente care or să vă acapareze cu totul, azi, mâine.

 

Horoscop 25 septembrie SCORPION

 

Se poate să-ntâlniți pe cineva cu care să aveți multe în comun și să-ncepeti o relație care să v-ajute să vă completați pe mai multe planuri.

 

Horoscop 25 septembrie SĂGETĂTOR

 

E o întrunire cu grupul fie de colegi, fie de prieteni și poate plecați împreună pe undeva, într-o excursie, sau luați parte la o competiție.

 

Horoscop 25 septembrie CAPRICORN

 

Se poate să vă implicați în pregătirea unui eveniment, poate și la prezentare și o să vă bucurați și de atenția și de aprecierea celor din jur.

 

Horoscop 25 septembrie VĂRSĂTOR

 

E cineva care vă invită la un grătar, poate dă un party de zi aniversară ori de căsătorie și o să dați o fugă chiar dacă locuiește în alt oraș.

 

Horoscop 25 septembrie PEȘTI

 

O să fie o ambianță plăcută în mediul în care veți ajunge, faceți cunoștință cu lume nouă, poate aflați ceva și despre un serviciu la care v-ați putea duce.

 

Horoscop 25 septembrie BERBEC

 

Vă puteți asocia cu cineva care vrea să dați lovitura în afaceri și să câștigați niște bani, c-ați avea un timp liber pe care l-ați putea sacrifica.

 

Horoscop 25 septembrie TAUR

 

Se poate să vă invite cineva la masă, la un tete a tete, să vă și plimbați, pare să fie un mic răsfăț și care o să vă ia pe nepregătite.

 

Horoscop 25 septembrie GEMENI

 

Vouă vă arde de joacă, de făcut mișcare, un hobby v-ar dezmorți și ați creiona niște proiecte, fie ele și de timp liber care să vă repună în lumina reflectoarelor.

 

Horoscop 25 septembrie RAC

 

Se poate să aibă loc un eveniment fericit în familia voastră și să se căsătorească cineva, poate fi și un botez sau o aniversare, dacă nu chiar o tratație și-atât.

 

Horoscop 25 septembrie LEU

 

Plecați pe undeva cu grupul, pot fi și prieteni, dar și rudele apropiate cu care plecați într-o excursie, ca să vă bucurați de un succes, că v-ați angajat, că v-ați luat casă.

 

Horoscop 25 septembrie FECIOARĂ

 

O să cheltuiți niște bani, c-aveți de luat cadouri pentru un sărbătorit, pentru miri, dar aveți voi pe-acolo o rezervă și n-o să se simtă la buzunar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO