Horoscop 25 martie 2020, cu Neti Sandu. Racii se reinventează și vor câștiga mai mulți bani

Dată publicare: 25-03-2021 07:24
Dată actualizare: 25-03-2021 09:31


Horoscop 25 martie 2020, cu Neti Sandu. O să ne consolidăm relațiile, să mai prindem și noi uși deschise acolo unde avem nevoie și o să avem spor la toate treburile oricât de complicate ar fi.

Vibrația zilei este șapte și o să ne ghidăm după intuiție ca să urmăm traseul de succes.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 BERBEC

 

O să puteți face rost de banii din surse colaterale și o să fiți la zi cu toate plățile, să nu fie nevoie să vă împrumutați la cineva sau să amânați vreo rată.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 TAUR

 

O reușită în plan financiar, poate semnați pentru un contract bănos și aveți pentru toate cheltuielile obligatorii și chiar și pe deasupra.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 GEMENI

 

Inițiativele o să fie bine susținute de cei din jur, atât la serviciu, cât și acasă și o să dați drumul proiectelor care așteaptă de multă vreme să iasă la iveală.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 RAC

 

E un moment bun să vă reinventaţI și să alegeți ceva care să vă aducă mai mulți bani c-or fi crescut și sumele pe care le aveți de plătit și o să fie perfect.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 LEU

 

Se poate să faceți niște deplasări ca să le dați de capăt unor probleme de serviciu și o să puneți lucrurile în ordine ca să ajungeți cu bine la finish, să vă luați banii.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

O să reglați comunicarea cu anturajul și nu o să lăsați nimic nedisecat, ca să scăpați de lucrurile care nu vă convin, să fie armonie în relația cu ceilalți.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 BALANŢĂ

 

Se anunță o perioadă mai lejeră la serviciu și o să lucrați cu plăcere, o să dați drumul creativității și o să iasă produse de calitate extra din mâinile voastre.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate o să faceți niște cheltuieli mari ca să vă puneți casa la punct, poate dați o zugrăveală vă luați și câteva obiecte utile pentru uz casnic.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să aveți multe de rezolvat și o să vă mișcați rapid și cu eficiență, ca să nu rămâneți cu restanțe că vreți să faceți progrese pe mai multe planuri.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Un proiect nou la orizont și o să vă puneți toată priceperea la bătaie, să fie mulțumiți și beneficiarii ca să vă păstreze, să aveți continuitate.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E bine să fiți ceva mai protectori cu partenerul de cuplu care s-ar putea să fie prins cu diverse treburi complicate și să cam iasă scântei - ia vedeți.

HOROSCOP 25 MARTIE 2020 PEŞTI

 

E o acalmie sufletească la voi, în schimb începe iureșul cu reamenajarea pe acasă, mai faceți comandă de diverse lucruri pentru interiorul locuinței.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO