Horoscop 23 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor da lovitura în sfera profesională

Ultima actualizare: 23-05-2020 09:44

Horoscop 23 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu recuperări. O să ne respectăm promisiunile și față de noi și față de ceilalți și o să atacăm obiective noi, în pas cu vremurile.

 

Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în tot ce facem.

HOROSCOP 23 MAI 2020 GEMENI


E cineva căruia îi duceți dorul, dar tot nu vă puteți întâlni, pentru că există niște piedici și trebuie să mai așteptați. E o efervescență la voi, poate pentru că sărbătoriți ceva dar fără prea mulți invitați, cu familia, în principiu, dar dacă sunteți în aer liber poate chiar mai mulți.

HOROSCOP 23 MAI 2020 RAC


Poate plecați cu trenul până la destinația propusă și o să scăpați de condus mașina. Oricum, alegeți varianta optimă. Vă macină o problemă sufletească și e de făcut ceva în sensul ăsta. Poate trebuie să vă întâlniți față-n față cu cineva care vă poate elibera, că o să vă confesați.

HOROSCOP 23 MAI 2020 LEU


O să vă regrupați în formația de altă dată, poate, totuși, cu mai puțini membri și să desfășurați activitatea preferată. O să vă sfătuiți cu familia în privința spațiului locuibil, că poate vreți să vă extindeți, să mai construiți ceva sau să vă cumpărați o casă mai mare, că or veni copii.

HOROSCOP 23 MAI 2020 FECIOARĂ


O să ieșiți la un fel de socializare, mai la distanță, dar o să luați parte, probabil, la o lansare, e ceva în premieră. O să dați zor să terminați mai repede treburile casnice, ca să ieșiți un pic și la aer, să vă faceți timp și pentru copii, să faceți mișcare împreună, că v-ați săturat de casă.

HOROSCOP 23 MAI 2020 BALANȚĂ


O să mai aruncați din lucrurile de care vă împiedicați prin casă și căpătați mai mult spațiu sau îl umpleți cu ceva nou. Se poate să vă repeziți până în localitatea vecină, dar se poate și să vină cei cu care vreți să vă întâlniți. Vedeți care la cine vine.

HOROSCOP 23 MAI 2020 SCORPION


Voi o să vă înțelegeți mult mai bine cu anturajul, o să aveți succes la preocupările de grup, că o să puteți comunica. O să fiți dispuși să mai dați bani și pe altceva, nu numai pe mâncare și dezinfectanți. Vreți să vă refacteti moralul, să depășiți starea de depresie, să vă revigorați.

HOROSCOP 23 MAI 2020 SĂGETĂTOR


Poate reparați câte ceva pe acasă ori duceți mașina la spălat, la verificat în service, dacă nu se pricepe nimeni din familie la reparat. O revedere care poate să vă schimbe agenda verii. Poate e cineva interesat să petreceți mai mult timp împreună și voi la fel, că poate porniți pe același drum în viață.

HOROSCOP 23 MAI 2020 CAPRICORN


Poate scoateți din fondul de economii să amenajați un spațiu de relaxare în curte, pe terasă, ca să stați la aer. Se pare că aveți un motiv să vă reuniți cu familia, e o aniversare, dați de băut, că ați început lucrul sau că v-ați instalat într-un birou mai mare sau un sediu.

HOROSCOP 23 MAI 2020 VĂRSĂTOR


Se poate să aveți un musafir la cafea, poate aveți și afaceri de discutat, că o să treceți direct la treabă de luni încolo. Poate vă dau copiii vreo sugestie cu privire la program, unde să-i duceți, că le-ați fi promis ceva mai de mult și acum nu mai aveți încotro.

HOROSCOP 23 MAI 2020 PEȘTI


Poate v-ați propus niște investiții serioase din iulie încolo, pentru că știți deja de unde or să vă intre mai mulți bani în cont. Se poate să veniți cu idei noi cu care să dați lovitura în sfera profesională și să aveți de lucru serios de tot vreo două luni și o să luați și bani.

HOROSCOP 23 MAI 2020 BERBEC


Poate vă gândiți la o strategie de studiu cu care să-i obișnuiți pe copii, ca să se poată descurca, dacă au nevoie acum sau din toamnă. Poate strângeți rândurile cu frați, nepoți și vă duceți la reședința din alt oraș, să vă bucurați de aer, de spațiu și de restul rudelor. Îi vizitați pe rând.

HOROSCOP 23 MAI 2020 TAUR


O să cheltuiți niște bani pentru confortul familiei și să vă simțiți cu toții bine atunci când vin musafirii pe la voi. Apare o ofertă de lucru și e de încercat. Vedeți cât rezistați, că o fi pe termen mai lung, dar o să fie greu printre picături, așa, că aveți nevoie și de un respiro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO