Horoscop 22 mai 2020, cu Neti Sandu. Fecioarele vor începe o nouă relație

Ultima actualizare: 22-05-2020 10:16

Horoscop 22 mai 2020, cu Neti Sandu. Lună nouă și vești bune. E un moment bun s-o lichidăm cu trecutul și să facem loc proiectelor noi, sau pe care le-am început mai de mult, dar n-au fost condiții să le și ducem la bun sfârșit.

Vibrația zilei este 22 și o să ne facem o idee despre cum să ne construim o afacere.

HOROSCOP 22 MAI GEMENI

 

Se poate să plecați undeva și ca să luați o gură de aer și ca să va-ntâlniți cu cineva care vrea să lucrați ceva împreună. Se poate rezolva ceva din trecut și să treceți cu bine peste niște obstacole, să vă recăpătați liniștea interioară - poate e vorba despre căsnicie.

HOROSCOP 22 MAI RAC

 

Măcar un dus întors prin împrejurimi, pe undeva și tot o să dați o raită pe-afară, poate faceți și aprovizionarea. O să faceți cumva să aveți o colaborare de rezervă, să vă sporiți veniturile ca să nu rămâneți descoperiți în cazul unor situații neprevăzute.

HOROSCOP 22 MAI LEU

 

O să vă alăturați unui grup care dă o mâna de ajutor unor oameni, poate e o campanie umanitară și o să susțineți o cauză. Poate recompuneți o echipă și vă delectați cu o activitate în care să-i implicați și pe copii și să vă dezmorțiți cu toții, să vă descătușați.

HOROSCOP 22 MAI FECIOARĂ

 

Cineva cu care v-ați cam ciondanit vine să vă rafuiți, ca să vă-mpăcați, dacă se poate. Se poate s-aveți multe de făcut și trebuie avut grijă să fie la fel de tipicar și meticulos și ca să fie totul făcut cu simț de răspundere, să evitați greșelile.

HOROSCOP 22 MAI BALANȚĂ

 

Poate mai faceți niște schimburi pe-acasă și o să cheltuiți niște bani, dar cu măsură, că mai aveți și alte obligații financiare. Va pregătiți de drum, care poate fi în curând și nu neapărat mâine, și faceți rost de bani, vă asigurați că aveți rezervare și la transport și la cazare, sau vă duceți la prieteni, familie.

HOROSCOP 22 MAI SCORPION

 

Se poate să vă atragă o altă meserie, altceva de muncă și poate-aveți și curajul să faceți pasul. Încep să se-adune bani, poate pentru că abia acum se plătesc sumele restante și va fi un cumul - tot mai bine ca să vă achitați și voi de datoriile lunare.

HOROSCOP 22 MAI SĂGETĂTOR

 

Cineva pe care-l așteptați de multă vreme sosește și se pare că are vești bune pentru voi - de refăcut relația. Se definitivează o situație și-o să luați startul într-o nouă aventură profesională, c-aveți multe de dovedit și o să vă puteți relansa în carieră.

HOROSCOP 22 MAI CAPRICORN

 

Se poate să luați o decizie referitoare la viața de familie și să gășiți pe cineva să se ocupe de casă, de copii dacă vă duceți la serviciu. E posibil să vă rotunjiți veniturile și să aveți cu ce să faceți cumpărături în perioada asta, și să fie un confort financiar și psihic totodată.

HOROSCOP 22 MAI VĂRSĂTOR

 

E posibil să aveți șansa de a deveni părinți și să fiți mai atenți la starea sănătății, să fie impecabilă. Un semn de viață de la cineva care-a dispărut din peisaj - poate din cauza pandemiei, dar acum mai puteți încerca o reacomodare - că izolarea și-o fi pus amprenta.

HOROSCOP 22 MAI PEȘTI

 

Aveți și energie și motivație să v-apucați de ceva nou-nouț ca să aveți o variantă de sertar, pe lângă jobul propriu-zis. Poate semnați niște acte de proprietate, va duceți la notar, legalizați o situație și poate fi și un teren pe care să-ncepeți să cultivați una, altă.

HOROSCOP 22 MAI BERBEC

 

Poate vă uniți forțele cu ale unor rude apropiate și o să vă mutați, sau faceți alte lucruri care să vă dezmorțească fizic, mental. O s-aveți de rezolvat și prin telefon, și la fața locului niște treburi care nu mai suportă amânare și să primiți ajutor și din partea unor apropiați.

HOROSCOP 22 MAI TAUR

 

O să descoperiți un nou domeniu de lucru atractiv și care-o să vă asigure și bani pentru cheltuielile extrabugetare. De bani ați mai putea face rost poate din colaborări, sunt activități care v-ar aduce un profit financiar deloc de neglijat și recuperați și acei bani care nu v-au parvenit la timp.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO