Horoscop 23 iunie 2019. Cine are șanse să pornească o relație solidă


Ultimul update: Duminica 23 Iunie 2019 08:54
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2019 08:27
Categorie: Horoscop

Horoscop 23 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu surprize plăcute. O să vrem să evadăm într-un spaţiu aerisit, în care să ne bucurăm de natură, şi de prezenţa oamenilor dragi.

Vibraţia zilei este 5 şi e un moment bun pentru o aventura- turistică!

Horoscop 23 iunie 2019 RAC


E posibil să apară cineva care se va arăta interesat de o relaţie de cuplu şi să decurgă totul frumos, să construiţi o relaţie solidă. O stare de bună dispoziţie, cu energie, entuziasm şi o să ieşiţi pe-afară, mai faceţi şi un shopping şi vă luaţi câte ceva din cele trebuincioase casei, probabil.

Horoscop 23 iunie 2019 LEU


Pare să fie momentul ideal să daţi cărţile pe fața într-o relaţie sentimentală pentru că vreţi să mergeţi mai departe şi să daţi deoparte neînţelegerile. Se iveşte ocazia s-o luaţi din loc spre o staţiune de agrement unde v-aşteaptă cineva şi o să vă distraţi, or să vă priască atmosfera, peisajele.

Horoscop 23 iunie 2019 FECIOARĂ


O să daţi curs invitaţiei la un eveniment de grup şi o să fie deconectant, o să vă-ncărcați bateriile pentru săptămâna care vine. Poate găsiţi ceva gustos şi-i chemaţi pe ai voştri la un prânz cu familionul c-aveţi nevoie de prezenţa lor, să întăriţi legăturile cu membri familiei.

Horoscop 23 iunie 2019 BALANŢA


Vă duceţi la un film, la un spectacol, poate e ceva special şi care are legătură şi cu voi. O să tot cheltuiţi bani, dar n-aveţi de gând să va-nchideti în casă, vreţi să vedeţi lume, să vă plimbaţi în parc, în afara oraşului, să vă aerisiţi.

Horoscop 23 iunie 2019 SCORPION


Poate intraţi în banii de facturi să le oferiţi alor voştri câteva ore de distracţie, plimbare, adrenalina, endorfine. Poate daţi o fugă la malul mării cu grupul de prieteni, o fi ziua cuiva de naştere, o logodnă, ceva care vă oferă prilejul să trageţi un chef.

Horoscop 23 iunie 2019 SĂGETĂTOR


Reapare cineva care nu vrea să renunţe la voi şi o să aflaţi cu ocazia asta care mai sunt şi sentimentele voastre. Se poate să vă caute cineva din afara ţării şi poate aranjaţi să vă duceţi curând în excursie, în vacanţă şi vă faceţi, deja, socoteli cu banii.

Horoscop 23 iunie 2019 CAPRICORN


O să vă conversaţi doar pe net cu fiinţa iubită dacă se află departe şi poate ieşiţi la o cafea cu prietenii, totuşi. Se poate să vă implicaţi într-un eveniment monden, sau o să fiţi doar în trecere, dar nu vreţi să rataţi un astfel de moment ca să mai socializaţi şi voi un pic.

Horoscop 23 iunie 2019 VĂRSĂTOR


Poate ieşiţi la un picnic, îi mobilizaţi voi pe prieteni să nu rămâneţi acasă, mai ales dacă e vreme frumoasă, ar fi păcat. Voi vă puteţi sui în tren, avion, maşina s-o porniţi spre o destinaţie care să vă ofere relaxarea mult aşteptată şi probabil revederea cuiva.

Horoscop 23 iunie 2019 PEŞTI


Se poate să primiţi o atenţie specială, cadouri, poate aveţi o reuşită la serviciu, la şcoală, ori în sfera partenerială de sărbătorit, o logodnă, o căsătorie. Poate vin ceva musafiri pe la voi şi puneţi la cale o plecare în vacanţă, alegeţi destinaţie, traseu, cazare, alegeţi prietenii care să facă parte din grup.

Horoscop 23 iunie 2019 BERBEC


Se poate să cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus, dar nevoia de a-i vedea fericiţi pe ai voştri e mare de tot, o să vă simţiţi cu toţii bine. O să vă-ntâlniţi cu multă lume pe la mondenităţile la care veţi ajunge şi o să aflaţi noutăţi, vă mai trec pe la urechi nişte oferte de job şi ceva o să vă reţină atenţia.

Horoscop 23 iunie 2019 TAUR


O să revedeţi foşti colegi, prieteni mai vechi şi o să reconfiguraţi relaţiile ca să nu se piardă bunătate de investiţie afectivă. Poate plecaţi într-o excursie să-i duceţi pe copii într-un parc de aventuri şi să vă bucuraţi cu toţii de fapt de o experienţă inedită la care visaţi de multă vreme.

Horoscop 23 iunie 2019 GEMENI


Poate alegeţi un picnic, o cină în doi ca să aflaţi mai multe despre o proaspătă cucerire. O să vă duceţi pe-acolo pe unde va invita prietenii la un grătar, la plajă undeva, la munte, la mare unde vă e mai la-ndemână ca să vă-ntoarceţi până la noapte.

Horoscop 22 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii își găsesc sufletul pereche
Horoscop 22 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii își găsesc sufletul pereche
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani