Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche

Dată publicare: 22-03-2019 08:18
Dată actualizare: 22-03-2019 10:18


Horoscop 22 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O s-avem timp şi de noi, şi de gospodărie, de familie, să ne bucurăm de fiecare clipă din zilele libere.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o s-avem fler în afaceri.

(BERBEC)
Poate organizaţi o plecare în week-end pe undeva şi o să vă bucuraţi de peisaje, de anturaj şi o să vă-ntoarceţi cu forţe proaspete. Se-adună o grămadă de lucruri pe care o să le rezolvaţi din mers pentru că sunteţi prinşi cu multe treburi şi o să vă achitaţi onorabil de toate obligaţiile.

(TAUR)
O s-aveţi de semnat nişte acte şi o să vă ia ceva timp până să finalizaţi totul, dar mai puteţi lăsa şi pe luni. O să ieşiţi în evidenţă prin ceva care să v-aducă admiraţia, respectul celor din jur şi o să luaţi şi bani mai mulţi să acoperiţi toate cheltuielile.

(GEMENI)
Prietenii vă convoacă la o activitate care să vă destindă şi o să reluaţi acest obicei, de petrecut timpul liber într-un mod plăcut. Se poate s-aveţi nişte cheltuieli suplimentare de făcut în perioada asta şi o să vă descurcaţi - cu banii scoşi de la rezerve, o să luaţi ce-aveţi nevoie.

(RAC)
Poate vă pregătiţi de un eveniment la scară mare şi vă compuneţi o ţinută care să vă reprezinte, că ţineţi la etichetă. Poate mai ieşiţi şi voi pe la evenimente şi o să vă faceţi şi alte relaţii, să vă puteţi extinde afacerile, să aveţi o şi mai mare arie de influenţă.

(LEU)
Vă puteţi găsi voi un suflet care să vi se potrivească, să construiţi împreună o relaţie şi să fiţi fericiţi. Se poate să plecaţi de azi într-un city break, ori cei de la serviciu organizează un team bulding şi o să vă eliberaţi de stres, o să fie reconfortant.

(FECIOARĂ)
E posibil să vă invite cineva la o cafea, reînnodaţi o prietenie care se cam pierduse pe drum şi o să daţi deoparte tot ce n-a fost bun. Or să vă intre nişte bani şi-o să vă luaţi tot ce vă trebuie pentru o escapadă turistică, să vă duceţi în vizită la rude, la prieteni, naşi, fini prin ţară pe undeva.

(BALANŢA)
O să se revanşeze cineva pentru un gest de prietenie făcut cândva şi ieşiţi în oraş, poate primiţi un cadou, nişte bilete la un spectacol. La voi ve;ti amestecate or să vă ia prin surprindere şi cele bune şi cele mai puţin grozave, dar o să vă ţină în priză şi o să vă placă felul în care o să vă descurcaţi cu toate.

(SCORPION)
Poate plecaţi la munte, sau în altă localitate să luaţi pulsul unei relaţii care-şi pierduse flacără şi o să daţi refresh să fiţi iarăşi împreună. Poate va mai gândiţi până săptămâna viitoare la oferta de lucru şi o să mai cereţi un sfat, vă consultaţi şi cu familia şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut, ce s-alegeţi.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să aflaţi o veste bună despre un copil care se va naşte în familia voastră şi o să fie sărbătoare. E cineva care-şi face curaj să vă invite la o plimbare, la un concert, să vedeţi dacă mai există atracţie, şi dacă puteţi forma un cuplu, sau nu.

(CAPRICORN)
O ieşire cu prietenii în lume v-ar aduce un suflu de prospeţime, v-ar mai dezmorţi sufleteşte. Poate luaţi parte la un concurs, ori poate copiii voştri au o întrecere şi o să fiţi cu toţii în priză, o fi un eveniment în care o să vă facă plăcere să vă implicaţi.

(VĂRSĂTOR)
Poate vă luaţi cazare pentru o noapte, două, de odihnă să vă simţiţi bine în doi, poate sunteţi la începutul unei relaţii şi vreţi să vă cunoaşteţi mai bine. O să mai faceţi şi lucruri care vă destind, măcar în timpul liber, şi o să-i atrageţi şi pe prieteni în activităţile care vă pot da o altă stare de spirit.

(PEŞTI)
E un eveniment la care-o să vă duceţi şi poate fi acolo momentul vostru de glorie, să vă fie răsplătită o muncă şi să străluciţi pe firmament. Încă mai aveţi nişte lucruri de spus ca să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu, şi în cele de familie, trebuie spus ce nu vă place şi să se ţină cont de acest lucru.


VIDEO PROTVPLUS.RO