Horoscop 22 ianuarie 2018. Cine are parte de o întâlnire amoroasă răscolitoare


Ultimul update: Marti 22 Ianuarie 2019 08:21
Data publicarii: Marti 22 Ianuarie 2019 07:42
Categorie: Horoscop

Horoscop 22 ianuarie 2018. Or să ni se confirme nişte aşteptări şi-o să putem face nişte paşi uriaşi, să avansăm cu proiectele, să ne atingem nişte obiective.

VĂRSĂTOR
Poate-aveți planuri mari  să vă schimbaţi maşina, să mai luaţi câte ceva nou prin casă, asta dacă s-a mai deteriorat una, alta. E posibil să apară noutăţi la serviciu şi o să gestionaţi ca lumea situaţia, să cereţi ce-aveţi nevoie şi să-i mulţumiţi şi pe şefi.

PEŞTI
Aţi putea câştiga un surplus salarial, pe care puteţi conta şi în următoarele luni şi să aveţi un confort financiar. La voi apar noutăţi în sfera sentimentală, vreo cerere în căsătorie, poate fixaţi data nunţii, vă puneţi de acord şi în privinţa copiilor, că vă doriţi într-adevăr, să deveniţi părinţi.

BERBEC
Şefii s-ar putea să aibă gânduri mari cu voi şi să vă pună într-o postură care să v-aducă satisfacţii profesionale. Apar provocări la tot pasul şi o să aveţi reacţiile potrivite, în ton cu situaţiile care-or s-apară şi-o să puneţi la bătaie idei şi strategii cu care să daţi lovitura pe mai multe planuri.

TAUR
Poate aranjaţi o plecare pe undeva şi o să luaţi cu voi şi prietenii care sunt pe frecvenţa voastră, să vă distraţi. Se va găsi o sursă de bani de explorat şi o să mai faceţi nişte cumpărături pentru casă şi pentru ai voştri, să acoperiţi golurile, să vă împliniţi dorinţe mai vechi.

GEMENI
Se-ntâmplă ceva în sfera sentimentală şi o să apară cineva care să vă facă fericiţi, dacă sunteţi deja, nu se pune, ci o să fiţi şi mai fericiţi cu cine convieţuiţi. Încep să se-adune banii pe care-i aşteptaţi de anul trecut şi o să vă bucuraţi de un capital, care-o să vă scoată dintr-o încurcătură financiară.

RAC
Se poate să primiţi o invitaţie în oraş, poate şi un cadou, cu un prilej anume, e ceva pentru suflet, cuiva îi pasă de voi. Apar oferte de lucru, de colaborare, şi o să vă orientaţi pe loc, puneţi în balanţă avantajele şi vedeţi ce e pentru voi şi ce nu, să nu va irosiţi în lucruri fără valoare.

LEU
Are loc o întâlnire cu cineva care o să vă răscolească nişte amintiri şi o să reaşeze pe altă fundaţie relaţia voastră amoroasă. E cineva care vă iubeşte şi vrea să v-o declare, poate chiar şi în public formulează cererea de căsătorie şi o să fie emoţionant, oricum e ceva care ţine de latura sentimentală.

FECIOARĂ
Poate vi se oferă onoarea să fiţi nași de cununie sau de botez, şi să vă bucuraţi de-o aşa veste. Poate vin în vizită copii, nepoţi, nişte tineri dragi inimilor voastre şi o să fie un schimb emoţional care să v-aducă un suflu de prospeţime, să vă revigoreze.

BALANŢA
E cineva care suferă în tăcere nu vă e indiferent ce se-ntâmplă şi o să ieşiţi la o discuţie între patru ochi să vedeţi ce şi cum. Se poate să nimeriţi nişte chilipiruri prin oraş dacă vă duceţi la cumpărături sau zice cineva că are de vânzare o maşină la un preţ convenabil şi o să vă convină.

SCORPION
O să strângeţi relaţiile cu nepoţi, strănepoţi, fraţi, surori, cumnaţi, veri, c-aveţi poate o nuntă în familie, un botez. O s-aveţi rezultate favorabile la studiu, la învăţătură şi o să faceţi progrese considerabile în perioada asta, poate chiar veţi definitiva nişte studii.

SĂGETĂTOR
Poate v-apucaţi de nişte cursuri, o specializare şi o să mai prindeţi o gradaţie la salariu, o funcţie mai bine plătită. Se-ntâmplă o serie de lucruri care să v-aducă o stare de graţie, să fie poate şi consecinţa unor gesturi frumoase pe care le-aţi făcut de care oamenii să fie încântaţi.

CAPRICORN
Aţi putea semna nişte acte, să reactualizaţi legitimaţii, cârduri, paşaport şi poate să treceţi şi pe la notar pentru vreo legalizare. Un suflu de prospeţime la voi, e cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate reprezentaţi un model şi o să fie un câştig sufletesc de ambele părţi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO