Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste


Ultimul update: Luni 21 Ianuarie 2019 09:41
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2019 08:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a deciziilor. E bine să fim precauţi, să nu luăm o hotărâre în pripă, să nu regretăm, mai ales dacă sunt implicaţi şi cei dragi.

Vibraţia zilei este 3 şi o să putem spune lucrurilor pe nume.

(VĂRSĂTOR)
E bine să faceţi o verificare a maşinii înainte de a pleca la drum şi o să vă asiguraţi că e totul funcţional şi că actele sunt în regulă. Apar lucruri noi în viaţa voastră, oameni noi care să vă lumineze viaţa şi să vă facă să speraţi la o împlinire pe mai multe planuri.

(PEŞTI)
Se poate să aflaţi o veste bună de la cineva care vrea să ieşiţi la cafea ca să vă spună mai multe şi o să vedeţi dacă se-ntrevede o relaţie. Cineva care va vrea înapoi vă caută şi o să se dea peste cap să vă convingă că nu se mai poate cineva mai bun, care să vă iubească aşa cum o face el, ea, mă rog.

(BERBEC)
O să vă bucuraţi de o recompensă oricât de mică din partea şefilor şi n-o să lăsaţi ștacheta jos c-aveţi nevoie de o şi mai mare vizibilitate. Puteţi începe o viaţă nouă, să practicaţi o altă meserie, să vă puneţi tot talentul la vedere, să căpătaţi notorietate şi bani.

(TAUR)
Vă pregătiţi să luaţi cu asalt o materie de studiu, nişte examene şi o să aveţi spor la treabă, rezultate de top. V-aşteaptă cineva departe şi o să vă priască deplasarea, o să fie un câştig spiritual, în primul rând şi apoi unul material, dac-o să şi munciţi ceva pe-acolo.

(GEMENI)
Se poate să legalizaţi în sfârşit un act şi să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, să puneţi capăt unui demers îndelungat. O s-aveţi posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani şi să vă cumpăraţi nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă străduiţi să prelungiţi cât mai mult contractul respectiv.

(RAC)
Se poate să faceţi o cheltuială extrabugetară care să vă destabilizeze un pic bugetul, dar o să apelaţi la rezerve dacă e ceva. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei deplasări la studii, la muncă, sau ca să încercaţi o relaţie, o convieţuire care v-ar putea duce şi la căsătorie.

(LEU)
Se pare c-o să reuşiţi să detensionaţi atmosfera din relaţia de cuplu şi poate vă propuneţi o ieşire la sfârşit de săptămână la aer curat. O întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere, să vă daţi acordul cu privire la bani şi la alte contribuţii şi o să puteţi bate palma.

(FECIOARĂ)
Foarte posibil rendez-vous şi anumite aspecte ale vieţii în doi se vor rezolva mai bine decât aţi fi crezut. O să primiţi un răspuns de la bancă, referitor la un credit, la reeşalonarea ratelor, sau e altceva pe care l-aţi cerut şi s-a găsit o soluţie.

(BALANŢA)
Poate vă decideţi în sfârşit, să treceţi peste o supărare mai veche cu fiinţa iubită şi să faceţi că relaţia să meargă mai departe. Poate aveţi de gând să luaţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să alegeţi variantă convenabilă - în rate, on line, sau la reduceri.

(SCORPION)
Poate vă-ngrijiți, în sfârşit, şi de sănătate, să scăpaţi de problemele mai vechi care v-au secat de energie. Se poate să găsiţi o formă de sponsorizare şi să avansaţi cu proiectele în care v-aţi pus mari speranţe, pentru că e un moment favorabil, din punct de vedere financiar.

(SĂGETĂTOR)
Întâlnire de afaceri ca să negociaţi salarii, procente, atribuţiuni şi multe altele - pot fi chiar dure dezbaterile. Un câştig, pot fi bani, obiecte, primiţi cadouri, vi se oferă ceva de care chiar aveaţi nevoie şi o să fiţi încântaţi de situaţie - şi-o s-aveţi şi voi puseu de generozitate.

(CAPRICORN)
E posibil să se pronunţe o sentinţă judecătorească şi să recuperaţi cât mai multe lucruri, bani, poate chiar pe toate. Se poate să vă mutaţi, să faceţi nişte reparaţii pe-acasă, ori să vindeţi maşina, să vă luaţi alta, pentru că e moment bun de vânzare - cumpărare.

Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
VIDEO PROTVPLUS.RO