Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste

Ultimul update: Luni 21 Ianuarie 2019 09:41
Data publicarii: Luni 21 Ianuarie 2019 08:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a deciziilor. E bine să fim precauţi, să nu luăm o hotărâre în pripă, să nu regretăm, mai ales dacă sunt implicaţi şi cei dragi.

Vibraţia zilei este 3 şi o să putem spune lucrurilor pe nume.

(VĂRSĂTOR)
E bine să faceţi o verificare a maşinii înainte de a pleca la drum şi o să vă asiguraţi că e totul funcţional şi că actele sunt în regulă. Apar lucruri noi în viaţa voastră, oameni noi care să vă lumineze viaţa şi să vă facă să speraţi la o împlinire pe mai multe planuri.

(PEŞTI)
Se poate să aflaţi o veste bună de la cineva care vrea să ieşiţi la cafea ca să vă spună mai multe şi o să vedeţi dacă se-ntrevede o relaţie. Cineva care va vrea înapoi vă caută şi o să se dea peste cap să vă convingă că nu se mai poate cineva mai bun, care să vă iubească aşa cum o face el, ea, mă rog.

(BERBEC)
O să vă bucuraţi de o recompensă oricât de mică din partea şefilor şi n-o să lăsaţi ștacheta jos c-aveţi nevoie de o şi mai mare vizibilitate. Puteţi începe o viaţă nouă, să practicaţi o altă meserie, să vă puneţi tot talentul la vedere, să căpătaţi notorietate şi bani.

(TAUR)
Vă pregătiţi să luaţi cu asalt o materie de studiu, nişte examene şi o să aveţi spor la treabă, rezultate de top. V-aşteaptă cineva departe şi o să vă priască deplasarea, o să fie un câştig spiritual, în primul rând şi apoi unul material, dac-o să şi munciţi ceva pe-acolo.

(GEMENI)
Se poate să legalizaţi în sfârşit un act şi să vă puteţi cumpăra o casă, o maşină, să puneţi capăt unui demers îndelungat. O s-aveţi posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani şi să vă cumpăraţi nişte lucruri de care-aveti nevoie şi o să vă străduiţi să prelungiţi cât mai mult contractul respectiv.

(RAC)
Se poate să faceţi o cheltuială extrabugetară care să vă destabilizeze un pic bugetul, dar o să apelaţi la rezerve dacă e ceva. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei deplasări la studii, la muncă, sau ca să încercaţi o relaţie, o convieţuire care v-ar putea duce şi la căsătorie.

(LEU)
Se pare c-o să reuşiţi să detensionaţi atmosfera din relaţia de cuplu şi poate vă propuneţi o ieşire la sfârşit de săptămână la aer curat. O întrevedere cu cineva care vrea să vă propună o afacere, să vă daţi acordul cu privire la bani şi la alte contribuţii şi o să puteţi bate palma.

(FECIOARĂ)
Foarte posibil rendez-vous şi anumite aspecte ale vieţii în doi se vor rezolva mai bine decât aţi fi crezut. O să primiţi un răspuns de la bancă, referitor la un credit, la reeşalonarea ratelor, sau e altceva pe care l-aţi cerut şi s-a găsit o soluţie.

(BALANŢA)
Poate vă decideţi în sfârşit, să treceţi peste o supărare mai veche cu fiinţa iubită şi să faceţi că relaţia să meargă mai departe. Poate aveţi de gând să luaţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei şi o să alegeţi variantă convenabilă - în rate, on line, sau la reduceri.

(SCORPION)
Poate vă-ngrijiți, în sfârşit, şi de sănătate, să scăpaţi de problemele mai vechi care v-au secat de energie. Se poate să găsiţi o formă de sponsorizare şi să avansaţi cu proiectele în care v-aţi pus mari speranţe, pentru că e un moment favorabil, din punct de vedere financiar.

(SĂGETĂTOR)
Întâlnire de afaceri ca să negociaţi salarii, procente, atribuţiuni şi multe altele - pot fi chiar dure dezbaterile. Un câştig, pot fi bani, obiecte, primiţi cadouri, vi se oferă ceva de care chiar aveaţi nevoie şi o să fiţi încântaţi de situaţie - şi-o s-aveţi şi voi puseu de generozitate.

(CAPRICORN)
E posibil să se pronunţe o sentinţă judecătorească şi să recuperaţi cât mai multe lucruri, bani, poate chiar pe toate. Se poate să vă mutaţi, să faceţi nişte reparaţii pe-acasă, ori să vindeţi maşina, să vă luaţi alta, pentru că e moment bun de vânzare - cumpărare.

Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie
Horoscop 6 februarie 2019. Cine va fi curtat de o persoană seducătoare
Horoscop 5 februarie 2019. Cine își poate salva relația sau căsnicia după o ceartă