Horoscop 21 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se lămurește o chestiune de ordin financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 21 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem un bilanț ca să știm exact cum stăm, pe ce putem conta și o să vedem încotro o să ne îndreptăm.

Vibrația zilei este 3 și să fim sinceri cu noi, asta ne-ar prinde bine.

Horoscop 21 martie 2024 – BERBEC

Sunt chestiuni mai vechi care se pot rezolva, dar nu de la sine, ci cu puțină intervenție din partea voastră - sunați, dați email, vă duceți în audiență, luați și trenul, avionul când e cazul să ajungeți la sediul central.

O să aveți de semnat acte, și o să vă puteți lua banii, după câteva tentative eșuate și se reglează niște aspecte care v-au dat de furcă.

Horoscop 21 martie 2024 - TAUR

Se poate să reanimați grupul cu care ați avut la un moment dat succes și să aduceți partea voastră de contribuție care să vă fie de folos tuturor.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

E cineva care o să vă coopteze într-o activitate care s-ar putea să fie pe gustul vostru și să vă fie ușor să colaborați.

Horoscop 21 martie 2024 - GEMENI

Se apropie momentul vostru de glorie și o să vi se împlinească un vis mai vechi, o să puteți face o investiție serioasă, poate o să vreți să vă căsătoriți, să aveți copii.

Se poate să fie o perioadă cu mult de lucru la serviciu, poate mai aveți și cursuri în particular, dar o să se vadă și rezultatele.

Horoscop 21 martie 2024 - RAC

O să faceți demersurile necesare să vă luați banii că aveți de luat o sumedenie de lucruri pentru casă și, în general, pentru familie că vin sărbătorile și vă pregătiți din timp.

Se poate să primiți un accept și să vă apucați de un proiect pe care l-ați fi demarat anul trecut, sau mai demult.

Horoscop 21 martie 2024 - LEU

Se lamurește o chestiune de ordin financiar și o să puteți achita niște datorii, după care o să vedeți cu ce rămâneți ca să dați o fugă pe undeva, în weekend.

Par să se deschidă niște oportunități ca să câștigați vizibilitate și bani. Explorați-le!

Horoscop 21 martie 2024 - FECIOARA

Parcă tot mai aveți niște revendicări către șefi, dar ei nu se lasă ușor convinși. Nici voi însă nu trebuie să vă lăsați pagubăși. Să insistați până cedează.

Mai sunt niște accente în sfera sănătății și bine-ar fi să treceți pe la medic să vedeți cu ce se poate trata.

Horoscop 21 martie 2024 - BALANȚA

Apar cheltuieli, și totodată promisiuni de bani. Poate lucrați ceva în particular și se adună bani în cont, dar treptat. E bine să aveți răbdare.

Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă faceți planuri pe termen lung, poate urmează să vă cumpărați o locuință.

Horoscop 21 martie 2024 - SCORPION

Se poate să vă dedicați problemelor care țin de casă, cărora să le faceți reparații, să mai cumpărați niște piese noi, să eliberați spațiul de lucrurile uzate, pe care nu le mai folosiți.

Sufletește ar avea de unde să vă fie și mai bine, totul să fiți receptivi la sensibilitățile partenerului de cuplu.

Horoscop 21 martie 2024 - SĂGETĂTOR

Voi sunteți pe picior de plecare, poate vă duceți în străinătate într-o vacanță, se poate să aveți și treabă și să rezolvați mai multe treburi deodată.

O să vă fie răsplătită munca, poate vin și ceva bani din urmă și o să fie o relaxare din punctul acesta de vedere, cel puțin o vreme.

Horoscop 21 martie 2024 - CAPRICORN

O reușită la școală, la preocupările care țin de comunicarea în public, poate țineți vreun speech, o fi vreo ședință importantă, ori vă duceți la un spectacol.

Se poate să vă prezentați la un interviu și să convingeți juriul că aveți pregătirea necesară să faceți față provocărilor.

Horoscop 21 martie 2024 - VĂRSĂTOR

Se poate să vă asociați cu niște oameni să lucrați la un proiect și lucrurile par să decurgă în bună regulă, mai ales dacă o să găsiți investitori pe măsură.

Poate o să vă ocupați timpul liber cu o activitate care să vă scape de tensiuni în plus - poate sunt cursuri.

Horoscop 21 martie 2024 - PEȘTI

Poate luați o hotărâre după lungi răscoliri interioare și o să vă mutați fie la alt domiciliu, sau la alt serviciu, altă școală, sau vă căsătoriți dacă n-ați semnat acte.

Se poate să vină cineva în vizită și să aflați vești bune, care să vă stimuleze intuiția și să găsiți idei fie de afaceri, fie de viață personală.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin
Rusia a început operațiunea de a „paraliza” livrările militare din Occident către Ucraina. Prima țință distrusă de Putin

Rusia şi-a intensificat atacurile asupra reţelei feroviare ucrainene pentru a ”paraliza” aprovizionările militare cu material din Occident - în vederea unei noi ofensive -, declară vineri un oficial ucrainean de rang înalt în domeniul securităţii AFP.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.