Horoscop 20 februarie 2023, cu Neti Sandu. Nativii pentru care se anunţă o perioadă bănoasă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Lună nouă, cu rezolvări. Să ne adunăm forţele ca să eliminăm restanțele să o putem lua de la capăt, să-ncepem o viaţă nouă şi frumoasă.  

Vibraţia zilei este 2 şi să facem totul în tandem, dacă se poate.

Horoscop 20 februarie 2023 – PEŞTI

Noutăţi, confirmări, o să daţi drumul unui nou proiect care o să vă aducă un plus de prestigiu şi bani, dacă or să se lege frumos lucrurile, pe parcurs.

O să vă puteţi împăca cu acea persoană cu care ați avut vreo neînţelegere şi o să puteţi trăi în bună înţelegere.

O reuşită, după îndelungi aşteptări şi o să puteţi începe o viaţă nouă şi frumoasă, ce să vă restartaţi.

Citește și
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Horoscop 20 februarie 2023 – BERBEC

E momentul unei schimbări radicale şi o să vă puneţi toate resursele şi fizice şi emoţionale la bătaie, să iasă ceva de calitate extra.

Apare cineva care o să vă încălzească sufletul şi o să aveţi mai mult spor şi la serviciu şi acasă, o să fiţi fericiţi.

Vă puteţi reface viaţa sentimentală, să aveţi o relaţie care să vă completeze frumos, că e anul vostru special.

Horoscop 20 februarie 2023 – TAUR

Vă asociaţi cu nişte oameni care au un obiectiv măreţ, să salveze o situaţie, să daţi naştere unui proiect care v-ar aduce stabilitate financiară.

Vi se mulţumeşte pentru ce aţi muncit în ultima vreme şi or să fie şi bani, şi vreun voucher, ceva care să vă recompenseze munca.

Poate daţi drumul unei afaceri care să vă rotunjească veniturile şi să vă bucuraţi şi de succes.

Horoscop 20 februarie 2023 – GEMENI

Aţi putea pleca pe undeva fie cu treaba, fie la distracţie, probabil în weekend şi se poate să le şi îmbinaţi pe cele două ca să lucraţi pe două fronturi.

Se poate să faceţi o achiziţie de valoare, poate daţi avansul pentru o casă, ori poate vă luaţi o maşină, chiar şi la mâna a doua.

O să puteţi da curs unui proiect mai vechi şi să redresaţi din punctul de vedere financiar, să se lege şi alte colaborări.

Horoscop 20 februarie 2023 – RAC

O să puteţi recupera nişte bani, dar e de insistat, că o să tot daţi de rău-platnici şi n-o să fie uşor să le scoateţi banii pentru ca se împotrivesc.

E posibil să fiţi puşi într-o postură în care s-aveţi mai multă vizibilitate pentru că munca voastră vorbeşte de la sine.

O să recuperaţi nişte bani şi o să aveţi pentru cheltuielile acestei perioade şi ca să vă puteţi şi mişcă un pic.

Horoscop 20 februarie 2023 – LEU

Se poate să vă treziţi cu oferte de lucru, pot fi colaborări şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar şi o să faceţi faţă cheltuielilor de tot soiul.

E cineva care se regăseşte în felul vostru de a fi şi o să vrea să încercaţi o relaţie, să experimentaţi traiul în doi.

Confirmări. O să puteţi semna acte şi să dezvoltaţi nişte afaceri care or să v-aducă profit în foarte scurt timp.

Horoscop 20 februarie 2023 – FECIOARĂ

Şedinţă, negociere, veniţi cu argumente şi o să mai lăsaţi de la voi, dar o să şi daţi dovadă de fermitate, ca să fiţi luaţi în serios

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă place aşa cum sunteţi şi o să vă destindeţi, dacă o să vă simţiţi iubiţi.

Poate o să vă fie mai clar ce să faceţi cu viaţa voastră, dacă ar fi momentul să vă căsătoriţi, sau nu.

Horoscop 20 februarie 2023 – BALANŢA

Semne bune de la cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi, dacă locul din inima voastră nu s-a ocupat, poate vă reclădiţi relația.

Se prea poate să vă tenteze cineva cu un job şi să vă încânte ideea, c-or să fie mai mulţi bani.

Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi o să trebuiască să vă daţi şi voi un răspuns - vreţi, sau nu? Şi-i ziceţi.

Horoscop 20 februarie 2023 – SCORPION

Se poate să descoperiţi sau să reluaţi o preocupare de timp liber care să vă imprime un alt vibe, să vă puneţi în valoare calităţile latente.

O acalmie în sfera sentimentală şi o să spuneţi cum aţi vrea să se comporte ființa iubită cu voi, ca să vă armonizaţi.

Se anunţa o perioadă bănoasă la serviciu şi poate puneţi ceva bani deoparte să plecaţi în weekend pe undeva.

Horoscop 20 februarie 2023 – SĂGETĂTOR

Vă exprimaţi ideile, adunaţi în jurul vostru nişte oameni care să fie animaţi de acelaşi ţel ca şi al vostru şi o să vă puneţi cu toţii în slujba aceloraşi obiective.

Se poate, să ştiţi, să vă îndrăgostiţi lulea, dacă nu sunteţi în vreo relaţie şi să vă placă să plutiţi în starea asta de reverie.

O invitaţie să plecaţi în străinătate să-i faceţi cuiva o vizită, sau să rezolvaţi nişte probleme de afaceri. Ba chiar şi, şi.

Horoscop 20 februarie 2023 – CAPRICORN

Vin bani, aveţi cheltuieli cât cuprinde şi o să fiţi cu capul pe umeri când o să vină vorba despre finanţele care trebuie să v-ajungă până la următorul salariu.

Se conturează nişte reuşite în sfera comunicării, la slujbă, la şcoală, la examene, interviuri şi o s-aveţi emoţii constructive.

Or să vină bani şi acte semnate, ca să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, de succes.

Horoscop 20 februarie 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să bateţi palma pentru un contract care v-ar aduce acel supliment salarial după care tânjiţi de multă vreme şi să vă mai relaxaţi din punctul ăsta de vedere.

O să vă ia prin surprindere invitaţia cuiva, să plecaţi într-o vacanţă care v-ar da un refresh total.

Se anunţa o bună colaborare cu grupul, vă puteţi baza pe seriozitatea coechipierilor şi pot fi şi activităţi de plăcere, benevole.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 19 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate ajunge foarte curând la căsătorie
Horoscop 19 februarie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate ajunge foarte curând la căsătorie

Horoscop 19 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu destul de mult neprevăzut. Important este să visăm, să ne dorim lucruri bune şi frumoase şi să dăm dovadă de generozitate faţă de cei din jur.  

Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte
Horoscop săptămânal 20-26 februarie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte

Neti Sandu a făcut horoscopul pentru săptămâna 20-26 februarie 2023 și ne spune ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte. La ce trebuie să fim atenți și care sunt zodiile cele mai norocoase în săptămâna viitoare.  

Horoscop 18 februarie 2023, cu Neti Sandu. Noroc în dragoste pentru mai multe zodii
Horoscop 18 februarie 2023, cu Neti Sandu. Noroc în dragoste pentru mai multe zodii

Horoscop 18 februarie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. Veşti bune, oameni cu care avem ce împarţi ca să ne simţim bine şi o să avem parte de o zi de mare încărcătură emoţională.  

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.