Horoscop 20 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii vor avea cheltuieli neașteptate

Ultima actualizare: 20-12-2019 09:34

Horoscop 20 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti amestecate. E bine să ne înarmăm cu răbdare, să ducem la bun sfârşit şi ultimul lucru pe care ni l-am propus, pentru că timpul acum nu mai are răbdare - vine anul nou peste noi.

Vibraţia zilei este 2 şi op să putem cere ajutorul celor din jur.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Un demers în forţă şi o s-aveţi câştig de cauză, vă luaţi banii pe care-i asterptati mai demult şi o să faceţi şi cumpărături masive.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN

O să vă bucuraţi de susţinere şi morală şi financiară din partea mai multor oameni şi o să vă-ncânte confortul financiar, acum, de sărbători.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Se pare că vi se dă ok -ul pentru o plecare mai devreme poate, în vacanţa de sărbători şi o să daţi zor să încheiaţi toate socotelile de serviciu.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 PEŞTI

O să adunaţi banii, care de pe unde-or veni, să acoperiți toate obligaţiile financiare din perioada asta, să aveţi cu ce pleca în zilele libere pe undeva.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 BERBEC

Se pare c-aţi amânat multe lucruri pentru acest sfârşit de săptămână şi o să fiţi expeditivi cu tot ce-nseamnă urgențe, ca să le puteţi rezolva pe celelalte în ritmul vostru.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 TAUR

O reuşită! O să cădeţi la-nțelegere cu cineva care a fost inflexibil şi l-aţi convins, se pare, să vă accepte ideile, condiţiile unei colaborări.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 GEMENI

Va căuta mai multă lume şi o să fiţi selectivi, o să vă petreceţi sărbătorile în compania acelor oameni care sunt pe structura voastră sufletească - neapărat.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 RAC

Prietenii or fi rezervat o vilă şi va invită să mergeţi cu ei de Anul Nou, dar o să vă gândiţi şi la cei apropiaţi, să nu-i lăsaţi singuri - sau măcar de Crăciun să fiţi cu ai voştri.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 LEU

Se poate să plecaţi de azi, dacă sunt oameni care contează pe voi fie de la treabă, fie la distracţie, sau poate şi-şi - iar şansele că rămâneţi acolo până după Crăciun sunt mari.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ

Poate ieşiţi la cafea cu partenerii de afaceri care vor să semnaţi un contract, dar mai e până acolo, vreţi să câştigaţi timp să vă interesaţi în ce constă.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 BALANŢĂ

E alergătura, sunt tensiuni şi va trebui să semnaţi acte, să luaţi nişte decizii să puneţi lucrurile în ordine ca să petreceţi sărbătorile fără griji.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2019 SCORPION

Se observă cheltuieli, o să depăşiţi probabil bugetul şi o să faceţi alte inginerii financiare ca să puteţi cumpăra tot ce-aveţi nevoie până la primul salariu din ianuarie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO