E sărbătoare, sunt Floriile și fiecare dintre noi avem pe cineva pe care să-l felicităm de ziua lui, dăm un telefon, ne ducem în vizită, să ne mai și bucurăm, să nu ne hrănim numai cu griji.

Vibrația zilei este 8 și să nu ne zgârcim la bani dacă avem de luat un cadou!

Horoscop 17 aprilie BERBEC

O să le faceți cinste unor prieteni care vin la voi, dar puteți ieși la o terasă, dacă aveți vreo onomastică de sărbătorit. Aveți un chef de viață de invidiat și o să-i molipsiți și pe cei din jurul vostru și-o să plecați în plimbare fie în parc, fie la munte, ori dați o fugă la malul marii.

Horoscop 17 aprilie TAUR

O să faceți echipa cu niște prieteni să vă duceți la pădure, sau în parc, undeva, să vă bucurați de peisaje și de compania celor dragi. Vă caută cineva care vrea să abordați un subiect important, poate e vorba despre o dispută mai veche și care se poate încheia, să ștergeți cu buretele toate supărările.

Horoscop 17 aprilie GEMENI

Poate vă duceți în parcul de distracții sau pe un teren de sport ca să faceți și voi și copiii mișcare să luați aer. Vi se lansează invitația să ajungeți la un party și se poate să fi fie și în alt oraș și să vă duceți că aveți disponibilitate pentru condus, și cel care vă invită e plăcut, omul.

Horoscop 17 aprilie RAC

E posibil să se anunțe cineva în vizită și să vă facă plăcere să stați la taclale că e cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme. O să vă conversați cu niște prieteni care își serbează ziua de nume și dacă nu va simțiți prea obosiți, vă prezentați și voi la brunch, stați vreo două-trei ore și vă întoarceți acasă.

Horoscop 17 aprilie LEU

Sunt evenimente prin oraș și o să le puteți onora pe toate dacă sunteți în cea mai bună dispoziție, sau alegeți unul-două. Se poate să faceți o tratație fie acasă, fie în oraș, că o fi ziua de naștere a cuiva, sau vă bucurați de primăvară, că vine Paștele, și 1 Mai.

Horoscop 17 aprilie FECIOARA

O ieșire în doi rezolva o problemă mai veche de ordin sentimental și o să vă construiți, frumos, relația de suflet. O să cunoașteți lume nouă că aveți niște party-uri la care să vă duceți și prin cercurile de cunoscuți vor fi și persoane cu care să rezonați pe anumite planuri și or să vă placă.

Horoscop 17 aprilie BALANȚĂ

Se poate să intrați la cheltuială fie pentru că dați o petrecere, ori luați diverse lucruri scumpe pentru casă, ori pentru alții cadou. O să revedeți niște oameni dragi care v-au lipsit și o să reluați și preocupările preferate ca să mai scoateți la iveală niște calități pe care le-ați ținut "la secret".

Horoscop 17 aprilie SCORPION

O să aveți parte de surprize plăcute, întâlniri, invitații să ajungeți prin cine știe ce colț de țară, sau de lume. Poate fi o zi decisivă pentru relația de cuplu, e momentul marilor împăcări că e perioada sărbătorilor pascale și iubirea face minuni.

Horoscop 17 aprilie SĂGETĂTOR

Se poate să mai faceți un shopping virtual să completați niște spații de prin casă, cu o mobilă, decorațiuni. E posibil să ieșiți pe-afară, la o terasă, la aer curat, poate dați o fugă la munte și o să vă întoarceți cu o rezervă de bunădispoziție ca să vă susțină săptămâna viitoare.

Horoscop 17 aprilie CAPRICORN

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni companion de viață dacă n-aveți pe nimeni. Aveți chef de plimbare, și cu mașina, dar și cu trenul, că nu sunteți pretențioși, o să fiți înconjurați de prieteni c-aveți de sărbătorit o zi de naștere, sau de nume.

Horoscop 17 aprilie VĂRSĂTOR

O să vă duceți la o zi de nume, sunt Floriile, e cineva apropiat care vă așteaptă și vă puneți la curent cu noutățile. O să vă dați întâlnire cu cineva care vă poate oferi un sfat, susținere ca să vă lansați pe o nouă orbită profesională și concluziile o să le trageți după Paște.

Horoscop 17 aprilie PEȘTI

Poate stabiliți unde să vă duceți, cu cine, fie de Paște, fie de 1 Mai, ca să începeti pregătirile. Se poate să le faceți o vizită unor prieteni care locuiesc mai departe și o să vă-ntoarceți în aceeași zi dacă mâine sunteți la serviciu.