Horoscop 18 Aprilie 2022, cu Neti Sandu. Capricornii își refac viața de cuplu și nu vor mai repeta greşelile trecutului

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 Aprilie 2022, cu Neti Sandu. Apar din senin, rezolvări, şi o să aflăm şi de ce nu ne-au reuşit nişte manevre şi ce-ar trebui să facem.  

Vibraţia zilei este 9 şi o să ştim ce lipseşte dintr-un puzzle. Găsim cheia succesului.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 BERBEC

 

Se fac presiuni asupra voastră să vă mutaţi, să luaţi o decizie legată de casă şi de familie - lăsaţi totul pentru după Paște. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături să luaţi tot ce vă trebuie de sărbători, că nu vă place să vă zgârciţi la nimic.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 TAUR

 

E cineva care va face curte şi tot insistă să vă vedeţi în perioada asta a sărbătorilor, ca să se cimenteze relaţia. Vă cooptează cineva să faceţi parte dintr-o echipă cu care să le veniţi în ajutor unor persoane care traversează o perioadă dificilă şi o să găsiţi ce să faceţi pe-acolo.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 GEMENI

 

Poate le faceţi şi alor voştri cumpărăturile ca să le fie mai uşor, să-i scutiţi de drumuri şi de o cheltuială. O să vă bucuraţi de un accept, vi se dă ok-ul pentru o muncă, posibil în particular, care v-aduce un supliment salarial, şi o să aveţi bani ca să vă puteţi mişca.

Citește și
Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu
Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu. Peștii vor avea parte de un eveniment fericit
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 RAC

 

E nevoie de voi pe undeva prin ţară, pot fi treburi de serviciu, sau altceva care să fie şi de interes personal şi să aveţi beneficii. Voi puteţi pleca în orice moment spre o destinație de vacanţă, unde veţi petrece fie Paştele, fie 1 mai, sau pe amândouă, şi o să vă puneţi toate lucrurile la punct, ca să fie frumoasă casă.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 LEU

 

Vă mai interesaţi de un credit bancar, sau de amânarea unor rate, dacă mai aveţi ceva de plată şi o să vă echilibraţi, financiar. E o cheltuială şi nu neapărat din cauza sărbătorilor, ci poate-aveți un botez, sau o nuntă imediat după Paște şi o să vă pregătiţi cu tot ce se poate.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 FECIOARĂ

 

Vi se vor semna nişte acte şi vă puteţi lua o casă, ori poate o maşină, sau e un examen pe care l-aţi trecut cu brio, definitivat licenţa, etc. O să alegeţi o destinaţie de vacanţă şi dacă veţi petrece Paștele acasă cu familia de 1 mai poate plecaţi la soare, pe undeva, la munte, sau la mare.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 BALANŢĂ

 

Întrevedere cu cineva care vă propune o colaborare şi s-ar putea să vă convină nişte bani în plus. Se poate semna un contract şi să vă luaţi banii c-aţi aşteptat destul acest moment şi poate încheiaţi o etapă. De aici încolo va fi un progres vizibil, lucrurile se mişcă repede.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 SCORPION

 

Revine cineva care se poate să vă ceară scuze şi să vrea să vă recucerească şi s-ar putea să-i mai acordaţi o şansă. O ofertă de lucru, apărută din senin şi s-ar putea să vi se potrivească - mănuşă, că vă place munca respectivă şi aveţi nevoie şi de un ban în plus.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 SĂGETĂTOR

 

Sunt treburi gospodăreşti de făcut şi o să vă ocupaţi de curăţenie voi, sau altcineva şi o să reorganizaţi spaţiul locuibil. Încă mai căutaţi diverse piese pentru interiorul locuinţei şi faceţi şi o aprovizionare serioasă pentru sărbători ca să vă rămână doar pregătirile culinare.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 CAPRICORN

 

E momentul să vă refaceţi viaţa de cuplu şi să aveţi grijă să nu mai repetaţi greşelile trecutului, să vă restartaţi. O să vă bucuraţi de aprobările pentru care v-aţi zbătut, nu glumă, în ultima vreme, şi o să daţi drumul unui proiect care o să vă solicite, nu glumă, că e voluminos şi pe termen lung.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 VĂRSĂTOR

 

Mai schimbaţi aparatura de prin casă, pe cele vechi le daţi la reciclat şi vă luaţi altele noi, să fie totul aerisit acasă. Poate va trebui să vă regândiţi politica monetară, să puneţi deoparte banii pentru plăţile obligatorii, rate, facturi, taxe, impozite şi să vedeţi ce rămâne pentru distracţie.

HOROSCOP 18 APIRIELE 2022 PEŞTI

 

Poate primiţi o invitaţie să ajungeţi prin ţară, pe undeva de sărbători, şi o să găsiţi o zi, doua să daţi o raită pe-acolo. Aveţi energie, chef de viaţă, şi n-o să rataţi şansa de a fi şi fericiţi că de voi depinde realizarea pe toate planurile.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 17 aprilie, cu Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize plăcute
Horoscop 17 aprilie, cu Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize plăcute

E sărbătoare, sunt Floriile și fiecare dintre noi avem pe cineva pe care să-l felicităm de ziua lui, dăm un telefon, ne ducem în vizită, să ne mai și bucurăm, să nu ne hrănim numai cu griji.

Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu. Peștii vor avea parte de un eveniment fericit
Horoscop 16 aprilie, cu Neti Sandu. Peștii vor avea parte de un eveniment fericit

Horoscop 16 aprilie, prezentat de Neti Sandu. O zi cu lună plină. O să ne bucurăm de un anturaj pe gustul nostru și mai punem la cale niște întâlniri, proiecte.

Horoscop 15 aprilie, cu Neti Sandu. Nativii zodiei Taur primesc o sumă de bani neașteptată
Horoscop 15 aprilie, cu Neti Sandu. Nativii zodiei Taur primesc o sumă de bani neașteptată

O să fim mult mai atenți cu ai noștri, cu ce se întâmplă pe acasă, pentru că ne dorim să fie totul pus la punct, sau măcar până de Paște să fie curat lună.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.