Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 07:46
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 martie 2018. Sunt lucruri, situaţii, răspunsuri pe care le-aşteptam de multă vreme şi-acum sosesc, dar şi noi trebuie să luăm decizii ca să ne fie mai bine.

Horoscop 2 martie 2018. Vibraţia zilei este 2 şi putem primi ajutor din partea cuiva care e alături de noi.

PEŞTI: Poate vă pregătiţi de o plecare în excursie , va şi sărbătoriţi pe-acolo, dacă e ziua voastră de naştere sau vă logodiţi. Se pare c-o să primiţi un răspuns pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi o să ştiţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie cu fiinţa pe care o iubiţi sau dimpotrivă.

BERBEC: Se conturează o reuniune mondenă şi va fi ocazia ideală să întâlniţi pe cineva care să vă ofere un job sau să faceţi parte dintr-o echipă de succes. O să vă duceţi în vizită la rude, să vă bucuraţi de prezenţa lor, de micile daruri pe care vi le oferiţi de mărţişor şi de evenimentele pe care le plănuiţi pentru lună în curs.

TAUR: Poate-i invitaţi pe prieteni la un grătar azi-mâine, vă place postura de gazde şi o să vă-ncărcați bateriile. Poate se-ntâmplă ceva deosebit în sfera sentimentală şi o să vă găsiţi jumătatea, sau un partener de care v-aţi despărţit revine ca să fiţi iarăşi împreună.

GEMENI: Foarte posibil rendez vous, va invită cineva la masă în oraş, la un spectacol, şi o să petreceţi frumos până seara, târziu. Se poate să simplificaţi munca în gospodărie ca să plecaţi de azi pe undeva, să vă relaxaţi, mai faceţi şi un pic de mişcare şi, oricum, o să relaţionaţi cu anturajul.

RAC: E posibil să luaţi nişte bani sau să scoateţi din cont, dacă o s-aveţi nevoie - urgent - de o sumă mai mare. Poate vă-ntâlniţi la o cafenea cu nişte viitori parteneri de afaceri şi o să se contureze o colaborare car-o să vă ţină în priză şi-o să fie mult de lucru

LEU: Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi un party în familie mâine, pomaine şi o s-aveţi mulţi invitaţi. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la un proiect, dar dacă sunteţi deja prinşi cu alte treburi n-o să acceptaţi, poate lăsaţi pe altă dată business-ul respectiv.

FECIOARĂ: E bine să fiţi mai înţelegători cu partenerul de cuplu, mai puţin critici, să nu tulburaţi armonia din cămin. Se pot întâmpla lucruri deosebite cu Lună plină în semnul vostru şi e bine s-aveţi şi voi o idee fie în sfera profesională, fie în cea de viaţă personală.

BALANŢĂ: O problemă de suflet se poate rezolva dacă o să vorbiţi deschis cu persoana care v-a pus pe gânduri, de ceva vreme. Aţi putea porni la drum şi să petreceţi frumos zilele libere, să vă-ntâlniţi cu prietenii, să mâncaţi ceva bun, să admiraţi un peisaj care să vă imprime o stare sufletească şi mai bună.

SCORPION: E posibil să vă invite nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi să vă vedeţi zilele-astea la ei, la voi, stabiliţi unde şi când. O veste bună despre o logodnă, o nuntă, la care sunteţi invitaţi şi o să vă faceţi timp să ajungeţi la persoanele respective pentru că e o chestiune de onoare.

SĂGETĂTOR. O reuniune mondenă care o să vă ofere prilejul să cunoaşteţi şi alţi oameni, să nimeriţi într-un mediu social diferit. E o masă mare în familie, zilele-astea şi poate o să contribuie toate rudele cu câte ceva, c-o fi un moment special care trebuie tratat cum se cuvine.

CAPRICORN. O ieşire la rampă cu ceva nou, bine pus la punct v-ar scoate din starea de monotonie în care vă blocaserăţi. Sunteţi în negocieri cu nişte angajatori, parteneri de afaceri, să găsiţi formula ideală ca să munciţi la ceva cu minimum de efort şi să câştigaţi cât mai mulţi bani.

VĂRSĂTOR: Cu partenerul de viaţă o s-aveţi de luat unele decizii referitoare la casa pe care vreţi s-o cumpăraţi, să vă mutaţi pentru că se va mări familia.  Se poate să intraţi într-o echipă şi să lucraţi cât de cât cu nişte oameni de elită, să faceţi impresie bună şi să vă relansaţi, c-aveţi multe de spus.

Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
horoscop
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă
Horoscop 30 noiembrie 2018. Zodia care trece printr-o perioadă favorabilă iubirii
Horoscop 29 noiembrie 2018. Un contract cu un salariu consistent pentru această zodie
Horoscop 28 noiembrie 2018. Reușite în sfera profesională pentru aceste zodii