Horoscop 2 martie 2018. Zodia care se poate logodi

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Martie 2018 07:46
Categorie: Horoscop

Horoscop 2 martie 2018. Sunt lucruri, situaţii, răspunsuri pe care le-aşteptam de multă vreme şi-acum sosesc, dar şi noi trebuie să luăm decizii ca să ne fie mai bine.

Horoscop 2 martie 2018. Vibraţia zilei este 2 şi putem primi ajutor din partea cuiva care e alături de noi.

PEŞTI: Poate vă pregătiţi de o plecare în excursie , va şi sărbătoriţi pe-acolo, dacă e ziua voastră de naştere sau vă logodiţi. Se pare c-o să primiţi un răspuns pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi o să ştiţi dacă mergeţi în aceeaşi direcţie cu fiinţa pe care o iubiţi sau dimpotrivă.

BERBEC: Se conturează o reuniune mondenă şi va fi ocazia ideală să întâlniţi pe cineva care să vă ofere un job sau să faceţi parte dintr-o echipă de succes. O să vă duceţi în vizită la rude, să vă bucuraţi de prezenţa lor, de micile daruri pe care vi le oferiţi de mărţişor şi de evenimentele pe care le plănuiţi pentru lună în curs.

TAUR: Poate-i invitaţi pe prieteni la un grătar azi-mâine, vă place postura de gazde şi o să vă-ncărcați bateriile. Poate se-ntâmplă ceva deosebit în sfera sentimentală şi o să vă găsiţi jumătatea, sau un partener de care v-aţi despărţit revine ca să fiţi iarăşi împreună.

GEMENI: Foarte posibil rendez vous, va invită cineva la masă în oraş, la un spectacol, şi o să petreceţi frumos până seara, târziu. Se poate să simplificaţi munca în gospodărie ca să plecaţi de azi pe undeva, să vă relaxaţi, mai faceţi şi un pic de mişcare şi, oricum, o să relaţionaţi cu anturajul.

RAC: E posibil să luaţi nişte bani sau să scoateţi din cont, dacă o s-aveţi nevoie - urgent - de o sumă mai mare. Poate vă-ntâlniţi la o cafenea cu nişte viitori parteneri de afaceri şi o să se contureze o colaborare car-o să vă ţină în priză şi-o să fie mult de lucru

LEU: Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi un party în familie mâine, pomaine şi o s-aveţi mulţi invitaţi. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la un proiect, dar dacă sunteţi deja prinşi cu alte treburi n-o să acceptaţi, poate lăsaţi pe altă dată business-ul respectiv.

FECIOARĂ: E bine să fiţi mai înţelegători cu partenerul de cuplu, mai puţin critici, să nu tulburaţi armonia din cămin. Se pot întâmpla lucruri deosebite cu Lună plină în semnul vostru şi e bine s-aveţi şi voi o idee fie în sfera profesională, fie în cea de viaţă personală.

BALANŢĂ: O problemă de suflet se poate rezolva dacă o să vorbiţi deschis cu persoana care v-a pus pe gânduri, de ceva vreme. Aţi putea porni la drum şi să petreceţi frumos zilele libere, să vă-ntâlniţi cu prietenii, să mâncaţi ceva bun, să admiraţi un peisaj care să vă imprime o stare sufletească şi mai bună.

SCORPION: E posibil să vă invite nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi să vă vedeţi zilele-astea la ei, la voi, stabiliţi unde şi când. O veste bună despre o logodnă, o nuntă, la care sunteţi invitaţi şi o să vă faceţi timp să ajungeţi la persoanele respective pentru că e o chestiune de onoare.

SĂGETĂTOR. O reuniune mondenă care o să vă ofere prilejul să cunoaşteţi şi alţi oameni, să nimeriţi într-un mediu social diferit. E o masă mare în familie, zilele-astea şi poate o să contribuie toate rudele cu câte ceva, c-o fi un moment special care trebuie tratat cum se cuvine.

CAPRICORN. O ieşire la rampă cu ceva nou, bine pus la punct v-ar scoate din starea de monotonie în care vă blocaserăţi. Sunteţi în negocieri cu nişte angajatori, parteneri de afaceri, să găsiţi formula ideală ca să munciţi la ceva cu minimum de efort şi să câştigaţi cât mai mulţi bani.

VĂRSĂTOR: Cu partenerul de viaţă o s-aveţi de luat unele decizii referitoare la casa pe care vreţi s-o cumpăraţi, să vă mutaţi pentru că se va mări familia.  Se poate să intraţi într-o echipă şi să lucraţi cât de cât cu nişte oameni de elită, să faceţi impresie bună şi să vă relansaţi, c-aveţi multe de spus.

Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Laura Cosoi gătește cel mai delicios desert, cu multe vitamine

05:03
LA MARUTA
Randi, dezvăluiri din copilărie. Ce spune artistul despre cei mai frumoși ani

06:48
VORBESTE LUMEA
Provocator, din Cuba, direct în România
Provocator, o melodie senzuală, semnată Mandinga

05:03
VORBESTE LUMEA
Vijelie la sediul NASA
Vali Vijelie a susținur o serie de concerte în America

10:39
ROMANII AU TALENT
Am/N-am cu Pavel Bartoș și Smiley

03:05
VORBESTE LUMEA
Cristina Șișcanu, în lacrimi la Vorbește lumea
Peste 300 de milioane de persoane, diagnosticate cu depresie

18:21
VORBESTE LUMEA
Angelica și Claudiu Moroșanu au acceptat invitatia echipei Vorbește lumea și au discutat despre evoluția lui Cătălin în Ferma.
Ferma: un nou început este azi de la 21:30, la PRO TV

07:59
VORBESTE LUMEA
Vitaminizarea de primăvară
Spanacul, ștevia, loboda, urzicile, surse excelente de vitamina C

14:49
VORBESTE LUMEA
Mască pentru ridurile de pe frunte
Adina Halas: "Masca se aplică de 2 ori pe săptămână"

02:28
VORBESTE LUMEA
Irina Pelin primele declarații după ce a mers în marea finală Cântă acum cu mine
Ana Maria Mirică: "Irina m-a făcut să sar ca un arc"

13:00
Horoscop, Neti Sandu
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor
Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața
Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi