Horoscop 2 august 2018. Zodia care se va căsători

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 2 august 2018. O să ne străduim ceva mai mult decât de obicei să luăm o semnătură, să cădem la-nvoială pentru o afacere, dar o să merite orice efort.

Horoscop 2 august 2018. Vibrația zilei este 2 şi putem cere cuiva ajutorul c-o să-l primim.

LEU: Poate faceţi cumva să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare, să puteţi pleca liniştiţi în concediu şi mai aveţi de buzunar şi la întoarcere.

FECIOARĂ: Vă ocupaţi de casă, de familie, pregătiţi şi un eveniment de weekend şi poate plecaţi în altă localitate unde o să fie party-ul.

BALANŢĂ: Întrevedere cu cineva care o să vă lucreze ceva pe-acasă, poate angajaţi o firmă ca să repare, să construiască ori să reamenajeze interiorul, curtea.

SCORPION: Se iveşte ocazia să vă implicaţi într-o nouă activitate la serviciu şi să fiţi plătiţi corespunzător, să nu vă puteţi plânge de nimic pentru că e anul vostru special.

SĂGETĂTOR: Vă-ngrijiți şi de voi, şi de sănătatea alor voştri şi o să vă bucuraţi cu toţii de o vacanţă pe cinste, chiar dacă mai apar mărunţişuri care să vă irite.

CAPRICORN: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de familie şi o să discutaţi pe-ndelete cu partenerul de cuplu, să vă puneţi întru totul de acord.

VĂRSĂTOR: Se observă o reuşită în plan personal, e cineva care va face o surpriză plăcută şi poate se întrevede o căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul.

PEŞTI: O să primiţi o confirmare că v-au intrat niște bani sau că v-a fost aprobată o cerere depusă pe la începutul anului şi puteţi rezolva mai multe lucruri în acelaşi timp.

BERBEC: O să se echilibreze balanţa financiară şi puteţi rezolva, cu brio, problemele casei şi să vă siguraţi şi un loc de vis într-o staţiune de agrement, de relaş.

TAUR: Poate scoateţi banii din cont să cumpăraţi o casă, ori e nevoie e o maşină cu care să n-aveţi probleme la drum şi treceţi la fapte - în funcţie de priorităţi.

GEMENI: O să refaceţi punţile de legătură cu nişte oameni de afaceri care au să vă dea ceva de lucru şi o să strângeţi nişte bani s-acceptați golurile de moment.

RAC: E cineva care insistă să lucraţi împreună, c-aveţi mai mult spor şi vor fi mai mulţi bani, şi-atunci o s-aveţi cu toţii de câştigat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO