Horoscop 19 decembrie, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvari. Or să ne reuşească toate manevrele şi o să trecem la alt nivel să dăm lovitura în afaceri, dar şi pe plan personal să ne simţim împliniţi.

Vibraţia zilei este 8 şi o să chletuim cu cap banii, ca să ne-ajungă.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

O să luaţi nişte bani şi o să faceţi cumpărături masive, de data asta, vreţi să umpleţi cămara cu tot ce trebuie de Crăciun, şi luaţi şi cadouri.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE CAPRICORN

Sunteţi expeditivi cu toate treburile şi o să vă acordaţi şi vouă un timp în care să vă-ngrijiti, să vă pregătiţi de sărbători, să arătaţi bine.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Intraţi la cheltuiala c-aveţi o listă cu de toate - pentru toţi, de onorat şi o să vă descurcaţi rapid, că poate vă folosiţi de telefon şi luaţi on-line.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE PEŞTI

O să rezolvaţi tot felul de chestiuni care vă stăteau pe cap cine ştie de când şi o să faceţi progrese şi pe linie profesională şi personală - o s-aveţi succese.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE BERBEC

Mai vin de pe undeva nişte bani şi o să daţi drumul achiziţiilor scumpe, dacă tot dispuneţi de nişte bani - în plus - şi le pregătiţi surprize alor voştri.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE TAUR

O s-aveţi curaj să le cereţi şefilor - fie un salariu în avans, fie să vireze în cont mai repede prima să vă faceţi cumpărăturile şi să puteţi pleca la drum.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE GEMENI

E multă lume care vă căuta şi vă invită pe ici pe colo, şi-n plimbare mai departe de casă,şi poate vă duceţi într-una din zilele libere după 1 ianuarie.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE RAC

O să umblaţi după semnături şi alte lucruri de care au nevoie ai voştri , cei din familia lărgită şi o să fie cu succes - chiar dacă o să-ntâpinați şi piedici.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE LEU

Pare să fie o zi bănoasă şi să cumpăraţi diverse lucruri pentru casă, dar şi câte ceva pentru masa festivă, din cele care nu sunt perisabile - de băcănie.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE FECIOARĂ

O reuşită, vi se plătesc noişte ore suplimentare, poate -ati mai şi vândut ceva şi contul se rorunjeste frumos, s-aveţi cu ce să luaţi tot ce v-aţi propus.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE BALANŢA

O să rezolvaţi nişte acte care vă permit să avansaţi cu şcoala, cu achiziţionarea unei case, sau a unei maşini, ori poate e altceva scump, aparatură.

HOROSCOP 19 DECEMBRIE SCORPION

Aveţi energie, motivaţie ca să le daţi de capăt situaţiilor complicate ca să-ncheiați anul cu bine, să vă consideraţi împliniţi pe toate planurile.