Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

×
Codul embed a fost copiat

O să visăm frumos la tot ce am sperat c-o să apară în viaţa noastră şi o să vedem cum se şi întâmpla, şi-atunci să rămânem conectaţi cu visul, asta e de bază.

Vibraţia zilei este 1 şi o să re-startam dorinţele, ca să le activăm.

BERBEC: O să vă invite cineva la plimbare, la o cafea, poate-aveti de luat în discuţie nişte aspecte care ţin de relaţia de cuplu. Poate puneţi la cale un proiect care să vă asigure un venit constant, să vă faceţi auzite şi părerile, să vi se vadă măiestria, s-aveţi succes la scară mare

TAUR: E posibil să vă contacteze un om de afaceri care vine cu o propunere demnă de luat în seamă şi se pare c-o să vă puneţi de acord. Se va găsi o formă de plată pentru ce-aţi muncit în plus, în ultima vreme şi o s-aveţi cu ce să achitaţi rate, facturi, să faceţi aprovizionarea şi să vă şi distraţi.

GEMENI: Se poate să vorbiţi cu nişte prieteni să vă duceţi într-o staţiune de agrement să vă luaţi o minivacanţă. Se-adună bani în cont, dar o să-i împrăştiaţi rapid, c-apar tot felul de cheltuieli care, probabil nici nu mai pot fi amânate, deci o să fie greu să-i păstraţi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

RAC: O problemă de sănătate netratată la timp s-ar putea să vă dea dureri de cap şi e bine să vă duceţi la un control medical. Un câştig, pot fi bani, poate se pronunţă o sentinţă judecătorească în favoarea voastră şi o să recuperaţi bani, bunuri, poate fi şi o reparaţie morală.

LEU: V-aţi putea găsi ceva de lucru în colaborare şi vă dezvoltaţi frumos să vă meargă şi mai bine financiar. O să luaţi nişte aprobări ca să vă cumpăraţi casă, ori o maşină, oţi mai avea şi nişte bani de primit şi o să puteţi rezolva mai multe lucruri, c-aveţi resurse.

FECIOARĂ: O chestiune de familie se cere dezbătută, poate e vorba despre locuinţa s-o vindeţi, să cumpăraţi una, să o zugrăviţi. Banii pe care i-aţi putea încasa o să-i puneţi deoparte să puteţi pleca fie în week-end pe undeva, fie în vacanţă, să fie un binemeritat respiro, cu familia.

BALANŢĂ: Întâlnire între patru ochi cu cineva care vrea să fiţi împreună şi dacă v-aţi hotărât şi voi o să fie perfect. O să vă bucuraţi de suport din partea unor prieteni care v-ajuta şi cu sfaturi, pun mâna şi la treabă, poate vă mutaţi sau faceţi nişte reparaţii pe-acasă.

SCORPION: E cineva care-şi doreşte să fiţi un cuplu şi o să facă tot ce-i stă în putinţă să vă convingă să intraţi în această combinaţie. Întrevedere cu un partener de afaceri să puneţi la punct detaliile unei afaceri, poate vindeţi, cumpăraţi o casă vă pregătiţi de o viaţă nouă, în doi.

SĂGETĂTOR: O să fie o atmosferă mult mai bună la serviciu, poate ieşiţi chiar şi după orele de program în compania colegilor şi o să vă placă. Poate o să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale, le puneţi la dispoziţie tot ce trebuie să se dezvolte frumos, să-şi cultive calităţile şi să facă performanta într-un domeniu.

CAPRICORN: Poate aflaţi detalii despre o maşină pe care-aţi putea-o cumpăra, să vă puteţi deplasa în siguranţă, să rezolvaţi problema asta care vă deranjează de un timp încoace. Sunteţi pregătiţi să luaţi cu asalt un proiect greu, care se poate întinde pe o durată mare de timp, dar care vă poate asigura succesul, recunoaşterea.

VĂRSĂTOR: O să vă luaţi bilete să plecaţi într-o excursie, cu tren, avion, să vă-ntâlniţi cu cineva care şi-a făcut speranţe c-o să fiţi într-o relaţie. Poate va trebui să daţi un examen, un concurs să mai căpătaţi o gradaţie, la slujbă, să luaţi bani în plus la salariu sau să daţi nişte diferenţe, la şcoală, să treceţi în alt an, la altă secţiune.

PEŞTI: O să vă faceţi timp să ieşiţi la o plimbare, să cultivaţi vechile relaţii de prietenie şi să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber. Se pare că s-a rezolvat un demers financiar şi o să vă luaţi banii pe care i-aţi cerut, sistematic, în ultima perioadă şi o să cumpăraţi tot ce vă trebuie.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră
Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

E vremea noilor începuturi şi avem resurse, ştim ce ne dorim şi cum să obţinem lucrurile care ne-ar face fericiţi. Intuiţia funcţionează şi-o să apelăm la ea.

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Vom găsi câte ceva de spus şi de oferit celor care înseamnă ceva pentru noi şi să încercăm lucruri inedite care să ne facă să iubim şi mai mult viaţa.

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani
Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Lună nouă, cu veşti bune. Lucrurile s-au cam aşezat în matca lor şi o să aflăm cum stăm, ce-am obţinut după lungi eforturi şi aşteptări şi o să ne luăm avânt să mergem şi mai departe cu cine dorim.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.