Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 18 Septembrie 2018 09:07
Categorie: Horoscop

Horoscop 18 septembrie 2018. Rezolvări azi. Poate pentru c-o să simţim şi mai acut frustrări legate de lucrurile nefinalizate, o să ne opintim din răsputeri să încheiem, onorabil, situaţiile demarate mai demult.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem fler în tot ce întreprindem.

(FECIOARĂ)
Apare cineva care vrea să fiţi împreună şi sentimentele par să fie reciproce şi să vă doriţi să formaţi un cuplu. Începeţi lucruri noi şi vreţi să daţi lovitura în afaceri, c-aveţi nevoie de bani şi n-aveţi chef să vă împrumutaţi pentru că îi puteţi câştiga muncind.

(BALANŢA)
O să vă-ntrețineți cu nişte musafiri şi poate fixaţi un traseu de timp liber să plecaţi într-o excursie în week-end. O să puteţi câştiga şi voi mai mulţi bani, poate aveţi cel puţin o colaborare, dacă nu mai multe şi o să vă puteţi mişca mai mult în week-end.

(SCORPION)
Se poate să le-ntindeti o mână de ajutor părinţilor, bunicilor. Sunt nişte apropiaţi care o duc mai greu şi cu banii şi cu sănătatea şi trebuie ajutaţi. Poate daţi sfoară-n ţară să vă găsiţi o casă după gustul vostru şi puteţi apela şi la o agenţie imobiliară, să fie şi mai eficientă căutarea.

(SĂGETĂTOR)
Poate-ati găsit o cazare mai ieftină, în extrasezon la mare, sau acolo unde-i place partenerului de cuplu şi vă mobilizaţi - financiar. Vă mai gândiţi în privinţa unor contracte pe care ar trebui să le semnaţi, va mai consultaţi şi cu asociaţii şi vedeţi pe care dintre ele le păstraţi, să fie convenabil.

(CAPRICORN)
Se poate să vă caute cineva care vrea să ieşiţi la cafea, să vă cunoască mai bine, să vadă în ce măsură puteţi fi împreună. Se poate să daţi avansul pentru o casă, o maşină, să rezolvaţi nişte probleme mai vechi şi să vă mai ocupaţi şi de voi, să fiţi în formă maximă.

(VĂRSĂTOR)
Poate începeţi nişte cursuri şi or să vă placă, o să faceţi treabă bună pe-acolo, şi o să urmeze o upgradare. Aveţi idei de afaceri, şi veţi da de sponsori care să vă finanţeze lucrările, punerea în operă, să atingeţi un alt nivel profesional, poate va autodepăşiţi.

(PEŞTI)
O să vă găsiţi şi voi o companie pe măsură şi se poate ajunge şi la căsătorie până la sfârşitul anului viitor. Lumea vă curtează şi o să descoperiţi o compatibilitate surprinzătoare, cu cineva care vrea să faceţi echipa în viaţa de zi cu zi să fiţi o familie la un moment dat.

(BERBEC)
Poate faceţi rost de un surplus financiar să vă puteţi duce o zi, două în week-end, la relash, cu ai voştri. Parcă încep să se adune banii care au fost împrăştiaţi pe la diverşi, strângeţi un capital, sau cumpăraţi ceva scump, mobilă, aparatura, chiar şi o casă.

(TAUR)
Un consult medical nu v-ar strica, ba dimpotrivă, v-aţi pune la adăpost să descoperiţi din timp, ce scârţâie prin organism şi să vă trataţi. O să interacţionaţi cu nişte parteneri de afaceri şi puneţi pe hârtie toate datele problemei în care sunteţi implicaţi şi vedeţi ce responsabilităţi vă revin şi câţi bani.

(GEMENI)
O s-apară şi sufletul pereche, pentru cei în căutarea fericirii şi e doar chestie de timp - dacă nu v-aţi intersectat. Pare să fie o perioadă încărcată la serviciu şi să daţi randament maxim, să vă bucuraţi şi de aprecieri din partea şefilor, a colegilor, să fie un crescendo profesional.

(RAC)
Se repară o relaţie de cuplu care a traversat o perioadă furtunoasă şi o să predomine o atmosferă pacifistă acasă. O să vorbiţi deschis cu un angajator şi o să fiţi cât se poate de cooperant, dar nu exagerat, încât să-i acceptaţi toate condiţiile - aveţi şi voi preţul vostru.

(LEU)
O problemă de familie va determina să vă strângeţi cu toţii să luaţi nişte decizii, să nu apară discuţii - după - c-aţi făcut de capul vostru. Vin ceva bani de la serviciu, dar cheltuielile par să nu se mai termine odată şi o să vă stabiliţi priorităţile în cazul ăsta, ca să achitaţi întâi facturile mari.

Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
horoscop
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani