Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile

Ultimul update: Vineri 18 Ianuarie 2019 10:29
Data publicarii: Vineri 18 Ianuarie 2019 07:32
Categorie: Horoscop

O zi cu rezolvări. Putem face multe lucruri, din cele pentru care nu ne simţeam în stare şi o să ne depăşim automat nişte limite.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem intuiţia lucrului corect pe care ar trebui să-l facem.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

CAPRICORN: Poate vreţi să vă mutaţi, faceţi un efort financiar să vă aşezaţi la casa voastră, să vă-ntemeiați o familie. O reuşită, vi se parafează un act care vă permite să vă luaţi casă, maşină, poate vreţi să călătoriţi şi-aveţi nevoie de viză, cetăţenie şi altele.

VĂRSĂTOR: Poate vă pregătiţi de plecare la schi, la săniuş, aveţi chef de o aventură turistică şi o să vă destindeţi. Se pare c-aţi strâns ceva bani ca să vă luaţi altă maşină ori ca să o duceţi măcar la reparat, să vă puteţi plimba fără grijă.

PEŞTI: Poate ieşiţi în oraş cu prietenii, să vă destindeţi, aranjaţi ceva şi pentru mâine, poimâine ca să nu staţi în casă. O să alternaţi munca, preocupările casnice, cu distracţia, pentru că vreţi să valorificaţi la maximum timpul, să faceţi cât mai multe lucruri.

BERBEC: O veste bună de la cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi poate vă vrea pentru totdeauna - vedeţi şi voi ce vă doriţi. E un eveniment festiv la care-aţi vrea s-ajungeţi, dacă nu chiar trebuie, c-o fi ceva important de făcut şi e în joc, poate, cariera voastră.

TAUR: E cineva care vrea să se asigure că vă respectaţi promisiunea de a lucra împreună, într-o formulă de colaborare. Se poate să luaţi nişte bani şi s-aveţi cu ce să daţi o fugă la rudele care v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi să rămâneţi şi peste noapte, să vă faceţi program şi duminica.

GEMENI: Se poate să primiţi o atenţie specială, un cadou, poate vă faceţi şi voi un cadou ca să vă ridicaţi moralul. O să vă-ncânte ideea unei escapade turistice şi o să lăsaţi restul treburilor ca să mai respiraţi alt aer, să revedeţi nişte locuri şi oameni care vă trezesc amintiri frumoase.

RAC: Cineva-şi respectă o promisiune şi veţi petrece următoarele zile împreună, poate e o ieşire romantică.
O confirmare c-aţi fost angajaţi undeva, c-aţi câştigat un proces, că vi se restituie nişte bani, bunuri, că veţi beneficia de nişte avantaje.

LEU: O s-aveţi o idee ingenioasă de afaceri, pe care dac-o s-o puneţi în practică o să luaţi bani frumoşi. Sfera sentimentală e animată şi o să puteţi întâlni pe cineva alături de care să fiţi fericiţi şi să aveţi şi copii, dacă se-ntâmplă să n-aveţi.

FECIOARĂ: O persoană căreia i-aţi căzut cu tronc vă caută, în speranţa c-o să-i răspundeţi cu acelaşi vibe, să puteţi forma un cuplu. Poate-o să dedicaţi mare parte din timp treburilor pe care le-aţi tot amânat şi care vă fac plăcere şi care v-ar readuce în centrul atenţiei, v-ar aduce vizibilitate.

BALANȚĂ: Poate daţi o fugă la rudele care sărbătoresc ceva zilele astea şi o să fie o atmosferă festivă, cu oameni care-or să se bucure că va reîntâlnesc. Se poate să apară posibilitatea să vă luaţi o locuinţă nouă şi o să faceţi tot ce se poate ca să nu rataţi o astfel de ocazie, mai ales dacă aveţi în plan aşa ceva.

SCORPION: O să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, poate obţineţi un punctaj bun şi o să aveţi ocazia să alegeţi un post, o funcţie, să vizaţi un fotoliu de şef. Vă mai gândiţi până luni cum să formulaţi o cerere de mărire de salariu sau poate vreţi să-i cereţi nişte beneficii, câteva zile libere, şefului.

SĂGETĂTOR: Poate vă ofertează cineva cu un job şi dacă vi se oferă un salariu mai mare poate vă duceţi - dacă şi sufleteşte puteţi face pasul. O să luaţi nişte bani, cu care-o să acoperiţi nişte datorii, mai vechi poate şi o să vă şi distraţi, împreună cu prietenii şi cu familia, în funcţie şi de timpul liber.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor
Horoscop 11 februarie. Surprize plăcute pe plan amoros pentru nativul acestei zodii
Horoscop 10 februarie 2019. Zodia care ia o decizie sentimentală importantă
Horoscop 8 februarie 2019. Semne bune în sfera relaţii sentimentale pentru această zodie
Horoscop 7 februarie 2019. Apare o sursă de bani de explorat pentru această zodie