Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile

Ultima actualizare: 18-01-2019 10:29

O zi cu rezolvări. Putem face multe lucruri, din cele pentru care nu ne simţeam în stare şi o să ne depăşim automat nişte limite.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem intuiţia lucrului corect pe care ar trebui să-l facem.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

CAPRICORN: Poate vreţi să vă mutaţi, faceţi un efort financiar să vă aşezaţi la casa voastră, să vă-ntemeiați o familie. O reuşită, vi se parafează un act care vă permite să vă luaţi casă, maşină, poate vreţi să călătoriţi şi-aveţi nevoie de viză, cetăţenie şi altele.

VĂRSĂTOR: Poate vă pregătiţi de plecare la schi, la săniuş, aveţi chef de o aventură turistică şi o să vă destindeţi. Se pare c-aţi strâns ceva bani ca să vă luaţi altă maşină ori ca să o duceţi măcar la reparat, să vă puteţi plimba fără grijă.

PEŞTI: Poate ieşiţi în oraş cu prietenii, să vă destindeţi, aranjaţi ceva şi pentru mâine, poimâine ca să nu staţi în casă. O să alternaţi munca, preocupările casnice, cu distracţia, pentru că vreţi să valorificaţi la maximum timpul, să faceţi cât mai multe lucruri.

BERBEC: O veste bună de la cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi poate vă vrea pentru totdeauna - vedeţi şi voi ce vă doriţi. E un eveniment festiv la care-aţi vrea s-ajungeţi, dacă nu chiar trebuie, c-o fi ceva important de făcut şi e în joc, poate, cariera voastră.

TAUR: E cineva care vrea să se asigure că vă respectaţi promisiunea de a lucra împreună, într-o formulă de colaborare. Se poate să luaţi nişte bani şi s-aveţi cu ce să daţi o fugă la rudele care v-aşteaptă să le faceţi o vizită şi să rămâneţi şi peste noapte, să vă faceţi program şi duminica.

GEMENI: Se poate să primiţi o atenţie specială, un cadou, poate vă faceţi şi voi un cadou ca să vă ridicaţi moralul. O să vă-ncânte ideea unei escapade turistice şi o să lăsaţi restul treburilor ca să mai respiraţi alt aer, să revedeţi nişte locuri şi oameni care vă trezesc amintiri frumoase.

RAC: Cineva-şi respectă o promisiune şi veţi petrece următoarele zile împreună, poate e o ieşire romantică.
O confirmare c-aţi fost angajaţi undeva, c-aţi câştigat un proces, că vi se restituie nişte bani, bunuri, că veţi beneficia de nişte avantaje.

LEU: O s-aveţi o idee ingenioasă de afaceri, pe care dac-o s-o puneţi în practică o să luaţi bani frumoşi. Sfera sentimentală e animată şi o să puteţi întâlni pe cineva alături de care să fiţi fericiţi şi să aveţi şi copii, dacă se-ntâmplă să n-aveţi.

FECIOARĂ: O persoană căreia i-aţi căzut cu tronc vă caută, în speranţa c-o să-i răspundeţi cu acelaşi vibe, să puteţi forma un cuplu. Poate-o să dedicaţi mare parte din timp treburilor pe care le-aţi tot amânat şi care vă fac plăcere şi care v-ar readuce în centrul atenţiei, v-ar aduce vizibilitate.

BALANȚĂ: Poate daţi o fugă la rudele care sărbătoresc ceva zilele astea şi o să fie o atmosferă festivă, cu oameni care-or să se bucure că va reîntâlnesc. Se poate să apară posibilitatea să vă luaţi o locuinţă nouă şi o să faceţi tot ce se poate ca să nu rataţi o astfel de ocazie, mai ales dacă aveţi în plan aşa ceva.

SCORPION: O să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, poate obţineţi un punctaj bun şi o să aveţi ocazia să alegeţi un post, o funcţie, să vizaţi un fotoliu de şef. Vă mai gândiţi până luni cum să formulaţi o cerere de mărire de salariu sau poate vreţi să-i cereţi nişte beneficii, câteva zile libere, şefului.

SĂGETĂTOR: Poate vă ofertează cineva cu un job şi dacă vi se oferă un salariu mai mare poate vă duceţi - dacă şi sufleteşte puteţi face pasul. O să luaţi nişte bani, cu care-o să acoperiţi nişte datorii, mai vechi poate şi o să vă şi distraţi, împreună cu prietenii şi cu familia, în funcţie şi de timpul liber.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO