Horoscop 18 aprilie, cu Neti Sandu. Capricornii își vor găsi sufletul pereche

Dată publicare: 18-04-2021 07:27
Dată actualizare: 18-04-2021 09:41


Horoscop 18 aprilie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de revederea unor oameni, chiar şi în video, şi-o să constatăm cât dor ne-a fost de ei.

Vibraţia zilei este 9 şi o să preţuim o relaţia de prieteniei, de dragoste, chiar şi profesională.

Horoscop 18 aprilie BERBEC

 

O să daţi o raită pe la magazine – asta dacă nu preferaţi să luaţi tot ce se poate de pe online. Se poate să onoraţi invitaţi cuiva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi să reînnoiţi o relaţie care se pierdea pe drum, că n-aţi mai avut timp să vă-ntâlniţi.

Horoscop 18 aprilie TAUR

 

O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea celor care vă apreciază munca şi talentul. O să luaţi diverse lucruri pentru familie, şi poate şi pentru prieteni, cadouri, mici atenţii, dac-o să vă interesaţi în zilele de Paşte – apar nişte cheltuieli.

Horoscop 18 aprilie GEMENI

 

 

Se poate să vă pregătiţi pentru o ieşire la rampa cu o temă de actualitate şi să strângeţi adepţi în jurul vostru. O să puteţi face o plimbare, chiar şi în afara oraşului și să vă-ncărcați bateriile, să eliminate stresul, să mai respiraţi.

Horoscop 18 aprilie RAC

 

Poate le faceţi o surpriză copiilor, îi dueti în parc, sau e o zi de naştere şi pregătiţi ceva delicios pentru ai casei. E cineva care vine cu veşti care s ava dea speranţa c-o să faceţi un salt în carieră, că vi se aprobă un proiect și că e chestier de timp – doar până să se regleze totul.

Horoscop 18 aprilie LEU

 

Apare cineva care intenţionează să vă cunoaşteţi mai bine, dacă şi voi vă vedeţi într-o astfel de relaţie. Se poate să aveţi o discuţie pe marginea unui proiect care se va putea pune în practică în cel mai scurt timp, dac-o s ava puneţi de acord, bineînțeles.

Horoscop 18 aprilie FECIOARĂ

 

E o şansă de a vă face şi mai cunsocuta munca, pe care ar fi bine să nu o rataţi, c-o să vă aducă o serie de câştiguri. Faceți monetarul ca să vedeți ce se poate cumpăra şi ce nu, ca să le oferiţi cât mai multe surprise alor voştri, şi să nu vă prindeţi nici pe voi de la ce vă place.

Horoscop 18 aprilie BALANŢĂ

 

Poate vă pregătiţi de o nouă postura profesională, poate vreţi să încercaţi ceva nou care să v-aducă popularitate. E multă lume care vrea să colaboraţi şi o să vă drămuiți timp încât să v-ajungă şi pentru toate.

Horoscop 18 aprilie SCORPION

 

O să strângeţi familia în jurul vostru, mai mult ca oricând şi o să fie şi la voi iubire, armonie în familie. O să aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu nişte oameni cu care v-aţi putea vedea în particular şi aveţi o preocupare comună, dacă trecem de restricţii.

Horoscop 18 aprilie SĂGETĂTOR

 

Se poate stinge un conflict mai vechi şi o relaţie o să se rescrie fila cu filă, sau mai multe capitole. Poate-I organizaţi mai bine pe copii, să se ocupe şi de lecţii, dar să se şi joace, să se plimbe, se pot juca şi online cu prietenii, pe chat, pe zoom.

Horoscop 18 aprilie CAPRICORN

 

Întrevedere cu cineva care vrea să vă facă o mărturisire, o declaraţie de dragoste, chiar dacă sunteţi căsătoriţi. O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să daţi un nou sens vieţii voastre, să vă-ntemeiati o familie, să fiţi fericiţi.

Horoscop 18 aprilie VĂRSĂTOR

 

O să vă delectați cu o preocupare care să vă şteargă toată oboseala şi grijile de tot felul – plimbări, un hobby. Voi sunteţi în căutarea celor mai potrivite lucruri pe care să le faceţi cadou de Paşte, sau cu alt prilej celor dragi, printre care pot fi şi bilete de vacanţă.

Horoscop 18 aprilie PEŞTI


Relaţiile de prietenie renasc, pentru că le-aţi lipsit apropiaţilor şi faceţi cumva să vă revedeţi. O să mai luaţi câte ceva pentru redecorarile interiorului ca s ava pregătiţi, în felul vostru pentru sărbători, şi poate v-au rugat şi au voştri să aduceţi un plus de culoare în casă.


VIDEO PROTVPLUS.RO