Horoscop 17 aprilie, cu Neti Sandu. Berbecii au parte de surprize pe plan sentimental

Dată publicare: 17-04-2021 07:32
Dată actualizare: 18-04-2021 07:26


Horoscop 17 aprilie, cu Neti Sandu. Avem energie, chef de viață și o să ne pe dinăuntru să scoatem tot ce e mai bun din noi.

Vibrația zilei este 8 și o să facem cheltuielile, dar ideal ar fi să fim mai strânși la pungă.

Horoscop 17 aprilie BERBEC

 

Se întâmplă ceva deosebit în viața voastră sentimentală și o să puteți fi fericiți ca v-ați dorit prea mult pe cineva. O să vă permiteți și voi mai multă relaxare, că s-au adunat cam multe treburi în ultima vreme și ai vostri vor să petreceți și cu ei acel timp comun, de calitate.

Horoscop 17 aprilie TAUR

 

E cineva care vă scoate la cafea să vorbiți despre un proiect particular și să vedeți dacă va convin condițiile sau nu. Se observă o cheltuială poate pentru că v-ați propus să luați și alimente și cadouri să evitați aglomerațiile.

Horoscop 17 aprilie GEMENI

 

O să vă bucurați de revederea cuiva care vine cu idei de făcut alegeri împreună și o să fixați ce se poate face de luna viitoare încolo.O să vă puteți deplasa și cu treabă și ca să vă aerisiți un pic, că e nevoie de o rupere de ritm ca să funcționați la capacitate maximă.

Horoscop 17 aprilie RAC

 

O să vă asociați cu niște oameni care pot să vină cu partea lor de creativitate și să iasă ceva de foarte bună calitate din mâinile voastre. Se pare c-o să faceți un efort să vă manifestați dorințele, să nu vi le reprimați ca pân-acum, pentru că e un moment bun și cere să vă etalați toate calitățile.

Horoscop 17 aprilie LEU

 

Poate stabiliți prin telefon direcțiile principale ale unui proiect ca să nu trebuiască să vă deplasați cine știe pe unde. Simțiți nevoia de un respiro și o să dați o raita pe-afară, iar dacă v-ați rezervat o camera într-o stațiune de agreement o să mai rămâneți o zi, două, mai ales dacă nu vă duceți la job.

Horoscop 17 aprilie FECIOARĂ

 

O să vă-ncumetați să faceți cheltuieli în virtutea banilor pe care-i aveți de luat și vor fi și ceva sume din urmă – ai o doză de siguranță. Se poate să puneți în vânzare ceva care v-ar aduce bani și aprecieri din partea celor care cunosc valoarea produsului și mai ales a manoperei.

Horoscop 17 aprilie BALANŢĂ

 

E posibil să apară cineva care să vă scoată din zona de confort și să vă invite într-o relație, dacă n-aveți pe nimeni. Se poate regla relația cu partenerii de afeceri și să stabiliți priorități și alte lucruri care v-ar adduce un plus de relaxare în timpul lucrului.

Horoscop 17 aprilie SCORPION

 

Sunteți dispuși și voi să ieșiți din carapace și să faceți cunoștiință cu cineva cu care chiar o să vă armonizați. Poate mai lăsați treburile ca să vă distrați un pic, să faceți doi pași pe-afară mai schimbați o vorbă cu cineva drag.

Horoscop 17 aprilie SĂGETĂTOR

 

Se poate să fi rămas ceva neclar în relația cu partenerul de cuplu, fost, actual și o să despicați firul în patru să puteți merge mai departe. E cineva care v-a lipsit și o să puteți recupera timpul pierdut, o să petreceți măcar câteva ore împreună, dacă nu mai mult și o să vă faceți planuri și de sărbători probabil, printre altele.

Horoscop 17 aprilie CAPRICORN

 

Poate profitați de timpul liber și reluați un hobby care v-ar aduce aceea prospețime de care aveți atâta nevoie. O să aveți o companie agreabilă și o să amânați treburile care mai pot s-aștepte ca să vă și plimbați, să căpătați un alt fel de vibe.

Horoscop 17 aprilie VĂRSĂTOR

 

O să vă reușească activitățile de grup, fie și online, vor fi lucrative și inspiraționale pentru ceilalți. S-or fi adunat prea multe lucruri nespuse și care-au sabotat relația, dar odată externalizate o să aplanați conflictele mocnite.

Horoscop 17 aprilie PEŞTI


E o problemă cu cheltuielile, dar în casa banilor se vor mai calma și după Paște și o să fiți bine din punct de vedere financiar. O să vă puteți ocupa de casă, o să faceți diverse treburi gospodărești, poate curățenie, la sânge, de primăvară, că vine Paștele și o să renovați și casa.


VIDEO PROTVPLUS.RO