Horoscop 17 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă o problemă financiară și scapă de griji

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 martie 2023 prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. Reușite azi. O să luăm decizii după ce vom ține cont de toți factorii care intră în joc și o să ne reorganizăm pe viitor, să ne meargă și mai bine.

Vibrația zilei este 8 și o să fim ceva mai grijulii cu banii.

Horoscop 17 martie 2023 - PEȘTI

E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar, că ați cam fost în derivă.

Cochetați cu ideea să vă duceți la alt serviciu sau măcar să vă luați ceva de lucru în particular, ca să mai câștigați un ban.

Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia să o luați mai de mult și ajungeți și voi în sfârșit cu cheltuielile la zi.

Citește și
Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, surprinsă cu Andrew Tate. Îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Babs e toată un zâmbet

Horoscop 17 martie 2023 - BERBEC

La voi se conturează o reușită, poate scoateți bani dintr-o activitate care prinde bine la un public, se cere în momentul de față și o să fiți încântați de rezultate.

Se poate să vă deranjeze ceva, să fie o răscolire sufletească și să se rezolve cu o discuție la cafea și o plimbare.

La voi e un proiect de anvergură la orizont și o să vă implicați trup și suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate. E anul vostru, nu se poate altfel.

Horoscop 17 martie 2023 - TAUR

Cu toate că aveți cheltuieli mari în perioada asta o să faceți tot posibilul să faceți o plimbare și în afara orașului, să plecați într-o excursie, în vizită undeva.

Vă puteți asocia cu niște oameni ca să pregătiți un nou proiect din care să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente.

O să încasați mai mulți bani, poate pentru că mai aveți niște colaborări și încep să se adune acolo bani în cont. O să fie o sumă frumușică.

Horoscop 17 martie 2023 - GEMENI

Aveți idei pe care le puteți pune în practică și o să se găsească finanțare, sponsori, care să vă asigure banii cu care să duceți la bun sfârșit ce lucrați.

Vi se lansează o invitație să luați parte la un eveniment care poate are legătură și cu profesia, dar și cu latura personală.

O să vi se propună o funcție, și dacă sunteți dispuși să sacrificați din timpul liber, o să vă dați acceptul.

Horoscop 17 martie 2023 - RAC

Se conturează succes, oricât de mic, dar o să vă faceți văzuți, auziți și o să fie nevoie de voi, mai mult ca altă dată, prin ceva, o să atrageți voi atenția.

Poate vă apucați de ceva în particular și o să vi se mulțumească pentru felul în care veniți cu idei ingenioase și utile.

Voi o să vă luați casă și o să apelați, probabil, la vreo agenție imobiliară ca să nu aveți bătaie de cap cu drumurile sau faceți totul online. Vedeți și voi.

Horoscop 17 martie 2023 - LEU

Vin bani de la serviciu și o să vedeți dacă vă permiteți o escapadă turistică sau aveți obligații pe-acasă și nu vă puteți deplasa.

Se rezolvă o chestiune financiară, poate aproba banca un împrumut și scăpați de niște griji.

O să renegociați un contract și dacă nu o să obțineți niște bani în plus, poate o să luați în calcul și o altă ofertă de lucru.

Horoscop 17 martie 2023 - FECIOARĂ

O să faceți treabă, și la serviciu și acasă. O să vă mai și odihniți și o să puteți pleca și în vizită la un frate, o soră care locuiesc în altă parte, prin țară.

E cineva care vrea să puneți umărul la o colaborare care v-ar aduce satisfacții profesionale și materiale.

O să-l luați prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viața în bine.

Horoscop 17 martie 2023 - BALANȚĂ

O să recuperați niște bani și o să vă puteți muta sau să vă luați o mașină, ori poate strângeți bani pentru un concediu mai special, peste mări și țări.

Apare cineva care speră să vă atragă atenția necesară, ca să formați un cuplu, că se regăsește în felul vostru de a fi.

Vouă vi se face o propunere de afaceri și, dacă aveți timp, vă implicați, dacă nu, vedeți din toamnă ce se mai întâmplă.

Horoscop 17 martie 2023 - SCORPION

Se poate să descoperiți o îndeletnicire care v-ar aduce un echilibru interior și ați putea trece mai ușor peste greutățile de la serviciu.

O să iasă niște adevăruri la iveală și o să vă repoziționați față de niște oameni pe care i-ați judecat greșit.

Vi se fac oferte de lucru și, dacă vă doriți o schimbare, dați drumul provocărilor ca să gustați un pic de adrenalină.

Horoscop 17 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Vin bani și o să vă puteți repezi într-o stațiune de agrement să schiați dacă mai e zăpadă, să faceți o drumeție, că să vă dezmorțiți.

Noutăți în sfera sentimentală și o să puteți întâlni pe cineva care să vă declanșeze toate endorfinele și să vă îndrăgostiți.

Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la alt nivel de salarizare.

Horoscop 17 martie 2023 - CAPRICORN

E animație, aveți multe pe cap, dar se observă reușite la care vor pune umărul și cei cărora le pasă de voi, ca să mai și respirați.

Se anunță niște bani care v-ar ajuta să ieșiți pe afară, la plimbare, să vă aerisiți, că ați atins un prag de oboseală.

Poate găsiți lucruri ieftine pentru casă și o să luați câte ceva, că e de profitat de niște prețuri bune.

Horoscop 17 martie 2023 - VĂRSĂTOR

Vi se reînnoiește, fie un contract, fie o promisiune de proiect care v-ar aduce bani, faimă și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

Se poate să vă găsiți ceva de lucru și în particular și să o duceți mult mai bine din punct de vedere financiar, că tot aveți multe cheltuieli.

Vă mai gândiți dacă o să apelați la un credit bancar sau o să strângeți bani din salariu ca să vă schimbați mașina.

Articol recomandat de sport.ro
Slovacii sunt dramatici după România - Belgia 0-2 + concluzia trasă înainte de meciul decisiv împotriva tricolorilor
Slovacii sunt dramatici după România - Belgia 0-2 + concluzia trasă înainte de meciul decisiv împotriva tricolorilor
Citește și...
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat
Horoscop 23 iunie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de afaceri greu de refuzat

Horoscop 23 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să luăm pulsul orașului, al cartierului, putem să ne plimbăm și prin împrejurimi și să întreținem, la cald, relațiile cu cei care contează pentru noi.

Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii
Horoscop 22 iunie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu multe evenimente pentru zodii

Horosocp 22 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu stare bună. O să avem chef de plimbare, de distracție și o să profităm la maximum de inițiativele pe la diverse evenimente.

Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi
Horoscop 21 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie pentru care pot începe schimbări majore astăzi

Horoscop 21 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne putem deplasa cu ușurință, o să ne alegem cu grijă prietenii, care să ne însoțească în escapadele turistice și o să ne simțim în elementul nostru.

Recomandări
Războiul din Ucraina, urmărit pe radar din satul românesc care va deveni cea mai mare bază NATO din Europa: ”E suprarealist”
Războiul din Ucraina, urmărit pe radar din satul românesc care va deveni cea mai mare bază NATO din Europa: ”E suprarealist”

NATO urmărește de la Mihail Kogălniceanu în direct pe radar războiul dus de Rusia în Ucraina, iar asta este suprarealist până și pentru militarii americani cantonați acolo. În plus, se obțin informații valoroase despre tot ce fac rușii.

 

Cod roşu de caniculă în București și în mai multe județe. Sudul țării se va topi la temperaturi de aproape 40 de grade. HARTĂ
Cod roşu de caniculă în București și în mai multe județe. Sudul țării se va topi la temperaturi de aproape 40 de grade. HARTĂ

Cea mai mare parte a ţării se va afla duminică sub incidenţa Codurilor roşu, portocaliu şi galben de caniculă şi disconfort termic ridicat, potrivit unei avertizări emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cadavrul lui Cristian a fost găsit la trei săptămâni de la tragedia din Natisone
Cadavrul lui Cristian a fost găsit la trei săptămâni de la tragedia din Natisone

Un cadavru a fost găsit duminică dimineaţă în râul Natisone, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români.