Horoscop 16 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își găsesc sufletul pereche


Ultimul update: Joi 16 Ianuarie 2020 08:15
Data publicarii: Joi 16 Ianuarie 2020 07:33
Categorie: Horoscop

Horoscop 16 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. O să echilibrăm balanţa în cadrul relatiiilor de tot felul, ca să ne centrăm, să ne bazăm şi pe celălalt, să facem echipă.

Vibraţia zilei este 7 şi o să căutăm liniştea înăuntrul nostru, să facem pace cu noi.

HOROSCOP 16 IANUARIE CAPRICORN

Poate vă faceţi timp să ieşiţi pe undeva diseară şi să mai daţi culoare unei relaţii care îşi pierduse esenţa. Aveţi nişte idei de afaceri pe care să le puneţi în aplicare, găsiţi şi un sponsor şi-o să meargă treaba ca pe roate, nu că pân-acum la relanti.

HOROSCOP 16 IANUARIE VĂRSĂTOR

Se poate să vă-ntâlniţi cu cineva de care vă era dor şi să realizaţi c-aveţi un scop comun şi-aţi putea fi împreună. Poate va trebui să strângeţi nişte bani ca să rezolvaţi o problemă legată de studiu, ori ca să plecaţi pe undeva într-un citybreak.

HOROSCOP 16 IANUARIE PEŞTI

Se observă ceva la capitolul sănătate şi dacă n-aveţi grijă o să se manifeste într-un mod nu tocmai plăcut - luaţi măsuri. De undeva or să vină ceva bani care v-ar scoate dintr-o încurcătură şi o să vă puteţi mişca în week-end, c-aveţi de făcut un drum în afara oraşului şi nu prea dispuneţi de finanţe.

HOROSCOP 16 IANUARIE BERBEC

O ieşire în lume o să vă detensioneze, o să mai cunoaşteţi şi alţi oameni care să vă-nsoțească în plimbările voastre, în excursii. Se pare c-o să descoperiţi o sursă de venit şi o să vă asociaţi cu nişte oameni să lucraţi în echipă, să faceţi progrese în carieră.

HOROSCOP 16 IANUARIE TAUR

Poate-i chemaţi pe la voi pe nişte prieteni ca să mai puneţi ţara la cale, să vă consultaţi în privinţa unei activităţi de timp liber pe care-o aveţi în plan. O să vă puteţi primi banii pe care-i cereţi de anul trecut şi să acoperiţi restul cheltuielilor, c-aveţi nişte cerinţe pe care nu vi le puteaţi împlini.

HOROSCOP 16 IANUARIE GEMENI

O să cădeţi la o înţelegere cu nişte oameni care ar fi vrut să câştige de pe urma voastră dar nu în mod corect. Voi o s-aveţi o iniţiativă demnă de toată laudă şi o să vă asociaţi cu nişte oameni care se vor strădui să ţină pasul cu voi că să împărţiţi succesul.

HOROSCOP 16 IANUARIE RAC

O să vă găsiţi şi voi un partener de viaţă pe măsură aşteptărilor şi-ncet, încet, prin tatonare o să vă croiţi un drum liniştit. Voi o să va-narmati cu şi mai multă răbdare şi o să redirecţionaţi cereri, e-mailuri ca să vă recuperaţi nişte bani care-au rămas pe la alţii prin conturi.

HOROSCOP 16 IANUARIE LEU

Se poate să luaţi parte la o activitate de grup şi să fie o cale de a mai face un pas în carieră, să câştigaţi un titlu chiar. Poate vi se propune o colaborare, să mai luaţi de undeva nişte bani şi să puteţi ieşi mai des în societate, să vă fie remarcată prezenta.

HOROSCOP 16 IANUARIE FECIOARĂ

Poate vi se repartizează ceva nou de lucru şi o să fie incitantă ideea, ca să mai rupeţi monotonia. Apar ceva noutăţi în sfera sentimentală şi se poate să-ntâlniţi pe cineva cu care să trăiţi fericiţi, s-aveţi copii şi să faceţi echipa în toate cele.

HOROSCOP 16 IANUARIE BALANŢĂ

Cineva tânăr, plin de viaţă vă dă târcoale şi o să găsiţi rapid un numitor comun, dacă sunteţi şi voi în căutarea unui partener. O să vă ocupaţi şi de voi, să cultivaţi un hobby, să vă duceţi la o sală de sport, sau vă duceţi la un salon de înfrumuseţare, la spa, pentru răsfăţ.

HOROSCOP 16 IANUARIE SCORPION

E o acalmie în relaţia de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi armonia ca să faceţi faţă provocărilor care bat la uşă. E posibil să luaţi ceva bani, mai ales dac-aţi făcut nişte demersuri în forţă ca să vi-i recuperaţi, c-aveţi nevoie de ei, după cheltuielile masive de sfârşit de an.

HOROSCOP 16 IANUARIE SĂGETĂTOR

O să-şi facă curaj cineva care vrea să fiţi împreună şi n-o să ziceţi nu. E agitaţie la voi şi or să iasă la suprafaţă problemele mai vechi pe care-o să le rezolvaţi, în sfârşit, şi-o să daţi drumul proiectelor noi care promit succese în plan financiar.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33