Horoscop 15 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Balanțele vor avea cheltuieli foarte mari

Ultima actualizare: 15-12-2019 08:38

Horoscop 15 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne străduim să lăsăm deoparte ce nu ne convine şi care nu se mai poate schimba, că nu depinde de noi şi să dăm viaţa gândurilor pozitive, să vină oameni de calitate la noi.

Vibraţia zilei este 6 şi o să fie armonie în jurul nostru, dacă lucrăm la asta.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Poate puneţi bazele unei afaceri şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi vorbiţi despre toate astea la o cafea. Aveţi chef de plimbare, prietenii sunt şi ei în priză şi o să vă-ntelegeti în privinţa destinaţiei,şi vă puteţi întoarce până la noapte.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE CAPRICORN

O să vă vedeţi cu cineva care speră la o relaţie cu voi, dar se poate să-şi facă doar iluzii, pentru că voi sunteţi deja "luați". Vă pregătiţi de un eveniment care o să vă pună în altă lumină, poate luaţi şi vreun premiu, vă puneţi în valoare nişte calităţi să afle toată lumea despre voi.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Se poate să aflaţi ceva despre o locuinţă în care-aţi vrea să vă mutaţi, sau pe care s-o-nchiriati ca sediu de firmă. Poate o să luaţi parte la o competiţie, sau îi duceţi pe copii să se-ntreac la patinoar, la schi, într-un parc de aventură, găsiţi voi.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE PEŞTI

O să primiţi o invitaţie de Anul Nou şi se poate să fie pe gustul vostru, să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni minunaţi. Anturajul vă cheamă pe la diverse mondenităţi şi o să vă distraţi, vă faceţi prieteni noi şi o să întreţineţi genul ăsta de relaţii cu preocupări comune.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE BERBEC

Poate faceţi diverse cumpărături, mai ales dacă daţi şi de nişte reduceri şi o să vă alegeţi cu cadouri frumoase pentru cei dragi. O să plecaţi în plimbare la nişte prieteni şi să puneţi la cale şi o întrunire în zilele de vacanţă, să vă delectaţi cu activităţile preferate, şi să socializaţi cât mai mult.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE TAUR

Cineva nu poate trăi de dorul vostru şi va spune acest lucru - să vedem cum primiţi voi vestea. Or să apară nişte vechi prieteni care vor să vă vedeţi în perioada asta a sărbătorilor şi să discutaţi şi nişte lucruri mai vechi, să lichidaţi nişte conflicte mocnite, pare-se.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE GEMENI

Poate abia acum v-aţi decis în compania cui să petreceţi Anul Nou şi ştiţi şi ce surpriză să-i faceţi persoanei respective. Faceţi monetarul să vedeţi cu ce bani vă descurcaţi în perioada asta a sărbătorilor şi o să dizlocati o sumă să plecaţi şi azi pe undeva, să schimbaţi aerul, peisajul.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE RAC

Se poate s-aveţi un motiv de sărbătoare şi să le faceţi cinste prietenilor, îi chemaţi pe veri, pe nepoţi şi trageţi un chef. Un gest de prietenie, de admiraţie, de respect din partea cuiva care vrea să-nţelegeţi o dată în plus că însemnaţi enorm pentru această persoană şi respectul este reciproc.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE LEU

Poate luaţi câte ceva nou pentru casă, decoraţiuni, şi alte lucruri care ştiţi că le-ar plăcea şi alor voştri. E o petrecere pe undeva şi o să fiţi şi voi invitaţi de onoare, să fiţi alături de nişte oameni dragi care trăiesc nişte clipe fericite şi o să vă hrăniţi cu atmosfera respectivă

HOROSCOP 15 DECEMBRIE FECIOARĂ

Se poate să pregătiţi casa pentru musafiri şi să mai aduceţi şi voi unele îmbunătăţiri interiorului, să va-nnoiti casă. O să vă interesaţi cu ce puteţi pleca şi azi, dar şi în următoarele zile, de sărbători, cu tren, maşina, avion, faceţi rezervări, sau o să duceţi mâine maşina în service.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE BALANŢA

O să cheltuiţi mai mulţi bani decât v-aţi propus ca să luaţi ce ştiţi că le place alor voştri, pot fi surprize de sărbători. E posibil să-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi şi să vă faceţi program de timp liber pentru următoarea perioadă, să vă bucuraţi că-i aveţi şi pe prieteni aproape.

HOROSCOP 15 DECEMBRIE SCORPION

Se pare c-o să revedeţi nişte oameni dragi, şi o să prindeţi din zbor o idee de vacanţă, să-i trimiteţi măcar pe copii, dacă n-o să vă puteţi duce împreună. O să faceţi lucruri îndrăzneţe, o să aveţi nişte explicaţii cu cineva care v-o fi greşit, se poate să fi greşit chiar şi voi cu câte ceva şi o să remediaţi situaţia, fără probleme.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO