Horoscop 14 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele își dau întâlnire cu cineva cu care visează să petreacă o vacanţă

Ultima actualizare: 15-07-2021 07:06

Horoscop 14 iulie, cu Neti Sandu. Avem chef şi de treabă, dar şi de plecat câteva zile pe undeva, ca să ne limpezim creierii şi să ne dezmorţim muşchii.

 

Vibraţia zilei este 5 şi e numai bună cifra pentru o aventură - turistică.


HOROSCOP 14 IULIE 2021 RAC

 

Semnaţi contracte, poate legalizaţi o situaţie legată de şcoală, de achiziţionarea unei locuinţe. Se rezolvă chestiuni importante şi o să vă puteţi relansa cu proiecte noi care să vă aducă recunoaşterea breslei şi o să fiţi încântaţi de ce se-ntâmplă în jurul vostru.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 LEU

 

Strângeţi rândurile, fie ca să lucraţi împreună, fie ca să vă duceţi într-o excursie, în vacanţă cu oameni cu care vă armonizaţi. O să vă interesaţi de un job care v-ar aduce mai multe beneficii decât aveţi aici unde lucraţi în momentul de față şi dacă vă puteţi desprinde uşor vă duceţi.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

O să vă daţi întâlnire cu cineva care visează să petreceţi o vacanţă împreună şi o să vă luaţi bilete de călătorie, de cazare. Apar noutăţi care să vă dea idei de afaceri şi să puteţi câştiga mai mulţi bani, c-aveţi nevoie în perioada asta şi pentru vacanţă şi pentru îmbunătăţirile din casă.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

V-aţi putea implica într-un proiect de grup şi să fie un câştig prin contribuţia celorlalţi mult mai bine decât singuri. O să luaţi de undeva nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru câteva zile, măcar în weekend, la mare, sau la munte şi să vă mai trageţi şi voi sufletul un pic.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 SCORPION

 

Întrevedere cu nişte oameni de afaceri care vor să vă coopteze într-un proiect, fie şi pe termen scurt. O să vă faceţi curaj să călătoriţi, fie într-o vacanţă, fie să le daţi de capăt unor chestiuni de afaceri şi să deblocaţi o situaţie care v-a ţinut captivi fără resurse.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Poate fi o perioadă bănoasă pentru voi, că luaţi nişte mărunţiş şi din urmă, o fi vreo sumă împrumutată cuiva, sau un retur. Poate-ajungeți la un eveniment monden, fără prea mare tam-tam, dar care să reprezinte chiar şi pentru voi o trambulină, să ajungeţi în vârful ierarhiei.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să luaţi o casă cu împrumut şi să vă ocupaţi de acte, de angajat o firmă care să renoveze, sau s-o reamenajeze doar. O să puteţi bate palma pentru un contract avantajos şi să fie presărată cu sume consistente cea de-a doua jumătate a anului, în principiu.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să fie mai mult de lucru la serviciu, dar dacă plecaţi în concediu lăsaţi totul pentru când vă-ntoarceţi. Se pare c-o să intraţi într-o combinaţie partenerială, dac-o să fiţi de acord cu condiţiile, că nevoia de a vă pune în valoare nişte calităţi speciale există.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 PEŞTI

 

E posibil să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi o să fie şi o promovare dacă o să ţineţi pasul cu tot ce vi se cere. O să aveţi prilejul să cultivaţi un hobby şi să fie şi o modalitate de a atrage atenţia asupra voastră, că aţi putea câştiga şi nişte bani, la o adică.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 BERBEC

 

Vă pregătiţi de o schimbare, poate vă mutaţi altundeva chiar şi cu chirie, sau renovaţi locuinţă, ceva intenţionaţi voi. Se poate să-ncepeți o colaborare şi să nu fie din cale-afară de solicitantă, să jonglaţi un pic şi cu timpul liber şi veţi avea bani de buzunar.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 TAUR

 

O să vă încânte invitaţia unor prieteni, sau a unor rude să petreceţi o săptămână, două în altă zonă geografică, să vă aerisiţi. Poate vă luaţi câteva zile de concediu să vă plimbaţi prin ţară, pe undeva, să vă dezmorţiţi şi or să vă vină idei de afaceri care să v-aducă bani.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 GEMENI

 

Poate vă-ntoarceţi dintr-o scurtă vacanţă şi schimbaţi bagajele să plecaţi în altă parte c-aveţi chef de lume nouă şi peisaje. Vă mai gândiţi dacă să prelungiţi un contract, sau să vă orientaţi spre altceva care să vă lase să mai respiraţi, sau ca să vă mai luaţi încă jumătate de normă pe undeva.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO