Horoscop 14 iulie, cu Neti Sandu. Fecioarele își dau întâlnire cu cineva cu care visează să petreacă o vacanţă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 iulie, cu Neti Sandu. Avem chef şi de treabă, dar şi de plecat câteva zile pe undeva, ca să ne limpezim creierii şi să ne dezmorţim muşchii.

 

Vibraţia zilei este 5 şi e numai bună cifra pentru o aventură - turistică.


HOROSCOP 14 IULIE 2021 RAC

 

Semnaţi contracte, poate legalizaţi o situaţie legată de şcoală, de achiziţionarea unei locuinţe. Se rezolvă chestiuni importante şi o să vă puteţi relansa cu proiecte noi care să vă aducă recunoaşterea breslei şi o să fiţi încântaţi de ce se-ntâmplă în jurul vostru.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 LEU

 

Strângeţi rândurile, fie ca să lucraţi împreună, fie ca să vă duceţi într-o excursie, în vacanţă cu oameni cu care vă armonizaţi. O să vă interesaţi de un job care v-ar aduce mai multe beneficii decât aveţi aici unde lucraţi în momentul de față şi dacă vă puteţi desprinde uşor vă duceţi.

Citește și
Horoscop 24 iunie, cu Neti Sandu. Pentru scorpioni încep să vină banii care erau blocați
Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

HOROSCOP 14 IULIE 2021 FECIOARĂ

 

O să vă daţi întâlnire cu cineva care visează să petreceţi o vacanţă împreună şi o să vă luaţi bilete de călătorie, de cazare. Apar noutăţi care să vă dea idei de afaceri şi să puteţi câştiga mai mulţi bani, c-aveţi nevoie în perioada asta şi pentru vacanţă şi pentru îmbunătăţirile din casă.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 BALANŢĂ

 

V-aţi putea implica într-un proiect de grup şi să fie un câştig prin contribuţia celorlalţi mult mai bine decât singuri. O să luaţi de undeva nişte bani şi să faceţi o rezervare pentru câteva zile, măcar în weekend, la mare, sau la munte şi să vă mai trageţi şi voi sufletul un pic.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 SCORPION

 

Întrevedere cu nişte oameni de afaceri care vor să vă coopteze într-un proiect, fie şi pe termen scurt. O să vă faceţi curaj să călătoriţi, fie într-o vacanţă, fie să le daţi de capăt unor chestiuni de afaceri şi să deblocaţi o situaţie care v-a ţinut captivi fără resurse.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Poate fi o perioadă bănoasă pentru voi, că luaţi nişte mărunţiş şi din urmă, o fi vreo sumă împrumutată cuiva, sau un retur. Poate-ajungeți la un eveniment monden, fără prea mare tam-tam, dar care să reprezinte chiar şi pentru voi o trambulină, să ajungeţi în vârful ierarhiei.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să luaţi o casă cu împrumut şi să vă ocupaţi de acte, de angajat o firmă care să renoveze, sau s-o reamenajeze doar. O să puteţi bate palma pentru un contract avantajos şi să fie presărată cu sume consistente cea de-a doua jumătate a anului, în principiu.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O să fie mai mult de lucru la serviciu, dar dacă plecaţi în concediu lăsaţi totul pentru când vă-ntoarceţi. Se pare c-o să intraţi într-o combinaţie partenerială, dac-o să fiţi de acord cu condiţiile, că nevoia de a vă pune în valoare nişte calităţi speciale există.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 PEŞTI

 

E posibil să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi o să fie şi o promovare dacă o să ţineţi pasul cu tot ce vi se cere. O să aveţi prilejul să cultivaţi un hobby şi să fie şi o modalitate de a atrage atenţia asupra voastră, că aţi putea câştiga şi nişte bani, la o adică.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 BERBEC

 

Vă pregătiţi de o schimbare, poate vă mutaţi altundeva chiar şi cu chirie, sau renovaţi locuinţă, ceva intenţionaţi voi. Se poate să-ncepeți o colaborare şi să nu fie din cale-afară de solicitantă, să jonglaţi un pic şi cu timpul liber şi veţi avea bani de buzunar.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 TAUR

 

O să vă încânte invitaţia unor prieteni, sau a unor rude să petreceţi o săptămână, două în altă zonă geografică, să vă aerisiţi. Poate vă luaţi câteva zile de concediu să vă plimbaţi prin ţară, pe undeva, să vă dezmorţiţi şi or să vă vină idei de afaceri care să v-aducă bani.

HOROSCOP 14 IULIE 2021 GEMENI

 

Poate vă-ntoarceţi dintr-o scurtă vacanţă şi schimbaţi bagajele să plecaţi în altă parte c-aveţi chef de lume nouă şi peisaje. Vă mai gândiţi dacă să prelungiţi un contract, sau să vă orientaţi spre altceva care să vă lase să mai respiraţi, sau ca să vă mai luaţi încă jumătate de normă pe undeva.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele se gândesc la căsătorie. Zodia care primește bani
Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. Balanțele se gândesc la căsătorie. Zodia care primește bani

Horoscop 13 iulie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de veștile primite și o să știm în ce direcție s-o apucăm, dacă cumva pierduserăm busola.

Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare
Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. Peștii vor face pasul cel mare

Horoscop 12 iulie, cu Neti Sandu. O să se-ntâmple ceva bun care să ne mişte, acolo, la coarda sensibilă şi să facem lucruri de care să fim mândri.

Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Peștii avansează spre căsătorie
Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Peștii avansează spre căsătorie

Horoscop 11 iulie, cu Neti Sandu. Poate facem o evaluare a relațiilor de prietenie și dac-am rămas datori cu ceva cuiva să facem bine să echilibrăm balanță.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.