Horoscop 12 ianuarie, cu Neti Sandu. Leii se vor căsători anul acesta

Ultima actualizare: 14-01-2021 07:26

Horoscop 12 ianuarie, cu Neti Sandu. E bine să ne urmăm visul şi să nu ne-abatem de la el, indiferent ce obstacole am întâlni în cale. O să răzbim.

 

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem clar ce gândim.

HOROSCOP 12 IANUARIE CAPRICORN

 

Poate fără să vreţi i-aţi dat motive de gelozie partenerului de cuplu şi e momentul s-aveţi o discuţie lămuritoare. E bine să vă gestionaţi cu grijă banii, că s-ar putea să fie cheltuieli, plăți, peste cele obişnuite, lunare şi trebuie găsit un echilibru financiar.

HOROSCOP 12 IANUARIE VĂRSĂTOR

 

Se poate să faceţi ceva treabă pe-acasă, poate vreţi să eliberaţi un spaţiu şi să luaţi lucruri noi şi utile. E un entuziasm care vă animă şi o să faceţi multe lucruri de care or să fie încântaţi cei din jur şi poate vă croiţi alt drum, personal, ori poate profesional.

HOROSCOP 12 IANUARIE PEŞTI

 

Poate se iveşte vreo ocazie să vă luaţi o maşină, dacă nu reuşiţi s-o reparaţi la un service - trebuie încercat. O s-aveţi de rezolvat nişte acte şi trebuie să insistaţi să vă ţineţi de capul şefilor să puteţi avansa cu demersurile de afaceri.

HOROSCOP 12 IANUARIE BERBEC

 

Oţi fi tot amânat plata unor rate, dar acum se pare că a venit scadenţa şi trebuie să vă achitaţi onorabil. Poate-abia acum o să vi se plătească un proiect de anul trecut şi se-adună bani în cont, poate chiar se ivesc şi alte colaborări care să vă suplimenteze veniturile.

HOROSCOP 12 IANUARIE TAUR

 

V-au rămas nişte sume de achitat, poate nu sunt restante dar e bine să le plătiţi până la sfârşitul lunii. Aveţi proiecte mari, sau poate doar unul şi bun, cu multă muncă şi cu mari şanse de a vă crea un alt statut profesional, ca o să vă fie apreciată valoarea.

HOROSCOP 12 IANUARIE GEMENI

 

O reuşită în plan financiar, poate vi se plătesc nişte activităţi extraprofesionale şi o să faceţi o rezervă de bani. Vă pot intra bani şi să mai faceţi nişte cumpărături de pe online, ca să nu mai intraţi prin magazine, să vă puneţi la adăpost de viruşi.

HOROSCOP 12 IANUARIE RAC

 

O să vă bucuraţi de ajutorul neaşteptat al cuiva care vrea să obţineţi o promovare. E posibil să se reia o negociere ca să picaţi în cele din urmă la o-nțelegere că n-aţi fost prea încântaţi de condiţiile contractuale - ţineţi-vă pe poziţii.

HOROSCOP 12 IANUARIE LEU

 

Relaţia de cuplu promite încă de la bun-inceputul anului să se aşeze, să vă armonizaţi şi să vă şi căsătoriţi, dacă simţiţi asta. Se poate să vă consulte şi pe voi şefii când vor face unele schimbări la serviciu şi o să vă strecuraţi într-o poziţie mai bună să ocupaţi o funcţie.

HOROSCOP 12 IANUARIE FECIOARĂ

 

Poate vă oferă cineva mai mulţi bani şi să vă duceţi la alt loc de muncă - dacă se vor întruni şi alte condiţii, nu doar financiare, totuşi. O veste care să vă pună un pic de jar, dar soluţii se vor găsi orice-ar fi - asta pentru că aveţi resurse interioare care să vă scoată din orice situaţie.

HOROSCOP 12 IANUARIE BALANŢĂ

 

Poate-o s-apară un copil în familia voastră şi s-aducă multă bucurie şi responsabilităţi, că nu se poate altfel. O colaborare v-ar salva, dacă salariul nu vă ajunge şi o să vă puteţi apuca de un proiect particular, în care să vă puneţi în valoare nişte calităţi.

HOROSCOP 12 IANUARIE SCORPION

 

O să-ntindeți o mână de ajutor unor rude apropiate şi o să vi se mulţumească, o să fie o satisfacţie sufletească. Poate fără să va fi gândit dinainte o să vă hotărâţi dintr-o dată să vă căutaţi altă locuinţă sau vă-ntreabă cineva dacă nu sunteţi interesaţi de una.

HOROSCOP 12 IANUARIE SĂGETĂTOR

 

Poate vă ocupaţi de treburi gospodărești, luaţi diverse lucruri care să vă uşureze munca de-acasă şi şcoala copiilor. O să perfectaţi comunicarea, poate vă exprimaţi mai des în reţelele de socializare, vă transmiteţi acolo mesajul şi interacţionaţi cu nişte oameni care vă pot oferi suport.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO