Horoscop 14 decembrie 2019, cu Neti Sandu. Gemenii au șanse mari să înceapă o relație

Ultima actualizare: 14-12-2019 08:14

Horoscop 14 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti de tot felul azi. O să fim pe recepţie dacă are cineva nevoie de noi, dacă ne cheamă la întâlnire, la o conversaţie, o negociere chiar, aşa, la cafea şi o să luăm probabil şi decizii.

Vibraţia zilei este 5 şi o să facem față tuturor provocărilor.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită ar putea salva relaţia, dac-au fost ceva discuţii şi să vă reinventaţi. O să vă facă plăcere să vă aflaţi în compania unor oameni care ştiu să se distreze, în genul vostru, şi o să profitaţi la maximum de timpul liber, să daţi deoparte tot stresul.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE CAPRICORN

Cineva de care v-oţi fi despărţit va căuta şi o să vă descurcaţi cu răspunsul - că poate şi voi vreţi să fiţi din nou împreună. La voi rămâne speranţa c-o să fiţi fericiţi şi că vă puteţi întemeia o familie, pentru că aţi atins acel prag de maturitate emoţională.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Voi daţi dovadă de şi mai multă generozitate în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să faceţi pasul spre căsătorie cât de curând. V-aţi propus să daţi refresh unei relaţii sentimentale care se cam răcise şi o să vă asiguraţi c-aveţi şi voi cu cine să petreceţi sărbătorile, dar şi pentru că vă râcâie pe dinăuntru.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE PEŞTI

Pare să fie un eveniment important care va scoate din casă, poate va şi costă, dacă e o nuntă, ori altceva, o gală de binefacere. Dacă plecaţi în plimbare puteţi trece şi pe la prietenii care v-aşteaptă cu masă, poate va invita la un restaurant şi o să vă faceţi planuri de sărbători.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE BERBEC

Îi puteţi face o vizită cuiva care v-a aştepta de luna trecută şi poate fixaţi ceva şi pentru vacanţă de Anul Nou. Omul pe care-l aşteptaţi e de la drum şi o să vă daţi întâlnire undeva în oraş, c-aveţi nevoie şi de prieteni în jur, ca să creeze o atmosferă şi să vă ţină isonul, cumva.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE TAUR

V-ar prinde bine să daţi dovadă de diplomaţie în relaţia cu partenerul de cuplu - să nu iasă scântei. E cineva care va face curte şi se poate să nici nu observaţi pentru că voi sunteţi interesaţi de... altcineva - rămâne de văzut cu cine o să vă armonizaţi în cele din urmă.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE GEMENI

Dacă n-aţi găsit fiinţă ideală, să nu disperaţi c-o să apară în orice moment şi o să vă şi căsătoriţi. Întâlnire cu cineva care vrea să ştie în ce ape se scaldă relaţia voastră, pentru c-ar interveni, v-ar smulge de acolo ca să vă facă fericiţi - şi poate nu e cazul.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE RAC

Se poate s-aveţi o sărbătoare în familie şi să vă înconjuraţi de rude şi de prieteni, că o avanpremieră la noaptea de Crăciun. Apar noutăţi care vă pot schimba destinaţia de vacanţă şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vi se potrivesc, că gen de sensibilitate

HOROSCOP 14 DECEMBRIE LEU

O stare de spirit foarte bună la auzul unor veşti, o să vă faceţi planuri şi de viitor apropiat, de sărbători, pe cine să mai includeţi pe lista de invitaţi. Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast, poate fi şi o decernare de premii şi să vă număraţi şi voi printre laureaţi, c-or să vă fie recunoscute meritele.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE FECIOARĂ

O să vă mobilizaţi mai uşor decât de obicei să vă duceţi într-o vizită, să revedeţi şi nişte locuri încărcate de amintiri. Vă scoate cineva la plimbare, poate va invita la masă, probabil e şi ceva țde sărbătorit şi o să vă-ntrețineti până târziu, pentru c-o să fie o atmosferă deosebită.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE BALANŢĂ

Poate le preparaţi ceva special prietenilor pe care-i chemaţi pe la voi dacă n-aveţi chef să ieşiţi din casă. O să le-mpliniți dorinţele celor dragi, în special copiilor, o să vi se mulţumească pentru ce-aţi făcut pentru ei şi o să veniţi cu sugestii pentru zilele libere - să vedeţi unde vă duceţi.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE SCORPION

Se poate să vă duceţi în plimbare la cineva care se simte singur, traversează o perioadă mai dificilă, poate e bolnavă persoană. Se pare c-aveţi un curaj de care nu vă credeaţi în stare, să lansaţi o invitaţie la cafea, şi să vi se şi răspundă, să vedeţi dac-aveți şanse într-o relaţie, sau nu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO