Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla lucruri neobişnuite, care să ne salveze din situaţii încâlcite şi să facem progrese pe mai multe planuri.

Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de casă şi de ai noştri, mai mult ca altădată.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se poate să obţineţi după multă alergătură un act de la notar, de la judecătorie care să vă garanteze nişte drepturi. Se pare c-o să fiţi cooptaţi într-o activitate care să v-aducă în centrul atenţiei şi puteţi căpăta un plus de prestigiu, ca să atingeţi un alt nivel social.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 BALANŢA

 

Se-ntâmplă ceva neaşteptat şi multe lucruri se pot schimba în viaţa voastră şi daţi lovitura în afaceri sau o s-apară omul visurilor voastre. Vă pot intra bani, poate din activităţi colaterale sau cineva o să vă dea înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cândva şi o să vă descurcaţi frumos, din punct de vedere financiar în perioada asta.

Citește și
Horoscop 13 august 2019 cu Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 SCORPION

 

O să vă ia prin surprindere apariţia cuiva care să se potrivească idealului vostru şi să vă intereseze o relaţie, să experimentaţi. E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii care v-a consacrat ca să vă bucuraţi de un succes şi mai mare, să vă depăşiţi pe voi înşivă.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

E posibil să fiţi interesaţi de un nou domeniu de studiu, ori faceţi un masterat, va-nscrieți la doctorat. Or să vă curteze nişte oameni de afaceri să vă asociaţi în vederea unei colaborări care o să vă catapulteze la alt nivel - Asta dac-aveti curaj să vă aventuraţi.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

O să reglaţi situaţia din cuplu, seara, la o discuţie în doi, poate ieşiţi la un restaurant, să schimbaţi decorul. La voi începe să se vadă - concret - pentru ce-aţi muncit, pe lângă bani o fi şi vreun titlu, o diplomă de merit, un voucer pentru o vacanţă - cadou - din partea conducerii.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate faceţi cumva să va-ngrijiți de sănătate şi să luaţi un tratament dacă e cazul. Veşti bune, o să rezolvaţi probleme care ţin de şcoală, de grădiniţă copiilor, poate primiţi şi un credit bancar s-aveţi cu ce să plătiţi rate, facturi, şi tot ce e în plus.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 PEŞTI

 

E cineva care va dă târcoale, pentru că simte un potenţial de relaţie şi dacă şi voi rezonaţi cumva, poate formaţi un cuplu. Apare o problemă importantă de rezolvat, poate are legătură cu un examen pe care-l aveţi de susţinut că să căpătaţi o funcţie, un job mai bun.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 BERBEC

 

Poate-o să cheltuiţi nişte bani pe reparaţia maşinii, ori poate schimbaţi câte ceva prin casă şi costă. E o oarecare agitaţie la locul de muncă, iar dacă sunteţi liberi puteţi pleca la distracţie pentru o zi, două şi vedeţi de luni încolo ce vă mai aşteaptă la serviciu.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 TAUR

 

O pasiune vă poate scoate din tot confortul vorstru şi să vă bucuraţi de viaţă, să trăiţi clipe de vis - dacă n-aveţi pe nimeni. Se poate să plecaţi în week-end, cu familia, cu prietenii, poate sărbătoriţi ceva care o să v-apropie şi mai mult, c-aţi fost separaţi o vreme.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 GEMENI

 

La voi relaţia de cuplu devine stabilă şi o să ajungeţi la căsătorie dacă v-aţi convins pe deplin că sunteţi pe drumul care trebuie. O să vreţi să fiţi mai economi, dar n-o să prea reuşiţi c-aveţi cheltuieli mari, apar neprevăzute şi o să vreţi să le rezolvaţi pe toate din mers.

HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 RAC

 

O s-aveţi parte de nişte surprize plăcute din partea rudelor apropiate, poate şi a colegilor şi o să fie un succes de echipă. Se pare c-o să faceţi rost de sponsori care să vă susţină proiectele şi o să avansaţi chiar dacă treptat, şi nu într-un ritm alert, aşa cum aţi fi vrut.


HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE 2019 LEU

 

Se nuanţează frumos sfera sentimentală, poate aţi depăşit un moment de cumpănă şi sunteţi dispuşi s-o luaţi de la zero. Poate ar trebui să le faceţi un apropo şefilor ca să vă treacă pe o listă de promovare, să accedeţi la alt nivel salarial, să vă descurcaţi mai bine cu banii.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani

Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem multă treabă, or să ne mai vină în ajutor şi unii de-ai noştri din familie, dintre prieteni şi-o să punem la cale proiecte noi.

Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu

Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Or să ne reuşească iniţiativele, vom face progrese vizibile şi o să ne menţinem la cota superioară s-avem profit, să fim pe plus.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.