Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. Se poate s-avem de luat decizii, dar să ne confruntăm cu îndoieli și poate o să ne pripim. Să mai amânăm o zi, două, dacă vrem să fim încrezători, stăpâni pe noi.

Vibrația zilei este 4 și o să le asigurăm alor noștri ce au nevoie, să fie la adăpost.

Horoscop 13 iunie 2024 – Gemeni

E animație, aveți multă treabă, v-ați programat și diverse întâlniri ca să faceți și nițică socializare ca să vă recăpătați vibe-ul, să vă puneți la curent și cu noutățile.

E cineva care vă răsfață, vă faceți cadouri, vă invită și în weekend pe undeva ca să vă distrați, să dați deoparte stresul.

Horoscop 13 iunie 2024 – Rac

Ați mai putea face un pas în carieră să câștigați un titlu, o funcție și să vă crească și salariul. Poate nici nu trebuie să dați concurs.

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Prietenii par cam neparoliști că v-au promis că vă faceți program comun dar fiecare se eschivează.

Horoscop 13 iunie 2024 – Leu

Se poate să vă asociați cu niște oameni ca să puneți umărul la un proiect care v-ar aduce un plus de vizibilitate, bani, relații sus-puse, oameni de calitate.

Poate v-ați făcut, deja, rezervare la un hotel să vă duceți cu familia, cu prietenii și vă socotiți și banii, să v-ajungă.

Horoscop 13 iunie 2024 – Fecioară

Se fac presiuni să încheiați o lucrare și să vă lansați, poate pe o nouă orbită profesională ca să vă bucurați de succes, că munca a fost constantă și merități o recompensă.

Se poate să luați niște bani, și să faceți și aprovizionarea că poate aveți vreo reuniune familială la sfârșit de săptămână.

Horoscop 13 iunie 2024 – Balanță

O să faceți niște demersuri ca să vă luați banii pe care nu i-ați luat atunci când a trebuit și o să completați niște goluri, să luați ce v-a lipsit.

V-așteaptă cineva în țară, prin lume pe undeva și o să răsfoiți agenda să vedeți cum stați cu timpul și cu banii.

Horoscop 13 iunie 2024 – Scorpion

E bine să vă sincronizați, cu șefii ca să faceți față cerințelor, că par să fie alte exigențe care să vă solicite, chiar și în afara orelor de program.

Încep să se adune bani din surse colaterale și o să vă puteți mișca, dacă asta a fost motivul pentru care ați stat mai mult pe acasă.

Horoscop 13 iunie 2024 – Săgetător

Apar solicitări din mai multe direcții și o să facem slalom printre momentele festive, poate mai aveți și întrunire cu treabă, discuții, negocieri.

E cineva care nu v-a uitat și care se ține scai de capul vostru să faceți echipă că simte că puteți fi împreună.

Horoscop 13 iunie 2024 – Capricorn

O discuție între patru ochi cu partenerul de cuplu ar face lumină într-o chestiune care v-a ținut treji noaptea, că tot nu găseați soluții. Acum poate știți ce e de făcut.

Volum mare de muncă la serviciu și o să vă bucurați că o să conteze efortul depus, o să luați mai mulți bani.

Horoscop 13 iunie 2024 - Vărsător

Parcă vreți să faceți niște schimbări pe-acasă c-aveți o altă viziune ambientală și o să vă faceți o plăcere, să reamenajați interiorul.

Poate v-ați gândit să dați curs unei relații, să vă refaceți viața de cuplu că nu sunteți genul care să rămâneți singuri.

Horoscop 13 iunie 2024 – Pești

Se poate să urmați niște cursuri, să vă dați examenele de final, unii dintre voi și să vă interesați de un serviciu că o să puneți în practică ce-ați învățat.

Poate faceți o revizie tehnică mașinii, vă interesați de părțile ei slabe și poate reușiți s-o reparați - dacă nu, alta.

Horoscop 13 iunie 2024 – Berbec

O să faceți niște plăți serioase că poate vă cumpărați casă, mașină, ori investiți în afaceri că v-ați găsit asociați care v-au inspirat încredere.

Se poate să luați parte la o întrunire de grup și o să vă bucurați de un schimb de impresii, și de revederi emoționante.

Horoscop 13 iunie 2024 – Taur

Vi se fac oferte de colaborare, par să fie și ceva bani din urmă pe care-i recuperați, după lungi așteptări și o să treceți în revistă șansele de a găsi ceva convenabil, care să vi se potrivească.

O reușită, semnați un contract, primiți o sumă importantă de bani, luați un examen.

Articol recomandat de sport.ro
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Citește și...
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu

Horoscop 20 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a schimbărilor. Sunt lucruri mărunte pe care le putem modifica și să ne fie și nouă și celor din jurul nostru bine ca să ne îmbunătățim calitatea vieții.

Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac
Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac

Intrăm în Rac pe 20 iunie. Avem Soarele, Venus și Mercur în zodia Racului, în perioada asta le punem așa la semn de apă, de asemenea, avem Saturn în zodia Peștilor, semn de apă.

Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend
Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend

Horoscop 19 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu neprevăzute. O să dăm de surprize la tot pasul și n-o să lăsăm garda jos, o să fim pe fază!

Recomandări
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie.

Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot
Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că decizia României de a oferi ţării sale un sistem de apărare aeriană Patriot va consolida scutul de apărare aeriană al Ucrainei, precum şi securitatea în întreaga Europă.

Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus
Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus

Judecătoarea Lia Savonea, fosta şefă a CSM, a făcut parte din completul care a dispus joi rejudecarea dosarului în care Mario Iorgulescu avea o condamnare definitivă de 13 ani şi 8 luni închisoare, informează Agerpres.