Horoscop 10 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt promisiuni de bani de la serviciu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 10 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să avem o stare de spirit bună, poate și pentru că facem, în sfârșit, pace cu noi înșine și o să alegem lucruri care vi se potrivesc.

Vibrația zilei este 1 și o s-o luăm de la început cu tot ce nu ne-a reușit din prima.

Horoscop 10 iunie 2024 – GEMENI

Noutăți la tot pasul și o să vă bucurați c-o să vă puneți în valoare niște calități, c-o să puneți față niște achiziții și să primiți mai multă atenție din partea unor oameni.

O să duceți la alt nivel comunicarea cu cei din jur și o să faceți echipă și la treabă și la distracție, o să vedeți.

Horoscop 10 iunie 2024 – RAC

O să puteți legaliza niște acte, să vă orientați spre un nou domeniu profesional, c-or să fie niște oferte de nerefuzat și o s-aveți energia necesară să vă reinventați.

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Se poate să luați niște bani din colaborări și-o s-aveți cu ce să plecați într-un city break, dacă mai e până la concediu.

Horoscop 10 iunie 2024 – LEU

Întrevedere cu cineva care vrea să vă cunoașteți mai bine ca speră s-aveți o relație, dar aveți o rezervă peste care puteți trece însă, dacă dați timp relației, pentru acomodare.

Se fac presiuni să terminați mai repede niște lucrări ca să lansați la apă un nou proiect care să vă aducă în lumina reflectoarelor.

Horoscop 10 iunie 2024 – FECIOARĂ

Se poate să recuperați bani, bunuri după mai multe încercări și să vi se recunoască niște merite c-ați putut să faceți, în sfârșit dovada calităților.

Se poate să primiți un cadou sau o invitație la un spectacol, ori poate la o cafea, o cină romantică.

Horoscop 10 iunie 2024 – BALANȚĂ

E cineva dispus să v-ajute într-o chestiune de viață personală și o să vă eliberați de niște greutăți, o să vă puteți ocupa și de voi, v-ați neglijat în ultima vreme.

E cineva care vă face curte și poate vă invită într-o plimbare prin lume ca să fiți pe un teren neutru, să vă cunoașteți mai bine.

Horoscop 10 iunie 2024 – SCORPION

Poate faceți un efort să recuperați banii pe care-i mai aveți de luat, că datornicii v-au tot amânat și e cazul să vă puneți la adăpost din punct de vedere financiar.

Poate vă interesați de reparația mașinii și dacă nu se mai poate face nimic, poate vă luați alta nouă.

Horoscop 10 iunie 2024 – SĂGETĂTOR

E animație, sunt oameni care vă solicită să vă alăturați unui grup, să faceți treabă împreună, sau să vă duceți la distracție, într-o minivacanță.

O să faceți cunoștință cu cineva care se vede într-o relație cu voi și o să vă evaluați și voi sentimentele să vedeți ce simțiți.

Horoscop 10 iunie 2024 – CAPRICORN

E de lucru, poate mai mult ca de obicei, la serviciu, se poate să aveți și de învățat, unii dintre voi c-aveți examene, sau poate copiii voștri au.

Poate abia acum vi se plătesc acei bani pe care nu-i luaserăți la momentul potrivit și o să vă refaceți capitalul.

Horoscop 10 iunie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă lăsați cuceriți de farmecele unei persoane care vă urmărește de ceva vreme și abia acum vă scoate la cafea, la plimbare să afle care sunt punctele comune.

Poate negociați un contract și cântăriți bine de tot situația ca să vă alegeți cu niște avantaje, nu doar cu muncă.

Horoscop 10 iunie 2024 – PEȘTI

O să faceți un efort financiar ca să repuneți mașina în stare de funcționare și dacă nu se mai poate repara, poate vă luați alta nouă.

Sunt promisiuni de bani de la serviciu și o să vă puteți mișca, să mai plecați pe ici pe colo.

Horoscop 10 iunie 2024 – BERBEC

Poate aveți cheltuieli mari în perioada asta și o să vă puneți casa la punct, poate, mai sunt taxe de achitat, diverse alte lucruri și o să trebuiască să vă gestionați cu grijă banii.

Se poate să aveți un cuvânt greu de spus într-o ședință, ori poate e un speech motivațional că lansați la apă un proiect.

Horoscop 10 iunie 2024 – TAUR

Încep să vi se plătească orele suplimentare, să primiți poate și alte compensații pentru tot ce ați muncit în plus și poate o să fie chiar o creștere salarială, considerabilă.

O să dați curs unor colaborări, în măsura timpului disponibil și o să faceți rost de bani în plus.

Articol recomandat de sport.ro
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Citește și...
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu

Horoscop 20 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a schimbărilor. Sunt lucruri mărunte pe care le putem modifica și să ne fie și nouă și celor din jurul nostru bine ca să ne îmbunătățim calitatea vieții.

Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac
Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac

Intrăm în Rac pe 20 iunie. Avem Soarele, Venus și Mercur în zodia Racului, în perioada asta le punem așa la semn de apă, de asemenea, avem Saturn în zodia Peștilor, semn de apă.

Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend
Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend

Horoscop 19 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu neprevăzute. O să dăm de surprize la tot pasul și n-o să lăsăm garda jos, o să fim pe fază!

Recomandări
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie.

Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot
Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că decizia României de a oferi ţării sale un sistem de apărare aeriană Patriot va consolida scutul de apărare aeriană al Ucrainei, precum şi securitatea în întreaga Europă.

Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus
Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus

Judecătoarea Lia Savonea, fosta şefă a CSM, a făcut parte din completul care a dispus joi rejudecarea dosarului în care Mario Iorgulescu avea o condamnare definitivă de 13 ani şi 8 luni închisoare, informează Agerpres.