Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Vibrația zilei este 3 și o să spunem ce credem, ca să nu se înțeleagă altceva.

Horoscop 12 iunie 2024 – Gemeni

O agendă încărcată, sunt și treburi de serviciu, și personale de care trebuie să vă ocupați, sunt chestiuni contracronometru și o să vă încadrați în timp.

Vi se recunosc niște merite și o să căpătați mai multă încredere în voi, o să crească stima de sine.

Horoscop 12 iunie 2024 – Rac

Sunt aspecte legate de sănătate, care vă dau de furcă și o să vă prindă bine să faceți niște investigații medicale, să luați și tratamentul recomandat, la o adică.

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

O să dați curs noilor provocări și o să faceți lucruri inedite să vă reinventați, c-aveți multe de spus în meserie.

Horoscop 12 iunie 2024 – Leu

E posibil să intrați la cheltuială că vreți să le faceți o surpriză alor voștri și să luați bilete de vacanță ca să vă refaceți starea de spirit, să vă întoarceți refăcuți.

O reușită după lungi așteptări și o să vă luați diverse lucruri la care visați de multă vreme, c-o să dispuneți de niște bani.

Horoscop 12 iunie 2024 - Fecioară: E rost de plecare pe undeva, dar trebuie să vă organizați timpul, să terminați treburile urgente, să puteți sta liniștiți e-acolo pe unde veți ajunge. Poate-abia acum or să remarce șefii c-ați lucrat frumos ca v-ați detașat de ceilalți colegi și or să vă răsplătească ei, cumva.

Horoscop 12 iunie 2024 – Balanță

Vă pregătiți de o escapadă turistică, o să vă întoarceți buzunarele pe dos ca să v-ajungă pentru un sejur la malul mării, măcar în week-end dacă nu se poate pentru mai mult timp.

V-ați cam neglijat sănătatea și dacă nu vă faceți o programare la medic se poate s-aveți de tras și n-o să mai dați randament bun la slujbă.

Horoscop 12 iunie 2024 – Scorpion

Se poate să devină ceva mai exigenți șefii, poate se schimbă conducerea, cine știe, și e bine să nu vă prindă cu garda jos ca o să deveniți nesiguri pe voi.

Se adună bani din surse colaterale și o să aveți de plimbăriși de cadouri, poate vă reînnoiți și garderoba.

Horoscop 12 iunie 2024 – Săgetător

Vă caută multă lume, poate vi se fac oferte de colaborare și o să vă consultați agenda să vedeți cum stați cu programul și poate vi se propune și preocupări de timp liber.

E cineva care vrea să fiți împreună și o să vă gândiți și dacă e potrivită pentru voi, persoana, sau sunt doar speranțe în van.

Horoscop 12 iunie 2024 – Capricorn

E o perioadă cu multă treabă la serviciu, apar și bani și alte recompense, c-o să fie un cumul de factori care să aducă beneficii.

E posibil să vă mai luați câte ceva pentru interiorul locuinței și să cheltuiți din banii puși deoparte ca să nu vă mai afecteze bugetul.

Horoscop 12 iunie 2024 – Vărsător

Sunt acte pe care să le parafa ți ca să intrați în examen, să vă puteți cumpăra diverse lucruri ca să fiți în deplină legalitate.

Pare să fie nuanțată frumos sfera sentimentală, semn că apare și pentru voi cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 12 iunie 2024 – Pești

Poate trebuie să duceți mașina în service ca să vă simțiți în siguranță la volan și să-i puteți proteja și pe ai voștri, ca să vă luați toate măsurile de precauție.

Se poate să mai faceți niște reparații pe-acasă și să vă coste mai mult decât estimaserăți, dar o să merite orice bănuț.

Horoscop 12 iunie 2024 – Berbec

Se conturează un câștig și o să aveți cu ce să luați ce vă trebuie pentru evenimentele care vor avea loc, în curând, că s-a că vara o să fie presărată de aniversări, nunți, botezuri.

Apar noutăți pe mai multe planuri și o să dați zor să rezolvați toate urgențele și să fiți pe fază dacă apar oferte de muncă.

Horoscop 12 iunie 2024 – Taur

E posibil să fie mult de lucru la serviciu, dar se observă și bani, compensații și vreo numire în funcție cât de curând.

Sunt angajatori care vă curtează și o să aveți de unde să alegeți un job, sau măcar o colaborare, la o adică.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental

Horoscop 27 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Vești bune azi. O să putem repara lucrurile pe care nu le-am făcut perfect, mai îndreptăm și o relație de prietenie, de dragoste ca să mergem înainte cu ceva care să fie valoros.

Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 26 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine.

Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”
Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”

Horoscop 25 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi chiar frumoasă. Avem chef și de treabă și de distracție, și o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să fie toată lumea mulțumită, inclusiv noi.  

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.