Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu. Fecioarele au adunat ceva bani în cont

Dată publicare: 13-04-2021 07:20
Dată actualizare: 13-04-2021 09:27


Horoscop 13 aprilie, cu Neti Sandu. O zi a provocărilor. E bine să fim pe fază, să prindem din zbor oportunitățile cu care nu ne-ntâlnim la fiecare pas și o să avem de câștigat.

 

Vibrația zilei este 4 și să le asigurăm alor noștri tot ce au nevoie, neapărat.

 

Horoscop 13 aprilie BERBEC


E posibil să luați niște bani și să vă orientați spre cadourile de Paște , ca să alegeți în tihnă și nu la repezeală. Poate va trebui să luați o decizie legată de un job care vi s-a propus, dar ați tot avut niște rezerve și n-ați dat niciun răspuns. Acum se impune să-l dați.

Horoscop 13 aprilie TAUR


Poate o să primiți o sumă de bani care se rătăcise și s-au găsit binevoitori care să v-o returneze. Apar adevărate provocări și o să vă mobilizați să nu treacă șansele pe lângă voi și să regretați că n-ați fost pe recepție, cu un pas înaintea concurenței.

Horoscop 13 aprilie GEMENI


Vă puteți reinventa, chiar și cu o idee mai veche care abia acum devine valabilă și poate fi pusă în practică. O să puteți lucra cu niște parteneri străini, chiar și din fața calculatorului și se anunță succes, cu preţul unui efort de durată.

Horoscop 13 aprilie RAC


E cineva care se oferă să v-acorde sprijin și n-o să-l refuzați, c-o să vă prindă bine o mână de ajutor. Vă puteți aștepta la o răsplată, fie cu bani, fie cu o promovare, care să-nsemne și recunoașterea breslei, că munca voastră vorbește de la sine.

Horoscop 13 aprilie LEU


Poate aflați de un job mai bine plătit, sau despre o mașină pe care ați putea-o lua la un preț rezonabil. E un moment bun pentru legalizări și o să fiți cu toate actele în regulă ca să vă vedeți mai departe de școală, sau să vă angajați undeva dacă ați absolvit.

Horoscop 13 aprilie FECIOARĂ


O nouă activitate o să vă capteze interesul și poate faceți cumva să-i acordați timpul necesar. O să strângeţi bani din mai multe surse, c-a venit scadența și o să se adune ceva, acolo, în cont, că nu o să-i cheltuiți la întâmplare, fără cap.

Horoscop 13 aprilie BALANŢA


Relația de cuplu are nevoie de un refresh și dacă nu vă luați un mic respiro n-o s-aveți disponibilitate pentru celălalt. Poate o să treceți în revistă niște contracte, să vedeți ce rămâne și ce nu, ca să nu vă irosiți în treburi care vă storc de energie și atât.

Horoscop 13 aprilie SCORPION


Poate adunați tot familionul în jurul vostru să pregătiți o nuntă, un botez, după Paște și vedeți fiecare cu ce contribuie. Se poate să vă caute un angajator să vă dea de lucru, dar la fel de bine puteți să bateți voi la ușa lui să-i propuneți o afacere.

Horoscop 13 aprilie SĂGETĂTOR


Cineva cu care ați avut o relație, încă mai cere lămuriri și aspiră la o revenire, dacă s-o mai putea, vedeți. Poate-o să lărgiți aria de colaborare și o să le dați accept și unora care nu rimau profesional cu voi, dar trăim alte vremuri și ne-am schimbat cu toții.

Horoscop 13 aprilie CAPRICORN


O veste bună de la cineva care o să vină cu proxima ocazie când o să vă faceți un timp liber, comun, să rescrieți o relație. Încă n-ați terminat toată treaba cu locuința, zugrăvit, curățenie, eliminat lucrurile care vă ocupă degeaba spațiul și treceți la treabă.

Horoscop 13 aprilie VĂRSĂTOR


Se poate ca familia să vrea să vă mutați, să aveți mai multe camere, să fie mai mult spațiu și o să faceți consiliu de familie. O s-aveți succes pe mai multe planuri și va fi o upgradare că o să puneți toate resursele la bătaie ca să atrageți tot ce se poate din anul ăsta special, al vostru.

Horoscop 13 aprilie PEŞTI


O să recuperați niște bani și-o să faceți cumpărături, c-aveți o listă cu multe de luat. Se poate să vă găsiți ceva de lucru, posibil și o colaborare şi o să vă alegeți cu bani frumoși, o să folosiți intuiția că să faceți selecție printre oferte.


VIDEO PROTVPLUS.RO