Horoscop 9 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se trezește azi cu un musafir venit de la drum lung

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. E un tumult interior și vrem să facem cât mai multe bucurii, să ieșim în lume, să ne bucurăm de viață.

Vibrația zilei este 9 și o să proiectăm în viitor o dorință care ne-ar face fericiți.

Horoscop 9 iunie 2024 – GEMENI

Se pare c-aveți o agendă încărcată. Sunteți antrenați la diverse sindrofii și o să vă duceți, c-aveți chef de socializare, și o să vă prindă bine să revedeți oameni dragi.

E o cheltuială, poate pentru că vă repeziți la malul mării, sau la niște prieteni dintr-o zonă de agrement.

Horoscop 9 iunie 2024 – RAC

O să fiți invitați de onoare la o zi de naștere, la un botez, dacă nu cumva e o nuntă de la care nu puteți lipsi și o să fie animație, voie bună.

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme vă caută, și poate se recalibrează relația de cuplu.

Horoscop 9 iunie 2024 – LEU

Se pare c-o să ieșiți cu grupul la o reuniune mondenă, poate fi și o competiție și să fie cu adrenalină, chit că e vorba despre un meci, un concurs al copiilor.

O reușită la care vor fi martori pe lângă cei apropiați, un public care o să vă aprecieze calitățile.

Horoscop 9 iunie 2024 – FECIOARĂ

O să vă deplasați cu ușurință spre o destinație care să vă limpezească mintea, sufletul și o să vă luați porția de odihnă c-ați atins un prag de oboseală.

Vă puteți sui și în tren dacă vreți, neapărat, să ajungeți la malul mării, sau într-o stațiune montană și să vă întoarceți diseară, sau mâine dimineață.

Horoscop 9 iunie 2024 – BALANȚĂ

Se poate să vă facă o surpriză partenerul de cuplu și să vă ia într-o plimbare într-o stațiune turistică, să rupeți monotonia, să dați refresh stării de spirit.

O să-i faceți o favoare unui prieten, poate fi și o rudă și petreceți câteva ore împreună c-or avea nevoie pentru un reviriment emoțional.

Horoscop 9 iunie 2024 – SCORPION

Simțiți nevoia să le cereți o părere prietenilor ca să știți dacă ați face o alegere bună, că vreți să vă duceți la alt serviciu și să faceți o schimbare în viața voastră.

Se observă cheltuieli, că nu se cam poate fără, dar vă pot intra, totuși, niște bani din surse colaterale.

Horoscop 9 iunie 2024 – SĂGETĂTOR

E o ceremonie la care vă doriți să ajungeți și o să vă distrați, chiar dac-o să fiți obosiți că o fi pe undeva prin țară, și o să dureze pân-ajungeți.

O să puteți avea o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să lucrați la un proiect care să v-aducă o serie de câștiguri.

Horoscop 9 iunie 2024 – CAPRICORN

Cineva dintr-o fostă relație vine să primească răspunsul la întrebările pe care vi le-a pus mai demult, v-a dat timp de gândire și vrea să știe ce-ați hotărât.

Se poate să vă ceară ajutorul cineva din familie și să dați o fugă în localitatea în care se află ca să dați o mână de ajutor.

Horoscop 9 iunie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă treziți cu un musafir de la drum și să vă întrețineti frumos, fie la voi acasă, fie o să ieșiți în oraș ca să vă bucurați de o libertate de mișcare.

E posibil să apară cineva care să se apropie din ce în ce de voi ca s-aveți o relație, dacă simțiți compatibilitate afectivă.

Horoscop 9 iunie 2024 – PEȘTI

O să puteți da o fugă la mare, sau la munte dacă e cineva care vă cheamă c-aveți nevoie de o rupere de ritm că nu agreați monotonia.

Poate faceți o tratație fie la voi acasă, fie la un picnic, ori la o terasă c-ați fi avut un succes de curând.

Horoscop 9 iunie 2024 – BERBEC

Se poate să plecați într-o excursie, să vă luați de-acolo doza de bună dispoziție ca să puteți face față provocărilor care-or să apară la tot pasul de luni încolo.

Poate faceți o cheltuială care nu era în plan, pe agenda zilei, dar o să tăiați din alte costuri ca să nu vă destabilizați.

Horoscop 9 iunie 2024 – TAUR

Poate-i faceți și un party-surpriză cuiva apropiat și o să se cam subțieze bugetul dar nu pân-acolo încât să rămâneți fără bani.

Vă scoate la plimbare cineva care simte că ați putea conviețui în cei mai buni termeni.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental

Horoscop 27 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Vești bune azi. O să putem repara lucrurile pe care nu le-am făcut perfect, mai îndreptăm și o relație de prietenie, de dragoste ca să mergem înainte cu ceva care să fie valoros.

Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 26 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine.

Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”
Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”

Horoscop 25 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi chiar frumoasă. Avem chef și de treabă și de distracție, și o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să fie toată lumea mulțumită, inclusiv noi.  

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.