Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. Balanțele vor fi cerute în căsătorie

Dată publicare: 10-03-2021 07:20
Dată actualizare: 11-03-2021 07:43


Horoscop 10 martie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o aprobare, de sosirea cuiva, de orice care ne-ar schimba în bine starea de spirit.

 

Vibraţia zilei este 1 şi dăm drumul proiectelor noi.


HOROSCOP 10 MARTIE 2021 PEŞTI

 

Apar noutăţi care să vă dea idei de afaceri şi să profitaţi de conjunctură, să câştigaţi nişte bani. Se poate s-aveţi o revelaţie şi să puneţi capăt unor îndoieli cu privire la relaţia de cuplu, c-o să se afle un adevăr şi acesta o să vă salveze.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 BERBEC

 

Se poate să-ncepeți lucrul, deplasările şi trebuie să vă asiguraţi mijlocul de transport. Vi se fac oferte de lucru şi o s-aveţi de unde s-alegeţi, că sunt câteva care vi se potrivesc şi o să puteţi obţine un câştig consistent.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 TAUR

 

Se poate să vă reluaţi o activitate de grup şi să vă bucuraţi de succes, să faceţi impresie bună în societate. Vouă vi se recunosc nişte merite şi s-ar putea să se simtă şi la bani, c-aveţi probabil şi nişte bonusuri, pentru masă, transport, dacă vă duceţi la serviciu.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 GEMENI

 

O reuşită în plan intelectual, sunteţi acceptaţi la nişte studii superioare, treceţi cu bine de un examen sau de un interviu. Poate semnaţi un contract cu parteneri străini, sau o să mai faceţi câte-un drumuri prin ţară, dacă aveţi colaboratori prin alte oraşe, sate.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 RAC

 

Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce decizie luaţi în privinţa unei locuinţe pe care vreţi s-o recondiţionaţi. Se-adună banii în cont şi n-o să lăsaţi lucrurile la voia-ntâmplării, că aveţi gânduri serioase cu economiile voastre - vreţi să faceţi nişte achiziţii.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 LEU

 

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să devină mai stabilă şi până la sfârşitul anului să vă şi căsătoriţi. Pare că se-mbunătățește relaţia cu şefii şi o să le puteţi cere câte ceva, ca să aveţi randament şi mai bun la slujbă, poate aparatura performantă vă trebuie.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 FECIOARĂ

 

Poate vă gândiţi să v-aşezaţi la casa voastră, să va-ntemeiați o familie şi să aveţi copii, să fiţi şi voi fericiţi. O să primiţi un soi de recompensă pentru felul în care aţi lucrat, pot fi bani, dar şi alte aranjamente care să vă garanteze banii pe mai departe.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 BALANŢĂ

 

O atenţie specială din partea cuiva, poate o fi un cadou, însoţit de o cerere în casatorie- în cazul unora dintre voi. Poate ieşiţi pe piaţă cu un produs nou şi care o să fie bine primit, că e momentul vostru de afirmare şi lumea vine în întâmpinarea voastră.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 SCORPION

 

O să daţi dovadă de o şi mai mare sinceritate în relaţia cu partenerul de cuplu şi o să va-nțelegeți mult mai bine. Se poate să se-anunţe cineva, în vizită, poate găzduiţi pe cineva din familie o noapte, sau o săptămână, că are nevoie de voi acea persoană.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

 

Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de grup, fie la şcoală, fie la serviciu, şi grupurile pot fi şi online. O să primiţi confirmări de pe la diverse departamente c-aveţi undă verde să vă exprimaţi un punct de vedere, să puneţi în practică nişte idei, strategii.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să vindeţi o casă, ori poate o maşină şi să puneţi banii la ciorap, să-i investiţi, la un moment dat. Se poate să semnaţi un contract, să vă daţi votul de încredere pentru un proiect anume şi să fie o alegere foarte bună, să vă asiguraţi un venit constant.

HOROSCOP 10 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

 

E posibil să luaţi un salariu mai bun, poate pentru că vă duceţi la alt loc de muncă, deşi nu e obligatoriu. O să vi se dea ok-ul pentru o angajare, poate faceţi şi nişte achiziţii de valoare şi o să fie şi ai voştri fericiţi, pentru că aşteptaţi de multă vreme acest moment.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO