Horoscop 7 martie, cu Neti Sandu. Balanțele vor reuși să rezolve probleme importante

Dată publicare: 07-03-2021 07:20
Dată actualizare: 07-03-2021 09:21


Horoscop 7 martie, cu Neti Sandu. E de ajuns să ne gândim la ceva, c-or să şi apară acel lucru, sau acea fiinţă pe care le vrem în viaţa noastră. Universul e complicele nostru.

Vibraţia zilei este 7 şi o s-avem acea fărâmă de înţelepciune care să ne lumineze viaţa.

Horoscop 7 martie PEŞTI

 

Poate profitaţi de timpul liber şi ieşiţi la plimbare, vă aerisiţi, daţi o tură de parc şi o să vă revigoraţi după o săptămână încărcate cu de toate.

Horoscop 7 martie BERBEC

 

Se poate să puneţi la cale o activitate în folosul comunităţii, temporară şi care-o să v-aducă şi vouă satisfacţii, dar mai ales celorlalţi.


CITIȚI ȘI: „Comoară” de 2 miliarde de euro care zace în sertarele românilor.
 

Horoscop 7 martie TAUR

 

E posibil să ieşiţi la rampa cu ceva care să v-aducă un plus de valoare în ochii anturajului, ai unui public anume şi să căpătaţi vizibilitate.

Horoscop 7 martie GEMENI

 

O vizită neaşteptată, poate vine cineva de la drum şi o să fie o gură de oxigen c-aţi fost prea chinuiţi de dorul de această persoană.

Horoscop 7 martie RAC

 

Poate vă faceţi curaj să vorbiţi deschis cu fiinţa iubită şi să-i spuneţi ce vă deranjează, dar cu frumosul, ca să nu amplificaţi un conflict, ci să-l stingeţi.

Horoscop 7 martie LEU

 

Va bate gândul să urmaţi un alt traseu profesional şi să vă puneţi toate resursele în funcţiune ca să vă folosiţi de întreg potenţialul din dotare.

Horoscop 7 martie FECIOARĂ

 

Poate preparaţi ceva bun pentru toţi ai casei şi n-ar fi exclus să vă treziţi şi cu un musafir care să treacă în mare viteză pe la voi.

Horoscop 7 martie BALANŢĂ

 

O neînţelegere mai veche, de ordin sentimental, se poate rezolva-ntr-o clipă dacă ieşiţi la o cafea şi vă spuneţi oful, ca să stingeţi conflictul, să puteţi fi fericiţi.

Horoscop 7 martie SCORPION

 

Se poate să revină cineva cu gânduri bune de viaţă de durată, împreună, şi să apreciaţi, de data asta, fiecare lucru pe care-l spune şi-l face.

Horoscop 7 martie SĂGETĂTOR

 

O să vi se facă o surpriză, va scoate cineva în oraş, vi se pregăteşte şi un cadou, poate e o persoană care are gânduri serioase cu voi.

Horoscop 7 martie CAPRICORN

 

Parcă n-o să mai fiţi aşa strânşi la pungă şi o să le luaţi alor voştri ce v-au cerut, că e nevoie şi de relaxare, să funcţionăm că lumea.

Horoscop 7 martie VĂRSĂTOR

 

Sunteţi extrem de generoși cu toţi cei din jur, poate pentru că, sufleteşte, vă merge bine, iar ideile din sfera profesională vor fi puse-n practică.