Horoscop 10 decembrie 2017. Peștii pot începe o relație care să le alunge singurătatea

10-12-2017 08:34


Se pare c-o să facem slalom printre strarile de spirit, care vor fi alternative, dar ne vom găsi echilibrul şi o să avem grijă de noi şi de ai noştri, să ne facă plăcere să fim împreună.

Vibraţia zilei este 1 şi o să ne facem curaj să păşim cu dreptul într-o nouă relaţie.

(SĂGETĂTOR)
Vă pregătiţi de un rendez-vous, aveţi emoţii poate pentru că îi daţi un răspuns partenereului de cuplu şi vreţi să vă asiguraţi că aţi ales cu inima. O să fiţi mai activi decât de obicei în societate, o să ieşiţi pe la evenimente, poate-aveti de ţinut şi câte-un speech şi o să vă bucuraţi de un plus de notorietate.

(CAPRICORN)
Poate vă repeziţi la cineva care locuieşte departe, dar e ceva de rezolvat şi o să daţi zor să vă-ntoarceţi până la noapte. Se pare c-o să faceţi tot posibilul să va-ntalnti cu nişte oameni care au câte ceva să va-ntrebe, să vă ceară, să le daţi de capăt unor chestiuni care v-au dat de furcă sufleteşte.

(VĂRSĂTOR)
Se pare c-o să le-ntindeti o mână de ajutor prietenilor care au un eveniment în familie şi contribuţia voastră va fi de nepreţuit. O invitaţie la o festivitate, poate fi şi un concert, un spectacol, o serbare a copiilor, o întrecere sportivă şi o să fie antrenant, o să vă placă.

(PEŞTI)
E posibil să-ntâlniţi pe cineva dacă ieşiţi la plimbare cu grupul şi să-ncepeti o relaţie care să vă umple un gol sufletesc. Se pare c-o să ieşiţi la o întâlnire care va aduce un plus de lumină în viaţa voastră sentimentală şi o să întâmpinaţi altfel sărbătorile, s-aveti linişte interioară.

(BERBEC)
Se poate să vă facă o vizită cineva care vine de departe şi dac-aveti chef de plimbare vă daţi întâlnire în oraş. O petrecere aniversară, sau sărbătoriţi altceva care să-i adune şi pe ai voştri şi pe prieteni la aceeaşi masă şi poate faceţi o rezervare în oraş, la un restaurant.

(TAUR)
O să vină la întâlnire şi acel cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să simţiţi dacă vă armonizaţi sau sunteţi în disonanţa. Vă-ntoarceţi buzunarele pe dos să vedeţi dac-aveti de ieşit în oraş, sau, cu ce-aveţi prin frigider preparaţi ceva care ştiţi că le-ar place musafirilor şi-i chemaţi pe prieteni pe la voi.

(GEMENI)
Poate vă duceţi la o petrecere de logodnă sau la un botez, e ceva emoţionant şi care o să vă inspire, să faceţi şi voi ceva ca să vă fie şi mai bine în relaţie. Poate vă faceţi timp să ieşiţi cu nişte parteneri de afaceri să vedeţi dacă puteţi pune pe picioare o afacere începând din ianuarie sau e slăbuţă ofertă şi n-are sens să vă apucaţi.

(RAC)
E posibil să vă cheme cineva în vizită, mai departe de casă, şi să vă facă plăcere pentru că nu i-aţi mai văzut de mult pe acei oamnei. S-ar putea s-aveţi un motiv să-i chemaţi pe prieteni, rude pe la voi să vă întreţineţi până târziu şi să vă bucuraţi de noutăţile din viaţa voastră, a lor.

(LEU)
La o petrecere undeva o să-ntâlniţi pe cineva care o să vă fascineze şi o să vreţi să aflaţi cât mai multe lucruri depsre acea persoană, să vedeţi dacă puteţi fi împreună. O să vă împărţiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă şi pentru voi şi pentru copiii care v-au rugat să-i duceţi în parcul de distracţii, să împăcaţi pe toată lumea.

(FECIOARĂ)
Poate daţi o raită pe la un târg de mobilă, decoraţiuni interioare, să pescuiţi câte ceva de care-aveti nevoie acasă. Va sună cineva, poate, vine să vă facă o surpriză, să ieşiţi la un restaurant, la un spectacol, să fie o revedere emoţionantă, poate ca să reaprindeţi scânteia de altădată.

(BALANŢA)
Întâlnire cu cineva de care depinde liniştea voastră sufletească şi se poate scrie o nouă filă a poveştii voastre de dragoste. Poate plecaţi într-o excursie sau sunteţi plecaţi de vineri şi o să revedeţi prieteni mai noi, mai vechi, şi să organizaţi ceva pentru sărbători, faceţi o rezervare.

(SCORPION)
Se dezmorţeşte atmosferă în relaţia de cuplu poate şi pentru că ieşiţi la plimbare în doi, atunci când aveţi timp liber. Se poate s-aveţi parte de o surpriză plăcută şi să vă scoată cineva drag la plimbare, la distracţie, să uitaţi de stresuri, facturi, rate, datorii şi multe altele.

VIDEO PROTVPLUS.RO