Horoscop 9 decembrie 2017. Cei născuți în această zodie pot fi ceruți în căsătorie azi

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 09 Decembrie 2017 08:24
Categorie: Horoscop

Horoscop 9 decembrie 2017, prezentat de Neti Sandu. O să îmbinăm utilul cu plăcutul, ne ocupam de casă, de gospodărie și ne oferim și un respiro, ca să simțim că e week-end.

 

Vibratia zilei este 9 și o să ne bucurăm de prezența unor oameni care ne înseninează viata.

SAGETĂTOR
O veste bună de la cineva, pentru care inima voastră vibrează și o să puteți construi pas cu pas o relație care să fie pe lungimea voastră de undă. Se poate să vă invite cineva la un eveniment festiv, sunt ceva mondenități prin oraș și o să le treceți, probabil, în revista, c-aveți nevoie să socializați mai mult decât de obicei.

CAPRICORN
E cineva interesat de voi, să formați un cuplu, dar să va cunoașteți mai bine înainte de toate și o să ieșiți la un tete a tete. O stare de bună dispoziție, fie că vă vedeți cu bunii voștri prieteni la un party, fie că ieșiți în doi pe undeva, la un spectacol, la o cafenea, să va faceți planuri de sărbatori.

VĂRSĂTOR
O să vĂ duceți la un eveniment festiv, să revedeți oameni cu care-aveți atâtea în comun, să aflați noutăți, să mai schimbați o idee. Se poate să plecați la prietenii de prin țară și să va-ntoarceți mâine sau poimâine, în funcție de ce treburi aveți pe-acasă și de câtă nevoie au cei din familie de voi.

PEȘTI
I-ați putea chema pe niște prieteni pe la voi, dacă nu v-ați făcut program de ieșit pe-afară, la plimbare și or să treacă frumos orele împreună. E posibil să vă cheme niște rude pe la ele, în alt oraș, poate-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și o să vă prindă bine s-o mai luați din loc, să va dezmorțiți sufletește și trupeste.

BERBEC
Ați putea pleca într-o excursie de-o zi și să vă-ntoarceți refăcuți, plini de energie și entuziasm pentru c-aveți o perspectivă incitantă. Poate-o să cheltuiți mai puțini bani c-aveți niște gratuități, reduceri, la cumpărături, la restaurant, la spectacol - vreo invitație sau e rândul prietenilor să achite nota la restaurant.

TAUR
O să primiți aprecieri din partea cuiva care se bucură de o reușită de-ale voastre și sărbătoriți momentul. O să va faceți curaj să va vedeți cu cineva de care va separaserăți și să tatonati terenul, să vedeți dacă mai sunt sanse să fiți din nou împreună, să vă reconstruiți pe alt soclu relația.

GEMENI
Poate faceți o rezervare să va duceți la un restaurant cu ființa iubită, la un concert, la un eveniment special. Or să vi se împlinească niște așteptări și cineva la care ați tot visat vine sau revine în viață voastră și o să-ncepeti o viață nouă, c-aveți nevoie să vă reinventați.

RAC
Se-apropie o logodnă, căsătoria, aduceți pe lume un copilaș, se-ntâmpla ceva minunat în viață voastră și o să fie o atmosferă festivă. O masă festivă, chiar și numai între ai voștri și o să vă-acărcați bateriile, că v-ați consumat rezervele în ultima vreme cu tot felul de lucruri solicitante.

LEU
Se poate să va duceți la un chef și să faceți cunoștință cu cineva la care o să va tot gândiți, c-ați vrea să aflați mai multe despre o persoană. Întâlnire importantă de protocol și o să v-alegeți, poate, cu o promisiune de job sau de colaborări cu oameni valoroși, care să va introducă într-o altă lume, pe alt nivel.

FECIOARĂ
Poate-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și o s-aveți și prieteni și familie prin preajma, chiar dacă va fi nevoie s-o porniți la drum, că e în alt oras. Un semn de dor, de dragoste de la cineva aflat departe și n-ar fi exclus să va treziți chiar cu acea persoană care, nici ea nu poate stă departe de voi.

BALANȚA
O să ieșiți mai des pe la evenimente și o să refaceți cercul de prieteni, mai cunoașteți și alți oameni pe care-o să-i cultivați. Întrevedere importantă, poate aveți niște lucruri de pus la punct cu un partener de afaceri și o să discutați pe-ndelete că nu mai sunteți presați de treburile din timpul saptamanii.

SCORPION
Vă puteți reface viața sentimentală și să vindecați rănile mai vechi, să vă redescoperiți în relația cu noul partener de cuplu. Poate dați o petrecere în onoarea cuiva care a câștigat un titlu, s-a angajat undeva, a trecut cu brio de un examen și o să fie sărbătoare în familie, cu mare bucurie.

Horoscop 8 decembrie 2017. Zodia care își va reface viața sentimentală
Horoscop 8 decembrie 2017. Zodia care își va reface viața sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
horoscop
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos