Horoscop 8 decembrie 2017. Zodia care își va reface viața sentimentală

08-12-2017 07:13


O s-avem o energie suplimentară ca să facem ca lucrurile să meargă în direcția în care decidem noi, fără să mai pierdem timpul, banii și resursele cu care putem face altceva.

Vibrația zilei este 8 și tot ce trebuie să facem e să fim chibzuiți cu banii.

SĂGETĂTOR:
O s-aveți prilejul să reînnoiți lista de prieteni dacă plecați pe undeva într-o excursie, să stați câteva zile, până luni, dacă se poate. Vă bucurați de o serie de mici reușite, și poate ieșiți pe undeva cu prietenii, cu familia să vă cinstiți, să nu treacă neobservat momentul.

CAPRICORN: Poate n-ar strica s-aveți grijă de voi, să vă duceți la medic și să vă și tratați dacă vedeți că se-ntâmplă ceva cu sănătatea. O să vă alăturați unui grup să lucrați ceva, chiar și de plăcere, în particular și o să dați drumul proiectelor noi, sau poate e unul singur pe care-l lansați la apă în ianuarie.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să vă scoată-n lume diseară și o să vă facă plăcere să revedeți niște oameni care v-au dus dorul și probabil și voi lor. Se pare c-o să-ncheiați o lucrare și în funcție de rezultate o să continuați, sau nu, din ianuarie și dacă nu, ar mai fi o varianta care să v-aducă bani.

PEȘTI: Poate v-ați propus să vă duceți pe undeva de sărbători și o să dați sfoară-n țară să găsiți prieteni care să fie pe lungimea voastră de undă. E posibil să încasați niște bani de la serviciu, sau poate mai aveți o altă sursă de venit și or să se-adune niște bani, s-aveți pentru rațe, facturi și pregătirile de sărbători.

BERBEC: O să umblați după niște semnături să aveți toate actele semnate luni, să fie perfectată o situație. O să faceți inventarul să știți pe ce bani puteți conta și dacă aveți suficienți o să vă repeziți pe undeva prin împrejurimi să revedeți niște buni prieteni, rude.

TAUR: Apare cineva în viață voastră sentimentală și o să faceți casă bună împreună. Se pare c-o să luați din mai multe surse bani și o să vă cumpărați diverse lucruri pentru casă și familie, că nu va place să le lipsească ceva alor voștri - o să vă ocupați de tot ce trebuie.

GEMENI: E cineva care vrea să va-ntâlniți, c-au rămas niște lucruri neclare și vor să-ncheie socotelile cum se cuvine până de Crăciun. E multă lume care vrea să vă vadă, și o să vă faceți timp zilele-astea și pentru treburi casnice și să vă întâlniți cu cei care v-așteaptă să luați parte la diverse evenimente.

RAC
: O să le dați o mâna de ajutor unor rude care se află într-o încurcătură, n-au bani, ori poate nu se pot deplasa, n-are cine să le facă aprovizionarea. Poate v-apucați de o curățenie generală și dacă n-o să fiți extenuați mai ieșiți la o plimbare diseară, să luați o gură de aer proaspăt.

LEU: O să petreceți o după amiază plăcută în compania unor persoane pline de viață și o să vă încărcați energetic pentru o bună bucată de timp. Se poate să luați niște bani și să aveți cu ce să acoperiți cheltuielile curente, să le faceți o surpriză celor dragi și să-i faceți fericiti.

FECIOARĂ
: Cineva de care vă e dor vă caută, v-așteaptă poate cu răspunsul pe care i l-ați promis și o să va fie ușor să faceți o alegere, să luați o decizie. O să vă puteți ocupă și de voi după ce vă terminați treaba la serviciu, prietenii v-așteaptă și o să vă îndeletniciți cu lucrurile care vă fac placere.

BALANȚĂ: O să vă puteți reface relația sentimentală și să construiți o relație solidă, să evitați greșelile care v-au dus la o separare. Se pare c-o să faceți un efort să țineți banii pe loc, să nu-i dați pe tot ce vă face cu cu ohiul c-o s-aveți nevoie de sărbători și după, mai ales dacă plecați pe undeva.

SCORPION:
Poate vă gândiți să mai cereți niște bani în plus din ianuarie pentru ceva la care lucrați și-ați vrea să mergeți mai departe. O să va reușească un proiect de suflet, poate fi și o plecare în vacanță, ceva la care visați demult și o să fiți înconjurați de oameni care va iubesc și o să vă bucurați de multă afecțiune

VIDEO PROTVPLUS.RO