Horoscop 7 decembrie 2017. Zodia care va avansa în carieră

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 07 Decembrie 2017 07:39
Categorie: Horoscop

Avem energie şi vrem să facem cât mai multe lucruri, să reparăm ce-am mai stricat şi să ne croim alt drum, care să ne-aducă succes, armonie, stabilitate, să ne bucurăm de viaţă.

Vibraţia zilei este 7 şi o să intuim ce e cel mai bine pentru noi.

SĂGETĂTOR: O să fiţi implicaţi într-o acţiune în care vi se cere un plus de creativitate, de care voi chiar nu duceţi lipsă - poate are legătură cu şcoala copiilor. Se reia o negociere ca să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială şi s-ar putea să vă şi hotărâţi în câteva zile, până luni.

CAPRICORN: Va scoate la cafea cineva care vrea să petreceţi sărbătorile împreună şi să fixaţi, cel puţin în mare, programul. Poate vi se cere părerea sau puneţi umărul la treabă să duceţi la bun sfârşit un proiect amplu, să nu vă prindă sfârşitul de an cu situaţia neîncheiata şi fără bani.

VĂRSĂTOR: Se pare că va caută cineva care nu vrea să vă piardă şi o să lămuriţi acele aspecte care creau nemulţumire în viaţa voastră. Se conturează o reuşită la serviciu, aşa, pe ultima sută de metri şi o să treceţi la alt nivel, poate vă pregătiţi de statutul de şefi, care vi se potriveşte atât de bine.

Horoscop 5 decembrie 2017. Zodia care se va bucura de un venit în plus

PEŞTI: Se poate să primiţi o invitaţie la spectacol, la un eveniment special şi o să vă placă faptul că vi se face o astfel de onoare. Or să vă fie răsplătite nişte eforturi şi veţi lua, pe lângă bani, mici recompense, bonuri valorice, carduri de fidelitate, vreo legitimaţie care să vă permită acesul liber ici, colo.

BERBEC: O veste bună, vi se validează o diplomă, puteţi lua o gradaţie în plus, la salariu şi o să vă descurcaţi, altfel, cu banii. Se vine cu o ofertă de lucru pentru luna ianuarie şi o să vă consultaţi cu perechea de suflet să vedeţi dacă nu cumva e mai multă nevoie de voi acasă, cel puţin în perioada aia.

TAUR: O să mai cheltuiţi ceva bani cu casa, poate luaţi ceva care e la reduceri şi o să faceţi o economie, altminteri aţi fi cumpărat altădată când aveaţi suficienţi bani. O să luaţi mai mulţi bani până la sfârşitul anului şi o să le luaţi alor voştri ce ştiţi că le place, să fie un Crăciun bogat, să ştiţi pentru ce munciţi.

GEMENI: Şefii s-ar putea să pună la cale o recompensă bănească de care să fiţi încântaţi şi să aveţi cu ce să luaţi cadouri pentru tot familionul. S-ar putea să luaţi o decizie referitoare la viaţa de familie, să faceţi nişte schimbări în locuinţă, să vă bucuraţi de sosirea sărbătorilor.

RAC: Va scoate cineva la masă diseară şi o să vă mai deconectaţi, după o săptămână încărcată şi cu consum nervos. Se poate să luaţi bani din surse colaterale, şi să se contureze un proiect la începutul anului, să aveţi continuitate financiară, stabilitate.

LEU: Vă faceţi planuri pentru o vacanţă în doi şi poate din banii strânşi o să achitaţi un sejur de câteva zile de sărbători. O invitaţie pentru mâine, să plecaţi pe undeva şi să petreceţi câteva zile în compania unor prieteni, să vă bucuraţi de timpul liber comun, de peisaj, să fiţi fără grijă.

FECIOARĂ: O să deveniţi mai înţelegători, toleranţi faţă de partenerul de cuplu care a dat semne de oboseală în ultima vreme şi-aţi preluat din obligaţii. Poate va trebui să le spuneţi şefilor ce-aţi hotărât - dacă o să prelungiţi un contract, sau aveţi altă idee, să vă alăturaţi unui grup cu care să lucraţi în particular.

BALANŢĂ: Poate aflaţi despre o primă, sau despre alte suplimente salariale pe care-o să le luaţi de sărbători nu numai de la serviciu, ci şi din colaborări. Se poate să primiţi un ajutor substanţial fie de la serviciu, fie din partea vreunei fundaţii şi să vă puteţi bucura şi voi de sărbători, să aveţi tot ce trebuie.

SCORPION: Poate organizaţi o excursie în week-end, plecaţi cu prietenii pe undeva sau îi trimiteţi doar pe copii, să schimbe aerul, peisajul. O să puteţi rezolva unele chestiuni care ţin de viaţă de familie, de sănătatea alor voştri poate faceţi şi nişte achiziţii scumpe să fie masa bogată, să vă bucuraţi cu toţii.

Horoscop 6 decembrie 2017: Zodia care și-ar putea întemeia în curând o familie

Horoscop 6 decembrie 2017: Zodia care și-ar putea întemeia în curând o familie

Horoscop

Horoscop 23 februarie 2018. Zodia care va pune totul la bătaie pentru o promovare

Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii

Horoscop 21 februarie 2018. Planuri noi în carieră și venituri în plus pentru această zodie

Horoscop 20 februarie 2018. Schimbări la locul de muncă pentru nativii acestei zodii

Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă

Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

Horoscop

Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală

Horoscop 15 februarie 2018: Zodia care ar putea primi o proprietate

Horoscop 14 februarie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 13 februarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 12 februarie 2018. Zodia care ar trebui să ceară o mărire de salariu