Horoscop 10 aprilie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 10 Aprilie 2018 07:30
Categorie: Horoscop

O să reintrăm în ritmul vieţii cotidiene şi vom fi şi mai focusati pe lucrurile care ne interesează în mod special.

Vibraţia zilei este 1 şi s-o luăm de la zero cu ce ne dorim

Acum să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

BERBEC: Poate va trebui să reactualizaţi un card bancar, buletin, paşaport, permis de orice fel, ca să nu vi se limiteze accesul pe nicăieri. Sunt multe lucruri pe care va trebui să le treceţi în revistă, să vă achitaţi de nişte obligaţii de care uitaserăţi şi o să fiţi cu toate, la zi, pregătiţi să luaţi startul într-o nouă aventură profesională sau personală.

TAUR: O să apară cineva care să vă dea de-nţeles c-aţi putea forma un cuplu şi dacă găsiţi compatibilitate o să răspundeţi avansurilor. O să vă bucuraţi de mai multă susţinere din partea unor oameni care sunt cuceriţi de felul vostru de a fi şi o să aveţi o stare de spirit foarte sus.

GEMENI: O să refaceţi grupul de prieteni cu care plecaţi, în general, pe undeva sau vă duceţi la o sală de sport, ori aveţi altfel de preocupări comune. Poate vă interesaţi mai îndeaproape de alt serviciu, de avantajele pe care le-aţi putea avea şi o să negociaţi până vă puneţi de acord în toate privinţele, nu semnaţi din prima.

RAC: Poate reuşiţi să cădeţi la pace cu cineva cu care vă judecaţi şi o să-ngropati securea războiului, o să fie linişte şi pace la voi. O să vă programaţi o audienţă, să cereţi nişte înlesniri, şefilor, sau o fi vorba despre un împrumut pe care-l cereţi în scris unei bănci, să vă luaţi casă, maşina, poate vă căsătoriţi.

LEU: E cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi să construiţi pas cu pas o relaţie, ca să vă meargă bine de-acum încolo. Poate va trebui să faceţi nişte reparaţii pe-acasă, ori altceva care ar aduce un plus de eleganta interiorului locuinţei, dacă nu cumva construiţi un garaj, un atelier de lucru.

FECIOARĂ: Poate plecaţi pe undeva la rude, la prieteni, dacă n-aţi reuşit de Paşte, şi o să vă prindă bine să strângeţi rândurile. O să faceţi rost, încet, încet de toate sumele de bani pe care le-aţi tot cerut, dar vă erau refuzate, sistematic şi o să strângeţi un capital, se va rezolva acest aspect.

BALANŢĂ: Poate v-aţi mai gândit zilele astea şi o să ştiţi dacă vreţi s-o porniţi într-o aventură sentimentală sau staţi în banca voastră, deocamdată. O să primiţi răspunsurile pe care le-aşteptaţi de la sfârşitul lunii trecute şi o să vedeţi ce faceţi cu serviciul, şcoală, ce decizii o să luaţi.

SCORPION: Le puteţi trimite câte ceva unor rude sau prieteni care n-au dus-o prea bine financiar şi n-au pregătit mare lucru zilele-astea. O să vă faceţi timp şi pentru voi, să vă duceţi la doctor, la analize medicale, sau dacă le-aţi făcut, deja, poate-i convingeţi pe ai voştri să facă un control medical.

SĂGETĂTOR: Poate vă-ncântă cineva cu o colaborare şi-or să vă prindă bine banii pe care i-aţi pune deoparte pentru vacanţă de vară. Poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu persoana de la care aveţi mari aşteptaţi, din punct de vedere afectiv şi o să vedeţi încotro duce relaţia voastră.

CAPRICORN: Se poate să reluaţi căutările, să vă cumpăraţi casă, ori maşina, sunt nişte lucruri pe care le urmăriţi dinainte de sărbători. Se poate să daţi drumul unui proiect care o să se desfăşoare pe o perioadă mai lungă de timp şi o să aveţi asigurat câştigul, tot aşa, a la longue.

VĂRSĂTOR: Un rest de bani pe care vi-l promiseseră şefii o să vă parvină azi, mâine, dacă nu e chiar salariul. O să primiţi un cadou, e cineva căruia i-a fost dor de voi şi o să vină cu un gest cu care o să vă cucerească, şi-o să-i răspundeţi cu aceeaşi monedă.

PEŞTI: Poate veţi semna un act adiţional să perfectaţi o înţelegere cu nişte angajatori, şi o să aveţi parte de câştiguri, o să fie echitabil. Poate se iveşte ocazia să-i cereţi o mărire de salariu şefului, sau o primă, câteva zile libere pentru orele suplimentare, ca să nu fi muncit gratis, e dreptul vostru.

Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi
Horoscop 7 aprilie 2018. Întâlniri interesante și revederi cu ființe dragi
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 2018
Horoscop 15 decembrie. Nativul căruia i se recomandă să fie mai cumpătat cu banii
Horoscop 14 decembrie 2018. Cine intră astăzi într-o relație amoroasă
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
horoscop
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani