Horoscop 1 martie 2018. Zodia care ar putea primi un bonus salarial

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 martie 2018. E o atmosferă festivă, primim şi oferim mici atenţii, o să ne bucurăm cu toţii de lucrurile care ne scot din starea de monotonie şi de împietrire sufletească.

Horoscop 1 martie 2018. Vibraţia zilei este 1 şi o să facem şi noi primul pas spre o împăcare.

PEŞTI: Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva, să vă compuneţi un nou look, să vă luaţi energia din ceva nou, nouţ. Se observă progrese la slujbă, la şcoală, o să semnaţi nişte acte care vă acordă nişte drepturi şi libertăţi şi se poate să vă crească salariul, să luaţi vreo primă.

BERBEC: Aveţi tot felul de idei ingenioase pe care le veţi putea pune în aplicare şi să obţineţi tot felul de beneficii. Poate daţi de un consilier financiar care să vă spună ce să faceţi cu banii din cont, poate-ati vândut ceva şi e o sumă mare, ori poate cereţi un împrumut cu cea mai mică dobânda.

TAUR: Relaţia cu partenerul de cuplu o să fie mai aşezată, stabilă, după care va trebui să vă găsiţi noi puncte de sprijin, de echilibru. O să vă consultaţi cu partenerul de cuplu, cu familia, în privinţa banilor pe care v-aţi propus să-i cheltuiţi pentru casa şi o să puneţi pe hârtie articole, materiale şi costuri.

Citește și
Horoscop
Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

GEMENI: E posibil să apară cineva care să vă ia pe sus, pentru că s-a-ndragostit de voi şi restul depinde, normal, de ce simţiţi şi voi. Sunteţi pe punctul de a mai face un pas în carieră, să vă faceţi cunoscute meritele, poate prindeţi un contract bănos şi o să faceţi rost de bani pentru cheltuielile suplimentare.

RAC: Se poate să-ncepeți o negociere în speranţa c-o s-ajungeţi la un consens în cele din urmă, să vă angajaţi într-un proiect de anvergură. Or să vă intre bani în plus, pe lângă salariu, şi o să-i depuneţi într-un cont secret, să aveţi pentru Paste sau pentru vacanţă de vară, şi poate luaţi de pe-acum bilete de la vreo agenţie turistică pentru c-or fi mai ieftine.

LEU: E posibil să primiţi o invitaţie în oraş, poate va fi şi un cadou pe care-aşteaptă cineva de mult să vi-l ofere. Noutăţi, se poate să vină cineva în vizită şi puneţi la cale o escapadă turistică pentru weekend, să vă duceţi la cineva care-şi serbează ziua de naştere, cununia, logodna.

FECIOARĂ: Poate vă decideţi să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, să aveţi şi voi o familie, să vă bucuraţi de copii. O să luaţi legătura cu nişte oameni de afaceri, să daţi drumul unei colaborări, o să găsiţi şi sponsori, cert e ca lumea vă curtează să lucraţi în echipă.

BALANŢĂ: E posibil să câştigaţi mai mulţi bani luna asta şi să vă mai destindeţi din punct de vedere financiar, pentru că nu agreaţi ideea cu făcut economie. Din banii strânşi o să luaţi ce trebuie ca să zugrăviţi, să reparaţi locuinţă, ori poate le daţi o mână de ajutor părinţilor care o duc greu cu banii.

SCORPION: O să vă găsiţi şi voi jumătatea şi-o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte, c-aţi făcut alegerea potrivită. O să începeţi proiecte noi, o viaţă nouă şi or să decurgă tot felul de lucruri bune care să vă ridice şi mai sus moralul şi să vă aducă inspiraţie în mai multe segmente de viaţă.

SĂGETĂTOR: Poate vă luaţi maşina sau o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi, unii dintre voi poate va trebui să urmaţi scoala de şoferi în prmul rând. Aveţi iniţiative care vor avea ecou în mintea unor angajatori, sponsori şi o să daţi drumul unui proiect care să vă propulseze în carieră.

CAPRICORN: E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale să-i daţi de capăt unei situaţii care v-a creat neplăceri în ultima vreme. O să daţi zor să terminaţi nişte treburi ca să vă apucaţi de lucruri noi, mai ales c-or să apară unele situaţii neprevăzute care să vă ţină în priză vreo două luni şi ceva.

VĂRSĂTOR: Poate vă găsiţi o oră, două, după program să lucraţi la ceva care să v-aducă bani în plus la bugetul familiei. Poate veţi primi un surplus salarial, bonuri valorice, vor fi nişte facilităţi, probabil, care să vă crească stima de sine, dacă nu şi salariul, ceva bun de tot trebuie să se-ntâmple.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 28 februarie 2018. Zodia care azi decide să se căsătorească
Horoscop 28 februarie 2018. Zodia care azi decide să se căsătorească

Horoscop 28 februarie 2018.Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bine să-ncepem ceva care să ne propulseze într-o etapă superioară.

Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră
Horoscop 27 februarie 2018. Zodia care va face un salt în carieră

Horoscop 27 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate facem un bilanţ ca să vedem dacă suntem cu toate lucrurile la zi, dacă trebuie să grăbim pasul ca să ne-ncadram în timp, să ne putem atinge toate obiectivele.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.