Horoscop 1 august 2018. Zodia care își va cumpăra o casă

Ultimul update: Miercuri 01 August 2018 10:59
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018 07:47
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 1 august 2018. O să facem ceva eforturi ca să le-mplinim nişte dorinţe oamenilor la care ţinem şi să apreciem şi ce fac alţii pentru noi, să le fim recunoscători cumva.

HOROSCOP 1 august 2018. Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să schimbăm ceva ca să ne meargă şi mai bine.

LEU: O să vă parvină un răspuns referitor la o plecare în excursie, în vacanţă şi o să-ncepeti pegatirile, o să lăsaţi şi totul în ordine acasă. Sunt multe lucruri pe care vreţi să le rezolvaţi şi o să daţi zor să eliminaţi restantele, să vă bucuraţi de concediu şi să puteţi demara proiecte noi.

FECIOARĂ: O să vă exprimaţi un punct de vedere în familie, în relaţia de cuplu, în speranţa că lucrurile or să meargă şi mai bine. Poate vă consultaţi cu cineva de încredere înainte de a accepta un job, o colaborare, să cereţi un salariu potrivit în rezonanţă cu munca pe care o depuneţi.

BALANŢĂ: Poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva de la care aveţi mari aşteptări referitoare la viaţă sentimentală, de cuplu. Se poate s-aveţi nişte preocupări de grup care să v-aducă o mulţumire sufletească şi să le fiţi de ajutor unor oameni care nu se pot descurca fără voi.

SCORPION: E posibil să apară o ofertă pe bani puţini, de plecat în vacanţă şi să vă duceţi, poate e cu un discount consistent. Vă invită cineva la un eveniment monden sau la o cafea, să mâncaţi ceva în oraş şi să vorbiţi despre vacanţă sau despre plearea din acest weekend.

SĂGETĂTOR: Poate veţi descoperi un domeniu de studiu interesant şi o să vă înscrieţi într-un program, să urmaţi nişte cursuri în ţară sau în afară. O s-ajungeţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, poate fi chiar şi un an şi să revedeţi nişte oameni sau să vizitaţi un obiectiv turistic.

CAPRICORN: E momentul să mai treceţi pe la doctor, măcar preventiv, dar se pare că e şi ceva deranjant de care trebuie să scăpaţi urgent. Se va regla situaţia financiară şi o să vă cumpăraţi casă, maşina, diverse lucruri pentru interiorul exteriorul locuinţei, aveţi, practic, nişte obiective de atins.

VĂRSĂTOR: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care oi să facă parte din viaţa voastră și o să puteţi forma un cuplu reuşit. Au rămas nişte vorbe în aer şi poate faceţi cumva să vă înţelegeţi, să stabiliţi unde plecaţi măcar în weekend, dacă nu şi în vacanţă.

PEŞTI: O să mai luaţi nişte bani din proiectele mai vechi şi se poate să v-ajungă până la următorul salariu. Întrevedere cu cineva care se pliază pe felul vostru de a fi şi o să meargă frumos relaţia, o să vă puteţi căsători cam într-un an, un an şi jumătate.

BERBEC: Se pare c-o să valorificaţi mult mai bine timpul liber, o să ieşiţi cu fiinţa iubită, cu copii la plimbare, la distracţie. O să vă descurcaţi mai bine decât credeţi cu banii şi o să acoperiţi cheltuielile obligatorii şi o să puteţi pleca într-o vacanţă - să vă revigoraţi.

TAUR: Poate vă invită cineva de vineri la o cabană, un hotel, să petreceţi o zi, două împreună cu nişte oameni care vă vor acolo. Poate sunteţi pe punctul de a vă reface viaţa de cuplu şi vă interesaţi de o locuinţă, poate vă luaţi şi altă mobilă, o să vreţi să schimbaţi mai multe.

GEMENI: E bine să verificaţi actele, să fie la zi, paşaport, carete de identitate, legitimaţii, carduri bancare, să nu vă fie restricţionat accesul pe nicăieri. Se pare că va trebui să le daţi răspunsul unor prieteni care vor să vină în weekend, iar voi v-oţi fi programat o plecare într-o mininvacanta - vedeţi cum vă-nțelegeți.

RAC: O să vă daţi întâlnire cu nişte rude apropiate ca să vă sfătuiţi în privinţa unei petreceri pe care-o veţi organiza ca să iasă frumos. O să vă primiţi măcar o parte din banii pe care-i aşteptaţi şi va elberati de un mare stres, c-aveţi plăţi de făcut şi o să plecaţi şi la relaş, şi vreţi să staţi liniştiţi, din punctul ăsta de vedere.

Horoscop 31 iulie 2018. Zodia care va primi un post de conducere
Horoscop 31 iulie 2018. Zodia care va primi un post de conducere
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă