Horoscop 1 august 2018. Zodia care își va cumpăra o casă

Ultimul update: Miercuri 01 August 2018 10:59
Data publicarii: Miercuri 01 August 2018 07:47
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 1 august 2018. O să facem ceva eforturi ca să le-mplinim nişte dorinţe oamenilor la care ţinem şi să apreciem şi ce fac alţii pentru noi, să le fim recunoscători cumva.

HOROSCOP 1 august 2018. Vibraţia zilei este 1 şi e momentul să schimbăm ceva ca să ne meargă şi mai bine.

LEU: O să vă parvină un răspuns referitor la o plecare în excursie, în vacanţă şi o să-ncepeti pegatirile, o să lăsaţi şi totul în ordine acasă. Sunt multe lucruri pe care vreţi să le rezolvaţi şi o să daţi zor să eliminaţi restantele, să vă bucuraţi de concediu şi să puteţi demara proiecte noi.

FECIOARĂ: O să vă exprimaţi un punct de vedere în familie, în relaţia de cuplu, în speranţa că lucrurile or să meargă şi mai bine. Poate vă consultaţi cu cineva de încredere înainte de a accepta un job, o colaborare, să cereţi un salariu potrivit în rezonanţă cu munca pe care o depuneţi.

BALANŢĂ: Poate-o s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva de la care aveţi mari aşteptări referitoare la viaţă sentimentală, de cuplu. Se poate s-aveţi nişte preocupări de grup care să v-aducă o mulţumire sufletească şi să le fiţi de ajutor unor oameni care nu se pot descurca fără voi.

Horoscop 30 iulie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

SCORPION: E posibil să apară o ofertă pe bani puţini, de plecat în vacanţă şi să vă duceţi, poate e cu un discount consistent. Vă invită cineva la un eveniment monden sau la o cafea, să mâncaţi ceva în oraş şi să vorbiţi despre vacanţă sau despre plearea din acest weekend.

SĂGETĂTOR: Poate veţi descoperi un domeniu de studiu interesant şi o să vă înscrieţi într-un program, să urmaţi nişte cursuri în ţară sau în afară. O s-ajungeţi, în sfârşit, acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă, poate fi chiar şi un an şi să revedeţi nişte oameni sau să vizitaţi un obiectiv turistic.

CAPRICORN: E momentul să mai treceţi pe la doctor, măcar preventiv, dar se pare că e şi ceva deranjant de care trebuie să scăpaţi urgent. Se va regla situaţia financiară şi o să vă cumpăraţi casă, maşina, diverse lucruri pentru interiorul exteriorul locuinţei, aveţi, practic, nişte obiective de atins.

VĂRSĂTOR: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care oi să facă parte din viaţa voastră și o să puteţi forma un cuplu reuşit. Au rămas nişte vorbe în aer şi poate faceţi cumva să vă înţelegeţi, să stabiliţi unde plecaţi măcar în weekend, dacă nu şi în vacanţă.

PEŞTI: O să mai luaţi nişte bani din proiectele mai vechi şi se poate să v-ajungă până la următorul salariu. Întrevedere cu cineva care se pliază pe felul vostru de a fi şi o să meargă frumos relaţia, o să vă puteţi căsători cam într-un an, un an şi jumătate.

BERBEC: Se pare c-o să valorificaţi mult mai bine timpul liber, o să ieşiţi cu fiinţa iubită, cu copii la plimbare, la distracţie. O să vă descurcaţi mai bine decât credeţi cu banii şi o să acoperiţi cheltuielile obligatorii şi o să puteţi pleca într-o vacanţă - să vă revigoraţi.

TAUR: Poate vă invită cineva de vineri la o cabană, un hotel, să petreceţi o zi, două împreună cu nişte oameni care vă vor acolo. Poate sunteţi pe punctul de a vă reface viaţa de cuplu şi vă interesaţi de o locuinţă, poate vă luaţi şi altă mobilă, o să vreţi să schimbaţi mai multe.

GEMENI: E bine să verificaţi actele, să fie la zi, paşaport, carete de identitate, legitimaţii, carduri bancare, să nu vă fie restricţionat accesul pe nicăieri. Se pare că va trebui să le daţi răspunsul unor prieteni care vor să vină în weekend, iar voi v-oţi fi programat o plecare într-o mininvacanta - vedeţi cum vă-nțelegeți.

RAC: O să vă daţi întâlnire cu nişte rude apropiate ca să vă sfătuiţi în privinţa unei petreceri pe care-o veţi organiza ca să iasă frumos. O să vă primiţi măcar o parte din banii pe care-i aşteptaţi şi va elberati de un mare stres, c-aveţi plăţi de făcut şi o să plecaţi şi la relaş, şi vreţi să staţi liniştiţi, din punctul ăsta de vedere.

Horoscop 31 iulie 2018. Zodia care va primi un post de conducere

Horoscop 31 iulie 2018. Zodia care va primi un post de conducere

VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii, în campanie electorală!

Ce motive au concurenții să ii aleagă pe Smiley , Andra​, Tudor Chirilă sau Irina Rimes​? Tu în ce echipă te-ai duce?


02:12

VOCEA ROMANIEI

Vocea României face 8 ani!

Ce făceau vedetele la 8 ani?


01:50

PROMO

La Untold a fost plin de magie în foișorul PRO TV

În cadrul unui festival magic, vedetele PRO TV și-au lăsat amprenta la foișorul PRO TV. Au dansat, s-au distrat, au trăit la maxim fiecare moment magic Untold.


01:49

VOCEA ROMANIEI

Reguli noi la Vocea Romaniei!


01:30

VOCEA ROMANIEI

Antrenorii emisiunii Vocea Romaniei​ au raspuns provocarii AM/N-AM

Tudor Chirila, Andra, Smiley si Irina Rimes s-au distrat raspunzand la cele mai nebune intrebari


03:13

PROMO

Interviu exclusive Subcarpați UNTOLD 2018

Am stat de vorbă cu cei de la Subcarpați care au făcut un show absolut incendiar la UNTOLD.


09:15

PROMO

Interviu EXCLUSIV Markus Schulz, interviu în exclusivitate la UNTOLD 2018: "Mă voi căsători cu o româncă."

Markus Schulz tocmai a semnat cu o casă de discuri din România. Și nu este singurul lucru care îl leagă de țara noastră. La anul, o va duce la altar pe logodnica lui româncă.


03:15

PROMO

Interviu Danny Avilla, unul dintre cei mai tineri DJ de la UNTOLD 2018

Are 23 de ani, o gândire extrem de matură și este originar din Spania. Danny Avila, unul dintre cei mai tineri DJ la ora actuală, interviu exclusiv PRO TV #iprotvlauntold


04:33

PROMO

Interviu EXCLUSIV Jason Derulo: "Am vrut să îi ofer unei fete un cadou și nu aveam bani, așa că i-am scris o piesă"

Artistul american Jason Derulo și-a încântat fanii la festival și continuă să o facă și după, într-un interviu EXCLUSIV, pentru PRO TV.


04:59

PROMO

Interviu EXCLUSIV ATB: „În muzică trebuie doar să încerci să fii tu, să rămâi tu. Să rămâi firesc, normal!”

ATB, unul dintre DJ-ii care au făcut atmosferă în orașul de pe Someș, a vorbit într-un interviu EXCLUSIV despre următorul album, despre cel mai dificil moment din cariera sa, dar și despre cum poate un DJ să rămână relevant în anul 2018


07:06
Horoscop 2018

Horoscop 14 august 2018. Zodia care se va așeza la casa ei

Horoscop 13 august 2018. Zodia care va primi o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată

Horoscop 12 august 2018. Zodia care pune capăt singurătăţii

Horoscop 11 august 2018. Zodia care ar putea primi un premiu

Horoscop 10 august 2018. Racii și Vărsătorii au câștiguri bănoase

Horoscop 9 august 2018. Zi bănoasă pentru nativii acestei zodii

Horoscop

Horoscop 8 august 2018. Zodia care își va recupera o sumă importantă de bani

Horoscop 7 august 2018. Zodia care trebuie să-și achite urgent datoriile

Horoscop 6 august 218. Nativii care își rescriu povestea de dragoste

Horoscop 5 august 2018. Nativii din zodia Săgetător ar putea da startul unei relații amoroase

Horoscop 4 august 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Balanță

Horoscop 3 august 2018. Zodia care va primi vești bune pe linie profesională