Horoscop 26 martie 2018. Zodiile care au de recuperat niște bani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O să putem duce la bun sfârşit lucrurile care au mers greu, pe care le-am abandonat la un moment dat şi o să ne canalizăm eforturile să lichidăm restanțele, că la asta se pricepe mercur atunci când e retrograd, ca acum.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii într-o astfel de zi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: O s-aveţi mai mult spor la învăţat şi succes la examen dacă vă prezentaţi acum în faţa comisiei şi nu altădată.

O să daţi zor să duceţi la bun sfârşit nişte lucruri pe care le-aţi început mai demult, pentru că altfel nu vă puteţi apuca de proiecte noi care să v-aducă bani, succes.

TAUR: Sunteţi în discuţii cu cineva care s-ar putea să facă parte din viaţa voastră, dar încă nu sunteţi convinşi pe de-a-ntregul.

Se pare c-o să daţi dovadă de diplomaţie şi o să vă cereţi banii pentru care aţi muncit sau oţi fi vândut ceva şi-acum or să vă fie viraţi banii în cont.

GEMENI: O să găsiţi ceva scump de cumpărat, dar ideal ar fi să vă puneţi de acord cu familia ca să nu se işte vreun scandal pe tema asta.

O să vă ia prin surprindere lipsa de solidaritate din partea prietenilor care sunt foarte ocupaţi în perioada asta şi nu pot să vă dea o mână de ajutor, aşa cum v-au promis.

RAC: Parcă vă faceţi curaj să reluaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală care s-a erodat în timp dar voi nu sunteţi pregătiţi să trăiţi fără acea persoană.

Se poate să vă cheme şefii la o negociere şi să daţi dovadă de flexibilitate, dar asta numai dacă aveţi de gând să rămâneţi la actualul serviciu, pentru că dacă vreţi să plecaţi nu mai au cu ce să vă ţină.

LEU: Poate va trebui să faceţi o deplasare în interesul serviciului sau oricum va fi un motiv să plecaţi cu treaba şi să şi rezolvaţi tot ce trebuie.

O să fie o perioadă încărcată la serviciu, poate o să fie mult de lucru ori e o reorganizare cu şefi, colegi noi, poate vă mutaţi în alt departament şi o să faceţi din mers adaptarea.

FECIOARĂ: O să faceţi un efort financiar să luaţi o casă, poate cereţi un credit unei bănci sau va mai ajută părinţii, cineva o să vă susţină.

E posibil să fi apărut o problemă în cuplu care să cam tulbure liniştea şi să aveţi nevoie de mult tact ca să vă abţineţi de la reproşuri, critici şi alte comentarii mai ironice, acide.

BALANŢĂ: O ieşire cu prietenii după orele de program şi o să vă gândiţi la o excursie, un concediu de Paşte sau să plecaţi la vară pe undeva.

Noi provocări, vă puteţi găsi altceva de lucru, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă atât notorietate, cât şi bani; e un moment bun de reafirmare.

SCORPION: E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să luaţi lucruri pe care v-au rugat ai voştri să le cumpăraţi.

Foarte posibilă solicitare din partea şefilor şi o să fiţi încântaţi de noua postură, poate veţi fi puşi într-o funcţie de răspundere, o să fie o promovare de la Jupiter citire.

SĂGETĂTOR: Aţi putea achita un sejur de sărbători şi să fie cadoul vostru de Paşte pentru partenerul de viaţă, pentru familie.

Voi vă pregătiţi de un debut, o să lansaţi la apă un proiect care va merge bine şi o să fie nevoie de perseverenţă ca să primiţi banii la timp, c-or să fie nişte sincope.

CAPRICORN: Se poate să încasaţi nişte bani şi să-i puneţi de-o parte s-aveţi pentru sărbători, să luaţi cadouri şi să plecaţi pe undeva.

Or să vă caute nişte oameni de afaceri care vor să lucraţi împreună, daţi şi de sponsori cu dare de mână şi o să vă puneţi serios pe treabă, că e de lucru, nu glumă.

VĂRSĂTOR: O întâlnire de suflet diseară şi poate aflaţi unde-o să vă petreceţi sărbătorile şi cu cine.

O să primiţi o confirmare din partea unei comisii c-aţi trecut cu bine de un examen, un interviu, de nişte teste şi o să puteţi merge mai departe.

PEŞTI: Un semn de viaţă de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, c-a tot zis că vine, dar n-a mai ajuns c-au apărut probleme.

O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă bucuraţi de o viaţă tihnită, să recuperaţi un timp pierdut, să vă-ntoarceţi la vremurile bune.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO