Horoscop 26 martie 2018. Zodiile care au de recuperat niște bani

×
Codul embed a fost copiat

O să putem duce la bun sfârşit lucrurile care au mers greu, pe care le-am abandonat la un moment dat şi o să ne canalizăm eforturile să lichidăm restanțele, că la asta se pricepe mercur atunci când e retrograd, ca acum.

Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii într-o astfel de zi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: O s-aveţi mai mult spor la învăţat şi succes la examen dacă vă prezentaţi acum în faţa comisiei şi nu altădată.

O să daţi zor să duceţi la bun sfârşit nişte lucruri pe care le-aţi început mai demult, pentru că altfel nu vă puteţi apuca de proiecte noi care să v-aducă bani, succes.

Citește și
horoscop
Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

TAUR: Sunteţi în discuţii cu cineva care s-ar putea să facă parte din viaţa voastră, dar încă nu sunteţi convinşi pe de-a-ntregul.

Se pare c-o să daţi dovadă de diplomaţie şi o să vă cereţi banii pentru care aţi muncit sau oţi fi vândut ceva şi-acum or să vă fie viraţi banii în cont.

GEMENI: O să găsiţi ceva scump de cumpărat, dar ideal ar fi să vă puneţi de acord cu familia ca să nu se işte vreun scandal pe tema asta.

O să vă ia prin surprindere lipsa de solidaritate din partea prietenilor care sunt foarte ocupaţi în perioada asta şi nu pot să vă dea o mână de ajutor, aşa cum v-au promis.

RAC: Parcă vă faceţi curaj să reluaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală care s-a erodat în timp dar voi nu sunteţi pregătiţi să trăiţi fără acea persoană.

Se poate să vă cheme şefii la o negociere şi să daţi dovadă de flexibilitate, dar asta numai dacă aveţi de gând să rămâneţi la actualul serviciu, pentru că dacă vreţi să plecaţi nu mai au cu ce să vă ţină.

LEU: Poate va trebui să faceţi o deplasare în interesul serviciului sau oricum va fi un motiv să plecaţi cu treaba şi să şi rezolvaţi tot ce trebuie.

O să fie o perioadă încărcată la serviciu, poate o să fie mult de lucru ori e o reorganizare cu şefi, colegi noi, poate vă mutaţi în alt departament şi o să faceţi din mers adaptarea.

FECIOARĂ: O să faceţi un efort financiar să luaţi o casă, poate cereţi un credit unei bănci sau va mai ajută părinţii, cineva o să vă susţină.

E posibil să fi apărut o problemă în cuplu care să cam tulbure liniştea şi să aveţi nevoie de mult tact ca să vă abţineţi de la reproşuri, critici şi alte comentarii mai ironice, acide.

BALANŢĂ: O ieşire cu prietenii după orele de program şi o să vă gândiţi la o excursie, un concediu de Paşte sau să plecaţi la vară pe undeva.

Noi provocări, vă puteţi găsi altceva de lucru, să intraţi într-un parteneriat de afaceri care să v-aducă atât notorietate, cât şi bani; e un moment bun de reafirmare.

SCORPION: E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi să luaţi lucruri pe care v-au rugat ai voştri să le cumpăraţi.

Foarte posibilă solicitare din partea şefilor şi o să fiţi încântaţi de noua postură, poate veţi fi puşi într-o funcţie de răspundere, o să fie o promovare de la Jupiter citire.

SĂGETĂTOR: Aţi putea achita un sejur de sărbători şi să fie cadoul vostru de Paşte pentru partenerul de viaţă, pentru familie.

Voi vă pregătiţi de un debut, o să lansaţi la apă un proiect care va merge bine şi o să fie nevoie de perseverenţă ca să primiţi banii la timp, c-or să fie nişte sincope.

CAPRICORN: Se poate să încasaţi nişte bani şi să-i puneţi de-o parte s-aveţi pentru sărbători, să luaţi cadouri şi să plecaţi pe undeva.

Or să vă caute nişte oameni de afaceri care vor să lucraţi împreună, daţi şi de sponsori cu dare de mână şi o să vă puneţi serios pe treabă, că e de lucru, nu glumă.

VĂRSĂTOR: O întâlnire de suflet diseară şi poate aflaţi unde-o să vă petreceţi sărbătorile şi cu cine.

O să primiţi o confirmare din partea unei comisii c-aţi trecut cu bine de un examen, un interviu, de nişte teste şi o să puteţi merge mai departe.

PEŞTI: Un semn de viaţă de la cineva care vrea să vă-ntâlniţi, c-a tot zis că vine, dar n-a mai ajuns c-au apărut probleme.

O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă bucuraţi de o viaţă tihnită, să recuperaţi un timp pierdut, să vă-ntoarceţi la vremurile bune.

Citește și...
Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi
Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi

O zi a sincerităţii. Ar fi minunat să facem tot ce depinde de noi să deşertăm sacul cu poveri, să spunem lucrurilor pe nume, să ne fie sufletul uşor ca fulgul, să nu mai ţineţi supărări, tot suntem în postul mare şi vrem să ne curățim de Paște.

Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut
Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

Apar situaţii neprevăzute, o s-avem şi noi reacţii cu totul neaşteptate în anumite situaţii, aflăm şi veşti bune şi mai puţin grozave, dar una peste alta o să ne descurcăm frumos. Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să-mpacăm pe toată lumea.

Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu
Horoscop 23 martie 2018. Peștii pot întâlni o persoană cu care să formeze un cuplu

Horoscop 23 martie 2018. Intrăm într-o perioadă de recuperări, în care o să le dăm de capăt problemelor mai vechi care rămăseseră în aer şi pe care, dacă mercur nu era retrograd, că acum, nu le mai puteam rezolva, le puneam cruce.

Recomandări
CNN: Donald Trump va fi inculpat cu peste 30 de capete de acuzare, legate de fraude în afaceri
CNN: Donald Trump va fi inculpat cu peste 30 de capete de acuzare, legate de fraude în afaceri

Fostul preşedinte Donald Trump se confruntă cu peste 30 de capete de acuzare legate de fraude în afaceri, potrivit actului de acuzare al unui mare juriu din Manhattan, au declarat pentru CNN două surse familiarizate cu acest dosar, potrivit News.ro.

 

România a ajuns a doua piață din lume, ca număr de comenzi făcute prin Glovo. “E o creștere incredibilă”
România a ajuns a doua piață din lume, ca număr de comenzi făcute prin Glovo. “E o creștere incredibilă”

Comenzile de mâncare prin aplicația Glovo au crescut cu 45% în România, numai anul trecut, o creștere care poziționează România pe locul doi în lume - ca număr de tranzacții - după Spania, țara în care s-a lansat platforma.  

Olaf Scholz vine în România. Cancelarul german se întâlnește cu Klaus Iohannis și Maia Sandu
Olaf Scholz vine în România. Cancelarul german se întâlnește cu Klaus Iohannis și Maia Sandu

Cancelarul federal, Olaf Scholz, va efectua, luni, o vizită în România, a informat Ambasada Germaniei în România.