Anul Calului - Anul Pasiunilor. Zodia Leu are parte de bani si faima, Fecioara trebuie sa aiba grija la sanatate. VIDEO

10-02-2014 15:07


Fecioara trebuie sa aiba grija la sanatate...
Anul Calului e anul evaluarilor pentru Lei...

Neti Sandu a explicat ce inseamna Anul chinezesc al Calului de lemn pentru fiecare zodie in parte. "Leii" pot sa castige bani si faima, in timp ce "Fecioarele" trebuie sa aiba grija la sanatate.

LEU (MAIMUTA)

Pentru Leu va fi un an nemaipomenit. Promite sa fie un an de evaluari, de reevaluri, de reinventari, de stralucire, de faima, de putere. Leii se vor ocupa de lucruri pe care pana acum nu le-au putut face, sa aspire la o functie, sa de probe, concursuri, sa se gandeasca la ce-ar putea face pentru cariera. Leul trebuie sa castige bani, faima, postul la care viseaza si sa iasa dintr-un blocaj emotional. Este momentul lor, trebuie sa profite din plin, se pot indragosti, pot pleca in strainatate, la studii.


FECIOARA (COCOS)

Se pregateste de lucruri importante. Trebuie sa faca evaluari, sa se gandeasca la ce este mai bine pentru ea, daca lucreaza unde trebuie, daca are probleme de sanatate, daca a muncit prea mult si nu a avut timp de familie. Pentru ca suntem in anului calului, actiunea are loc in sfera sanatatii. Trebuie sa se debaraseze de toate lucrurile neplacute, de angoase, de obsesii legate de bani. Lucrurile vor sta si mai bine din punctul de vedere al sanatatii daca are grija si de ea. Fecioara va reusi sa se redreseze financiar.

VIDEO PROTVPLUS.RO