Imagine impresionanta pe Calea Victoriei din Bucuresti. Femei dezbracate artistic, fragile, singure

Dată publicare: 09-03-2012 19:55
Dată actualizare: 07-11-2012 18:41


expozitie

Trecatorul are ce vedea pe Calea Victoriei luna aceasta. Pana pe 28 martie, la Galeriile Galateea, ale Uniunii Artistilor Plastici din Romania, "Fetele mele" privesc pe oricine se incumeta sa le vizitete.

Un utilizator al StirilorProTV.ro a surprins o imagine interesanta pe Calea Victoriei din Capitala. S-a oprit pentru moment in fata galeriei de arta Galateea, unde a putut vedea cateva femei din ceramica. 

Sunt "fetele lui" Lucian Taran si vor sta acolo pana pe 26 martie.

Artistul Lucian Taran a absolvit Universitatea Nationala de Arta Bucuresti in 1996, departamentul Sculptura. El a dezvoltat tehnici traditionale in arta ceramicii, cu transpunere in proiecte sculpturale.

Descrierea expozitiei de acum, este urmatoarea: “intangibile, fragile. Te privesc, se uita la tine! O expozitie colcaind de vitalitate, care face din docilitatea argilei o orgie imagistica. O lume a tineretii si a sinceritatii, obraznica si libera - asa cum visam uneori – unde tragicul nu isi are locul.

Nu ne permitem sa tratam cu seriozitate decat cea mai importanta preocupare omeneasca, jocul! O expozitie cu ochii pe tine. Enjoy!”

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO