Fotografia zilei pe internet, care a smuls exclamatia: “Nu este igienic, dar e amuzant”

Dată publicare: 09-03-2012 08:19
Dată actualizare: 05-05-2012 13:02


fotografia zilei pe internet

O scena surprinsa intr-o pizzerie din inima New York-ului a avut asupra utilizatorilor de internet un efect neasteptat: in loc sa-si exprime indignarea, s-au amuzat la unison.

Un cuplu si-a scos animalul de companie - o capra - la masa, in oras. Cei trei au ocupat o masa intr-o pizzerie celebra, "Famous Famiglia", care este frecventata de vedete.

Capra s-a pozitionat pe o latura a mesei, si-a urcat picioarele din fata pe masa, apoi a asteptat docila sa fie hranita de stapana ei.

Clientul care a facut fotografia a spus ca animalul era servit cu pizza cu spanac. Aceeasi persoana, care a avut ocazia sa admire pe viu capra, a spus ca aceasta era de talia unui caine mare, avea lesa si o esarfa rosie in jurul gatului.

A doua zi dupa ce a fost surprinsa aceasta scena si in momentul in care fotografia a inceput sa circule pe internet, Lona Asaneni, o angajata a pizzeriei, a spus ca in local nu este niciodata permis accesul animalelor, intrucat se pune mare pret pe igiena.

Ed Sullivan, un client al pizzeriei, a spus: “Nu este deloc igienic, dar este cu siguranta amuzant”. Aceeasi reactie au avut si alti clienti, care au comentat imaginea pe internet.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO