“Handicap de bun-simt”. Replica unui clujean pentru soferii care parcheaza pe locurile pentru persoanele cu dizabilitati

24-02-2016 20:51

handiacapati

Comediantul Mircea Bravo a incercat, cu mult umor, sa ii determine pe clujeni sa nu mai parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati. Asa ca s-a inarmat cu un scaun cu rotile si o fata inocenta si si-a oferit ajutorul soferilor grabiti.

In imagini se vede cum tanarul se apropie cu un scaun cu rotile de soferii care parcheaza pe cele doua locuri rezervate persoanelor cu probleme de locomotie, cu scopul de a-i ajuta sa se deplasese. Dar surpriza, toti oamenii sunt bine-mersi, cel putin din punct de vedere fizic.

 

Handicap de bun-simț

Posted by Mircea Bravo on 24 Februarie 2016

Soferii inmarmuresc atunci cand vad scaunul cu rotile, iar de aici reactiile incep sa se diversifice. Daca unii inteleg gluma si pleaca in cuatarea altui loc de parcare, altii il catalogheaza pe tanar ca fiind el nesimtitul in aceasta situatie.

In doar 50 de minute de la publicare, postarea a strans peste zece mii de like-uri si a fost redistribuita de 4.500 de ori.

"Astept si de la voi poze cu situatii similare. Daca suntem multi poate descurajam fenomenul!" si-a incurajat Mircea prietenii virtuali. In zeci de comentarii, acestia l-au felicitat pentru initiativa.

Sursa: Facebook.com


VIDEO PROTVPLUS.RO